Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:-o niesamowite niektóre fotki

cairn terier to SENSEI'S PLATOON z Dani
ogar to OTROP Ogarusy

nie wiem czy byłaś na wątku szczecińskiej wystawy tam jest więcej zdjęć a ogar zgarnął BIS-a:lol:

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakby sie kto pytał, to ja już prawie obudzona :roll:, po spacerze, dzieci jeszcze chrapią, więc spokojnie biorę się do roboty :razz:, bo mąż wczoraj mnie uprzejmie poinformował, że ma z setkę fotek z Moskwy :roll:.
Dobrze że pogoda się trochę skiepściła i nie zachęca do siedzenia w ogródku, bo nie wiem kiedy się z tym wszystkim wyrobię :lol: :cool3:.

Aha, ja zdjęcia powstawiam, ale ich sprawca sam osobiście niech to wszystko ponazywa :eviltong:.

Posted

[FONT=Arial]Ale zaje2biste fotasy z podróży Wojteckiego .... mam nadzieje że będzie więcej ...

co do focenia z poświęceniem ... ha ha ...wiem coś o tym :roll:....prawie z podbitym okiem i złamanym nosem przez Ozzulka chodziłam :cool1:

Widze ze i ciebie dosięgła kradzież wizerunku :cool1:....ja znalazłam tam Ploterka , Fazule i Bolka , Czadzika .... masakra ...

Pozdróweczka dla Całej Rodzinki :loveu:
[/FONT]

Posted

Dla miłośników folkloru....

restauracyjne toalety :roll:...

...daruje wam dalsze szczegóły, można uruchomić wyobraźnię :evil_lol:

wjazd do Fergany, miejsca docelowego

i witajcie sady...

Posted

aga1215 napisał(a):
som owocki:multi:
by sie skosztowało takiej ichniej brzoskwinki prosto z drzewa:eating::sabber:

brawo Wojtecki :cool2:

dzieki :) ( przede wszystkim Beacie, ze toto wszystko obrabia i z takim mozolem wkleja na Dogo... !! :loveu: )
Owocki z drzewka - mniam, mniam !!!
( co prawda najbardziej "wybuchowa" czesc jeszcze przed Wami....:evil_lol: )

Sama podroz - nielekka (upaly okolo 40-42 stopnie w cieniu...), ale na pewno niezapomniana. Pelno wrazen ze spotkan z tamtejszymi ludzmi - bardzo zyczliwymi i goscinnymi ! Co prawda byly takie momenty (zwlaszcza na tamtejszym bazarze), ze czulismy sie jak bysmy znalezli sie w dawnych opowiesciach o pierwszych bialych ludziach,ktorzy znalezli sie na nowych ziemiach... Wszyscy chcieli nas "dotknac" , stanowilismy wielka sensacje, dzieciaki nie odstepowaly nas na krok...
Sam kraj - jak widac na fotkach - nie rozpieszcza swoich mieszkancow klimatem. Ludzie zyja bardzo biednie. To, co zaskakuje - to ogromna czystosc - chociazby dzieci, ktore spedzaja cale dnie na dworzu (lub "na polu" :evil_lol:) - kazde ma swiezo uprana, czysciutka odziez.
(Moze to z tego powodu, ze dalej od stolicy - to i "po cichu" 4-ry zony mozna miec ;))

Za czas jakis znowu tam planuje pojechac - juz bardziej sladami historii (Buchara, Samarkanda) - to bedzie ogromne przezycie estetyczne !

Pozdrawiam wszystkich serdecznie :multi:

P.S.
Zono Kochana - wkleilabys moze i mapke...

