sylrwia Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Poświato choć nie było mnie kilka dni bo w Kraku byłam to i u Ciebie i u Asiaczka bywam codzień i "Was" podglądam z ukrycia ;P Quote
Poświata Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 sylrwia napisał(a):Poświato choć nie było mnie kilka dni bo w Kraku byłam to i u Ciebie i u Asiaczka bywam codzień i "Was" podglądam z ukrycia ;PTo nie podglądaj, tylko się częściej ujawniaj :cool3:. malawaszka napisał(a)::-oa co tu się tak zawielbłądziło :lol:Aaaaaaaaaaaa, bo zastanawiam się czy takiego sobie nie kupić, tylko nie wiem z jakiej hodowli ;) :lol:. Quote
APSA Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 A jesteś zdecydowana na baktriana, czy może jednak lepszy byłby dromader? :lol: Quote
Poświata Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Dobre pytanie, chyba baktrian, bo jak człowiek mu się wpasuje między garby to przynajmniej nie spadnie :hmmmm: :cool3:. Poza tym wyznam wam, że zakochałam się w fioletowych rododendronach :roll:, przy naszym kościele jest ich mnóstwo i wyglądają obłędnie :loveu:..... ... prawda ??? Quote
Mudik Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Aaaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 No to za zgoda Tego Najwyższego bierz szczepkę, czy nasionka i będziesz miała to cudo u siebie w "puszczy"... Pzdr. Quote
Poświata Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Eeeeeeeeee :shake:, poszłam na łatwizne i sobie kupiłam takiego maluszka, a na przyszły rok zaplanuję większy zakup :evil_lol:, Wojtek wie bo widział... Quote
Chandler Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Ale fajne "kfiatki"! I jakie wielgaśne rododendrony, łaaaaa... Poświato - widzę, że stadko powiększy się o wielbłąda :multi: ;). Quote
katik Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 wszyscy zachwycamy się waszym ogrodem i tak oglądając fotki naszła mnie pewna myśl. Czy Tofcia lub reszta zwierzyńca nie próbuje wam upiększac go upiększać? :roll: :evil_lol: Quote
Poświata Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Na psy.pl jest zabawa w projektowanie jubileuszowej okładki. Tak wygląda Lalka... a tak Tofulec... Można głosować na fotki !!!!!!!! Quote
Mudik Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Chciałam zagłosować, ale nie widzę tam tego konkursu:-(:placz::placz: Quote
Poświata Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Na stronioe głównej po prawej stronie jest w menu "galeria okładek", spróbuj tak, bo z linka faktycznie ciężko chodzi :roll:. Quote
Mudik Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Na razie to strona MP w ogóle nie chodzi:shake::shake: Quote
Mudik Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Zagłosowane, a teraz robię swoją, dzięki za link:-D Quote
Poświata Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 No cóż, wielu gości to przez ostatni tydzień nie było :mad:, ale co mi tam, sama sobie fotki pooglądam :obrazic:... Quote
Mudik Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Wiesz Beato,że to już prawie archiwalna fotka:evil_lol:;):cool3: P>S Kwiaty cudności! Quote
Poświata Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Mudik napisał(a):Wiesz Beato,że to już prawie archiwalna fotka:evil_lol:;):cool3: P>S Kwiaty cudności!Wiem, wiem... muszę jeszcze strzelic pare wystawowych ujęć, żeby pamietac jakiego buszmena miałam w ogródku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Madzia czy ja ją powinnam wykąpać,np. dziś lub jutro ??? ps. właśnie obrobiłam fotki z sesji króliczkowej, ktoś chętny do pooglądania :cool1:? Quote
Mudik Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Lepiej wykąpać po niż przed,jak nie jest baardzo brudna to nie ruszaj ,będzie łątwiej skubać. A to Ty masz kjuika?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja chcę zobaczyć! Quote
Poświata Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='Mudik']Lepiej wykąpać po niż przed,jak nie jest baardzo brudna to nie ruszaj ,będzie łątwiej skubać. No cóż, czystości nie mogę zagwarantować :roll:, toż to burek podwórkowy :evil_lol:. Madzia, właśnie odebrałam info od mojego męża, termin przylotu obsunął mu się o jeden dzień, więc muszę wypisać się z czwartku, ew. na piątek, tylko muszę sprawdzić jak dzieciaki będą w szkole, jakiś dzień sportu mają czy coś w tym stylu. Nie sprawi Ci to problemów??? [quote name='Mudik']A to Ty masz kjuika?:crazyeye::crazyeye: Ja chcę zobaczyć!Ja mam nawet dwa kjuiki :cool3::evil_lol:. dwuletnia Monia i roczna Kubuś (na początku był chłopczykiem, stąd imię, jak się wybraliśmy na kastrację, okazał się dziewczynką :evil_lol:, ale imię już zostało) i obie razem Quote
Asiaczek Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Super ujęcie! http://images30.fotosik.pl/225/bebc52afd762eb50.jpg A ja jeszcze Twoich królików nie widziałam. Jak to możliwe...? Pzdr. Quote
aga1215 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 http://images32.fotosik.pl/280/bb5da865f5e3d9f5.jpg :multi::multi::multi::loveu: Quote
Recommended Posts