anetta Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 :mdleje: Wow, Poświata :lol::lol: Noooo....gratuluje! Pierwszy raz takiego widze :o Synek jaki podobny do tatusia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://www.hodowlaleo.republika.pl/images/jerryportret.jpg :loveu::loveu: Kirk, imię idealne do miaukuna. Quote
aga1215 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Co tam w Stadku Ludziowo-Czworonożnym słychać??? Quote
aga1215 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 aga1215 napisał(a):Co tam w Stadku Ludziowo-Czworonożnym słychać??? :crazyeye:cicho tutaj:crazyeye:głucho tutaj:crazyeye: Quote
Poświata Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 [quote name='anetta']:loveu::loveu: Kirk, imię idealne do miaukuna.Kirk ciężko się woła i wymawia pieszczotliwie, za twardo. Jesteśmy na etapie wymyślania nowego... [quote name='aga1215']Co tam w Stadku Ludziowo-Czworonożnym słychać??? [quote name='aga1215']:crazyeye:cicho tutaj:crazyeye:głucho tutaj:crazyeye: Cicho, bo i czasu mniej a wrażeń więcej. Stosunki międzyludzko-czworołapne powoli się układają. Rudzielec jest rozmrucznym kolankowo-łóżkowym kocurkiem, lubi się bawić i pieszczochać. Dymek i Milka to już poważne koty, a Młody przypomina nam jak to jest mieć kociaka w domu. Nieważne że ciałkiem jest większy od Dymcia, jest małą dzidzią z miną zbója, jak na miaukuna przystało. koniec fotek Quote
APSA Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Ooooooooo! :loveu: No, to teraz Wam już tylko trzeciego króla do kompletu brakuje :evil_lol: :eviltong: :razz: Quote
Poświata Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 anetta napisał(a):Zmieniacie imię? A jakie macie pomysły? Chcielibyśmy cos co się kojarzy z rudością i będzie miękko brzmiało i ładnie się zdrabniało :lol: APSA napisał(a):Ooooooooo! :loveu: No, to teraz Wam już tylko trzeciego króla do kompletu brakuje :evil_lol: :eviltong: :razz:No popatrz, czekałam aż na to wpadniesz :eviltong: :evil_lol:. Ja osobiście mam narazie dosyć :evil_lol::roll: Quote
anetta Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Poświata napisał(a):Chcielibyśmy cos co się kojarzy z rudością i będzie miękko brzmiało i ładnie się zdrabniało :lol: Aha :errrr: Quote
Wojtecki Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Poświata napisał(a):Chcielibyśmy cos co się kojarzy z rudością i będzie miękko brzmiało i ładnie się zdrabniało :lol: ОГОНЁК (aganiok) - znaczy "plomyk" - i miekko i cieplo i ladnie ;) Quote
aga1215 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Wojtecki napisał(a):ОГОНЁК (aganiok) - znaczy "plomyk" - i miekko i cieplo i ladnie ;) Poświata napisał(a)::cool3: http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=10514806 Śliczny ten ОГОНЁК :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Justa Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 http://images29.fotosik.pl/249/88a76e17ff7959eb.jpg łaaaaaa zawsze marzyłam o takiej gustownej ozdobie biurka :loveu::loveu::loveu: Quote
Wojtecki Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 aga1215 napisał(a):Śliczny ten ОГОНЁК :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moze takie skrzyzowanie imienia -czysto rosyjskiego pochodzenia oraz amerykanskich korzeni tegoz zwierzecia - wplynie lagodzaco na stosunki miedzynarodowe ( takie tam rozne napiecia w/s tarcz anty-rakietowych etc...) ;) Quote
aga1215 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Wojtecki napisał(a):Moze takie skrzyzowanie imienia -czysto rosyjskiego pochodzenia oraz amerykanskich korzeni tegoz zwierzecia - wplynie lagodzaco na stosunki miedzynarodowe ( takie tam rozne napiecia w/s tarcz anty-rakietowych etc...) ;) taki "balsam na całe zło"?:razz: Quote
Wojtecki Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 aga1215 napisał(a):taki "balsam na całe zło"?:razz: Даа....Почему нет ? Вот, прекрасный котёнок cмотрит на свет....;) Quote
Mudik Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 malawaszka napisał(a):że co????? :niewiem: No Wojtecki wymyślił Aganiok,a Poświata chciała jakieś imię które można zdrabniać to wymyśliłam takie zdrobnienie Aganiok=Niok=Nioki:p:p Quote
APSA Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Poświata napisał(a):Ja osobiście mam narazie dosyć :evil_lol::roll: Tak, tak, to samo pisałaś jakiś czas temu :eviltong: A taki króliczek to przecież mniejszy problem niż tyci tyci tyci kiciuś :evil_lol: Quote
Mi. Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 jaki fajny rudzielec:P Даа....Почему нет ? Вот, прекрасный котёнок cмотрит на свет....;-) po jakiemu to?:evil_lol: Quote
anetta Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Mi. a bój się Boga! Aganiok...Aganiok....:hmmmm: hmmmmmm Mudik, Nioczek? :evil_lol: Quote
marzenna79 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Poświata napisał(a): http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=10488108 [FONT=Georgia]Śliczny Aganiok Beatko !!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam. :multi: [/FONT] ....▓ ....▓▓▓ ...▓▓▓▓▓▓▓ ....▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ...▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ..▓▓▓.█▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ..▓▓▓▓▓▓▓▓.█▓▓ ....▓▓▓.██.▓▓▓▓ ...▓▓▓▓Q▓▓▓▓ ....▓▓▓▓▓▓▓..........▓▓ ....▓▓▓▓▓▓▓▓.....▓▓ .....▓▓▓▓▓▓▓▓▓...▓▓ ....▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓...▓▓ ...▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓...▓▓ ...▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓..▓▓ ...▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓..▓▓ ....▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓.▓▓ ......▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓.▓▓ ........▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓.▓▓ ..........▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ............▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ............▓▓▓▓▓▓▓▓▓ .........▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ......................▓▓ Quote
Asiaczek Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Mudik napisał(a):No Wojtecki wymyślił Aganiok,a Poświata chciała jakieś imię które można zdrabniać to wymyśliłam takie zdrobnienie Aganiok=Niok=Nioki:p:pTaaaa, a potem będzie tak jak z moją Igraszką. Zaczęło się od Igraszki - igruszka (po rosyjski - zabawka) - gruszka. I teraz nikt na kocicę w domu nie woła inaczej, jak Gruszka... pzdr. Quote
Mudik Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Asiaczek napisał(a):Taaaa, a potem będzie tak jak z moją Igraszką. Zaczęło się od Igraszki - igruszka (po rosyjski - zabawka) - gruszka. I teraz nikt na kocicę w domu nie woła inaczej, jak Gruszka... pzdr. Hihihihihi niech zgadnę,kształt też się zgadza?:cool3::evil_lol::evil_lol: Quote
Poświata Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Aganiok fajnie, tylko jak to wołać :hmmmm:, chyba że Aguś :ices_bla: Ja się skłaniam ku Viggo - Viguś, od jednego takiego albo Frodo-Frodzio-Froduś-Frodek, od takiego drugiego . Burza mózgów trwa, a narazie łamiemy języki na Kirkuś :roll: :evil_lol:. Quote
Recommended Posts