Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sylrwia napisał(a):
Poświato choć nie było mnie kilka dni bo w Kraku byłam to i u Ciebie i u Asiaczka bywam codzień i "Was" podglądam z ukrycia ;P
To nie podglądaj, tylko się częściej ujawniaj :cool3:.

malawaszka napisał(a):
:-oa co tu się tak zawielbłądziło :lol:
Aaaaaaaaaaaa, bo zastanawiam się czy takiego sobie nie kupić, tylko nie wiem z jakiej hodowli ;) :lol:.

Posted

Dobre pytanie, chyba baktrian, bo jak człowiek mu się wpasuje między garby to przynajmniej nie spadnie :hmmmm: :cool3:.

Poza tym wyznam wam, że zakochałam się w fioletowych rododendronach :roll:, przy naszym kościele jest ich mnóstwo i wyglądają obłędnie :loveu:.....

... prawda ???

Posted

wszyscy zachwycamy się waszym ogrodem i tak oglądając fotki naszła mnie pewna myśl. Czy Tofcia lub reszta zwierzyńca nie próbuje wam upiększac go upiększać? :roll: :evil_lol:

Posted

Mudik napisał(a):
Wiesz Beato,że to już prawie archiwalna fotka:evil_lol:;):cool3:
P>S Kwiaty cudności!
Wiem, wiem... muszę jeszcze strzelic pare wystawowych ujęć, żeby pamietac jakiego buszmena miałam w ogródku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Madzia czy ja ją powinnam wykąpać,np. dziś lub jutro ???

ps. właśnie obrobiłam fotki z sesji króliczkowej, ktoś chętny do pooglądania :cool1:?

Posted

Lepiej wykąpać po niż przed,jak nie jest baardzo brudna to nie ruszaj ,będzie łątwiej skubać. A to Ty masz kjuika?:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Ja chcę zobaczyć!

Posted

[quote name='Mudik']Lepiej wykąpać po niż przed,jak nie jest baardzo brudna to nie ruszaj ,będzie łątwiej skubać.
No cóż, czystości nie mogę zagwarantować :roll:, toż to burek podwórkowy :evil_lol:.

Madzia, właśnie odebrałam info od mojego męża, termin przylotu obsunął mu się o jeden dzień, więc muszę wypisać się z czwartku, ew. na piątek, tylko muszę sprawdzić jak dzieciaki będą w szkole, jakiś dzień sportu mają czy coś w tym stylu. Nie sprawi Ci to problemów???

[quote name='Mudik']A to Ty masz kjuika?:crazyeye::crazyeye:
Ja chcę zobaczyć!Ja mam nawet dwa kjuiki :cool3::evil_lol:.

dwuletnia Monia

i roczna Kubuś (na początku był chłopczykiem, stąd imię, jak się wybraliśmy na kastrację, okazał się dziewczynką :evil_lol:, ale imię już zostało)

i obie razem