Posted

[quote name='Jupi']http://images23.fotosik.pl/237/fabf4508ad7ea93e.jpg

świetny stolik:p

taaa...., ta kaluza pod stolikiem "nie pochodzi " od dzentelmenow siedzacych powyzej :lol:, tylko pracownik obslugi co jakis czas wylewa tam kubel wody, zeby sie gosciom mozgi nie zlasowaly (Panowie sobie tam popijali rowno jakis lokalny truneczek z procentami... - nawet probowali z nami sie jakos porozumiec, ale mieli problem z wyartykulowaniem logicznej wypowiedzi ;))

Posted

Wojtecki napisał(a):
taaa...., ta kaluza pod stolikiem "nie pochodzi " od dzentelmenow siedzacych powyzej :lol:, tylko pracownik obslugi co jakis czas wylewa tam kubel wody, zeby sie gosciom mozgi nie zlasowaly (Panowie sobie tam popijali rowno jakis lokalny truneczek z procentami... - nawet probowali z nami sie jakos porozumiec, ale mieli problem z wyartykulowaniem logicznej wypowiedzi ;))

Jak oni zdrowo siedzą przy jedzeniu:crazyeye::evil_lol:

Posted

"Mieszkanka Los Angeles została postrzelona przez własne stringi. Kiedy rozciągnęła świeżo zakupione majtki, przyczepiona do nich metalowa ozdoba wystrzeliła jej prosto w oko. – To zdarzenie odbije się na całym życiu kobiety – tłumaczy prawnik poszkodowanej, która złożyła pozew przeciwko producentowi niebezpiecznej bielizny.
Taka historia mogła się wydarzyć tylko w Stanach Zjednoczonych. W żadnym innym kraju kobieta nie wpadłaby na to, żeby domagać się odszkodowania za to, że strzeliła sobie majtkami w oko.

Tymczasem 52-letnia Macrida Patterson domaga się za swój wypadek pieniędzy od producenta stringów - firmy Victoria's Secret. Twierdzi że producent nie ostrzegł jej że bielizna posiada niebezpieczne elementy.
Niestety agencje nie podają szczegółów wypadku. A szkoda, bo nie wiadomo, czy kobieta postrzeliła się stringami w oko podczas próby naciągania ich na własne cztery litery, czy nieszczęsne majtki wystrzeliły rozciągane w rękach.
Nie wiadomo też, czy Patterson doznała uszczerbku na zdrowiu faktycznie w efekcie postrzału, czy „postrzelona" była już wcześniej.

Oczywiście - zdajemy sobie sprawę, że doszło do ludzkiej tragedii. Mamy też świadomość, że postrzelenie się majtkami w oko mogłoby się zdarzyć również każdemu z nas. Pomimo to trudno nam zachować w tej sytuacji należną powagę.

Szczęściem w nieszczęściu jest to, że majtki nie wystrzeliły w sytuacji intymnej. Wówczas poszkodowanych mogłoby być więcej."

Ach, jak zjadłabym te wszystkie owoce. W nagrodę za umieszczenie takich pięknych i smakowitych zdjęć, chcę Cię troszkę rozerwać. :cool3:

Posted

[quote name='aga1215']To teraz już te wszystkie owoce dojrzały????
U nas dopiero czereśnie zaczynają się czerwienić ...........

Wojtek - fajnie tam masz:multi:

[quote name='Sabina1']"Ach, jak zjadłabym te wszystkie owoce. W nagrodę za umieszczenie takich pięknych i smakowitych zdjęć, chcę Cię troszkę rozerwać. :cool3:

Sie Panie częstują.....

A tak na marginesie, trochę mierne zainteresowanie fotkami :hmmmm:, a mam jeszcze świeżutkie z Moskwy, i z piesami, i z kotami, i z kffiatkami i z Uzbekistanu jeszcze trochę zostało :eviltong:...

...tylko nie wiem czy mam wstawiać :roll: :razz: ???

Posted

[quote name='Poświata']Sie Panie częstują.....

A tak na marginesie, trochę mierne zainteresowanie fotkami :hmmmm:, a mam jeszcze świeżutkie z Moskwy, i z piesami, i z kotami, i z kffiatkami i z Uzbekistanu jeszcze trochę zostało :eviltong:...

...tylko nie wiem czy mam wstawiać :roll: :razz: ???
Masz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: