malawaszka Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 to co? utleniamy się i niech Poświata sama sobie z tym poradzi? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Wojtecki Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 malawaszka napisał(a):to co? utleniamy się i niech Poświata sama sobie z tym poradzi? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: taaa... jak mowia - przyjaciol poznaje sie w biedzie :evil_lol::eviltong: Quote
Chandler Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Mudik napisał(a):Jeszcze i Jupi się oberwie,ups to ja :scared::oops2: Miałam iść spać, ale nie mogę się oderwać - taki intrygujący wątek. To w końcu będzie kot, czy owczarek węgierski, czy jedno i drugie? :hmmmm: Quote
Wojtecki Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Mudik napisał(a):Jeszcze i Jupi się oberwie,ups to ja :scared::oops2: hola, hola... a gdzie to sie ucieka ??? !!! :lol: wystarczy, ze Jupi juz sie gdzies zadekowala :mad::evil_lol::lol:;) Quote
Wojtecki Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Chandler napisał(a):Miałam iść spać, ale nie mogę się oderwać - taki intrygujący wątek. To w końcu będzie kot, czy owczarek węgierski, czy jedno i drugie? :hmmmm: najpewniej kot wegierski z podnoza (dalekiego) Tatr :evil_lol:;) Quote
malawaszka Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Chandler napisał(a): To w końcu będzie kot, czy owczarek węgierski, czy jedno i drugie? :hmmmm: hahahaha no nie wytrzymam tu dzisiaj - i jeszcze węgra Wojteckim sprzedamy :roflt: :evil_lol: Quote
Chandler Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 malawaszka napisał(a):hahahaha no nie wytrzymam tu dzisiaj... Bo ja się odreagowuję po dwóch dniach stresów w innym wątku :lol:. Mam tylko nadzieję, że Poświata też będzie szczęśliwa, jak sobie poczyta ten wątek i inne incognito odwiedzane przez W.:nerwy: Quote
Poświata Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 No dobrze moje drogie i moi drodzy, sprawa sie rypła i.... ...kot juz jest z nami. Przed chwilką pożegnałam Panią Hodowczynię, jestem padnięta od tych nabrzmiałych emocji i całej wariackiej akcji. Kot jest RUDY :loveu: i do tego main coon... normalnie szok... Jutro napisze więcej, bo lecę z nóg. Quote
sylrwia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [CENTER]:laola: [/CENTER] Dawaj go tutaj prrrroooszze :), choć jedną fotęcje. Czekałam specjalnie na Ciebie/Was :) Quote
Chandler Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Jenyyyyyy :loveu:!!!! No to czekam do jutra... Quote
aga1215 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Poświata']No dobrze moje drogie i moi drodzy, sprawa sie rypła i.... ...kot juz jest z nami. Przed chwilką pożegnałam Panią Hodowczynię, jestem padnięta od tych nabrzmiałych emocji i całej wariackiej akcji. Kot jest RUDY :loveu: i do tego main coon... normalnie szok... Jutro napisze więcej, bo lecę z nóg. o jej, wcale nie musisz pisać nogami, możesz użyć rąk:evil_lol: a najlepiej dawaj foty:mad: Quote
lupak Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Poświata napisał(a):No dobrze moje drogie i moi drodzy, sprawa sie rypła i... :crazyeye: :scared: Quote
Mudik Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 REty dwa rude miaukuny jeden Poświatowy jeden Jupi WOOOW!:multi::multi::multi: Quote
Poświata Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Rozumiem, że bez foty spać mi nie dacie, no to mata i teraz już spadam lulciu Quote
malawaszka Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 :crazyeye: :mdleje: no toś nas zakasowała tym niusem :loveu::lol: EDIT! ożeszwmorde JAKI PIĘKNY!!!!!!!!!!!!!! Quote
sylrwia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Dzieki :) Poświato, moge spokojnie iść spac :) Dobranoc On chyba wiekszy ? starszy od Rico Jupi? czy mi sie tylko wydaje? Quote
LeCoyotte Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 malawaszka napisał(a):EDIT! ożeszwmorde JAKI PIĘKNY!!!!!!!!!!!!!! nic dodać nic ująć:evil_lol: piękny:loveu: Quote
Mudik Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu: EDIT:Odebrało mi mowę,Dobranoc,napisz rano jak reakcja stada na miaukuna;) Quote
Asiaczek Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Witamy w gronie Rudych Kotów!!! Jak ma na imię, w jakim jest wieku itp. itd.... pisz... A Lara zjadała czeresnie? I potem qupkała pesteczkami?:evil_lol: pzdr. Quote
Jupi Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Wojtecki']Jupi, ale coz, widze ze to Ty jestes "winowajczynia"....:mad::loveu: jeszcze mi podziękujesz:p:eviltong::loveu: Poświata- bardzo sie cieszę Twoim szczęściem rudym:multi:, kociak jest boski:loveu: pisz tyko szybko skąd on, jak sie zaaklimatyzował u Was i foty, foty, foty:lol: Quote
Jupi Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Wojtecki napisał(a):najpewniej kot wegierski z podnoza (dalekiego) Tatr :evil_lol:;) to jak Rico pokryje Ciri takie cuda będą:diabloti::evil_lol: Quote
nokian73 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Rudzielec przepiękny!!!!!! Napisz jak Twoje stadko zaakcpetowało nowego domownika no i poproszę o więcej fotek tego rudego słodziaka. Quote
aga1215 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Beata :ylsuper: też jestem ciekawa reakcji Waszego stadka no i jak Rudy sie nazywa i jak sobie daje radę? ja mam rudego rezydenta :loveu: tylko go Weki przegania:mad: kiedyś udało mi się go ufocić, jak znajdę to wstawie:p Quote
Recommended Posts