Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='aga1215']foty, foty, foty - :modla:
a ja mam cus dla Wojteckiego :wink:

O - moje potforki koffane som !!!!! :lol: :lol: :lol:

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Foty ogóreczkom zrobi moja znajoma, bo moja cyfrówka jest na wczasach

Na pewno coś wkleję dzisiaj !!!! :wink: :wink: :wink:

pa,pa :wink:

Posted

[quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki']
O - moje potforki koffane som !!!!! :lol: :lol: :lol:

No, no widzę ,że balanga była na całego :wink:
I było co zjeść i wypić , niech żyją wakacje !!! :lol: :lol: :lol:

Posted

A ja u małych ogóreczków byłem i wszystkie wyściskałem :wink:

Są dwa mioty : w jednym są 3. dziewczynki - i mają dwa tygodnie
w drugim miocie są 3 dziewczynki i 3-ch chłopaków - skończyły dzisiaj 10 dni. :roll:

Są przesłodkie :P

Dzisiaj zdjęć nie robilismy, bo zaczynają im się otwierać oczki i flesz by je mógł porazić :-?

Hania obiecała, że prześle mi coś mailem jak będzie miała jakieś nowe foty :lol:

Poproszę o troszkę cierpliwości - foty będą :lol: :lol: :lol:

Posted

dbsst napisał(a):
hihihi imprezowe SCeniaCki ciekawe po kim odziedziczyly ten jakze wazny dar :lol:

ja tam sie nie znam :oops: :oops: 8) :lol:

Posted

[quote name='Wojtecki']A ja u małych ogóreczków byłem i wszystkie wyściskałem :wink:

w drugim miocie są 3 dziewczynki i 3-ch chłopaków - skończyły dzisiaj 10 dni. :roll:

Dzisiaj zdjęć nie robilismy, bo zaczynają im się otwierać oczki i flesz by je mógł porazić :-?

Hania obiecała, że prześle mi coś mailem jak będzie miała jakieś nowe foty :lol:

trzebabylo robic bez flesza na manualu :evil:

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki']A ja u małych ogóreczków byłem i wszystkie wyściskałem :wink:

trzebabylo robic bez flesza na manualu :evil:

one są w mieszkaniu, i było za ciemno na jakieś w miarę dobre foty :-?

Posted

dbsst napisał(a):
no to mogly byc zle nie spisales sie moj Drogi

dobra spadam ogladac zakochana jedynke czy cos tam musze sie odmozdzyc

tylko weź paczkę chusteczek, bo ja już płaczę :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Wojtecki']A ja u małych ogóreczków byłem i wszystkie wyściskałem :wink:

i znowu trzeba czekać..... Jak Poświata znosi całodniowe siedzenie samotnie w domu?
a jak dom to znosi :wink:

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']no to mogly byc zle nie spisales sie moj Drogi

barrdzo smieszne HA HA HA

łezka mi sie zakrecila ale to normalne czuje sie dobrze znaczy bezmozgowo;)

Posted

[quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki']A ja u małych ogóreczków byłem i wszystkie wyściskałem :wink:

i znowu trzeba czekać..... Jak Poświata znosi całodniowe siedzenie samotnie w domu?

Cierpliwości, cierpliwości - będą zdjęcia będą :wink:

A Poświata - no cóż , musi jakość przeżyć takie samotne siedzenie w chałupie :-?
W ciągu dnia przyjeżdżam na chwilę z pracy - coby iść z nią na siku :wink:
A wieczorem - idziemy zawsze na dłuższy spacer - żeby sobie psinka pobiegała :wink:

Ale już niedługo - jeszcze dwa tygodnie i sfora będzie w komplecie :wink:

A w przyszłym tygodniu jedziemy do Sopotu na wystawę i poza tym jest dłuższy weekend. :lol: :lol:

Tylko, że nie mamy póki co noclegu w Trójmieście ...., chyba gdzieś w parku się prześpimy albo na dworcu :fadein: 8)

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']no to mogly byc zle nie spisales sie moj Drogi

barrdzo smieszne HA HA HA

łezka mi sie zakrecila ale to normalne czuje sie dobrze znaczy bezmozgowo;)

bo tak to już jest z tymi NRD-wskimi serialami, kanaliki łzowe oczyszczają a mózg sie nie musi wysilać :wink:

Posted

dbsst napisał(a):
dobrze ze jeszcze cieple noce sa 8) :lol:

ale i tak muszę wziąć troche starych gazet , żeby się przykryć jak porządny clochard 8) :lol:

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']dobrze ze jeszcze cieple noce sa 8) :lol:

ale i tak muszę wziąć troche starych gazet , żeby się przykryć jak porządny clochard 8) :lol:

slyszalam ze w modzie sa kartony po telewizorach plazmowych 8)

ale teraz juz wysilam moj mozg nie tylko bardzo inteligetna konwersacja jaka prowadze w tej chwili na kilku topikach na dgm ali i muzyka jaka sobie zapodalam;)

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki']A ja u małych ogóreczków byłem i wszystkie wyściskałem :wink:

Cierpliwości, cierpliwości - będą zdjęcia będą :wink:

A Poświata - no cóż , musi jakość przeżyć takie samotne siedzenie w chałupie :-?
W ciągu dnia przyjeżdżam na chwilę z pracy - coby iść z nią na siku :wink:
A wieczorem - idziemy zawsze na dłuższy spacer - żeby sobie psinka pobiegała :wink:

Ale już niedługo - jeszcze dwa tygodnie i sfora będzie w komplecie :wink:

A w przyszłym tygodniu jedziemy do Sopotu na wystawę i poza tym jest dłuższy weekend. :lol: :lol:

Tylko, że nie mamy póki co noclegu w Trójmieście ...., chyba gdzieś w parku się prześpimy albo na dworcu :fadein: 8)
to już lepiej na plaży pod wydmą jakąś, czysto, zdrowo - duuuużo jodu, przy okazji doznania wizualne będą o wschodzie słońca a Poświata dla Pańci może wytropi jakiegoś jantarka :wink: :lol:

Posted

[quote name='dbsst']

slyszalam ze w modzie sa kartony po telewizorach plazmowych 8)

a wiesz, wczoraj w sklepie - oglądałem taką duuużą plazmę , ale nie pomyślałem ,że pudło byłoby mi bardziej przydatne :lol:

[quote name='dbsst']
ale teraz juz wysilam moj mozg nie tylko bardzo inteligetna konwersacja jaka prowadze w tej chwili na kilku topikach na dgm ali i muzyka jaka sobie zapodalam;)

złośliwcy to mówią, że niektórym to myślenie szkodzi... , ale nie Tobie - prawdaaaa ?? :wink: 8)

Posted

[quote name='Wojtecki']a wiesz, wczoraj w sklepie - oglądałem taką duuużą plazmę , ale nie pomyślałem ,że pudło byłoby mi bardziej przydatne :lol:

haha a no widzisz teraz bardziej patrz na kartony niz na sprzet ;) :lol: bo to nigdy nic nie wiadomo ;)

[quote name='Wojtecki'] złośliwcy to mówią, że niektórym to myślenie szkodzi... , ale nie Tobie - prawdaaaa ?? :wink: 8)

heheehe nie wiem wiesz to sie okaze za jakis czas czy mi nie zaszkodzilo to myslenie;)

Posted

aga1215 napisał(a):

to już lepiej na plaży pod wydmą jakąś, czysto, zdrowo - duuuużo jodu, przy okazji doznania wizualne będą o wschodzie słońca a Poświata dla Pańci może wytropi jakiegoś jantarka :wink: :lol:

a wiesz, że chyba masz rację 8) :wink: :lol:
Poświata się wreszcie na coś przyda - niech coś wytropi - jakiegoś jantarka albo jantarzynkę (?) :wink: 8) :lol: