aga1215 Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 [quote name='Poświata'][quote name='aga1215'][quote name='Poświata']Ano, dorwałam :P . I jak na złość przez jakiś czas nie było dostępu do dogomanii..... Aguś kochana, czy załatwiłaś sprawę książki bezpośrednio z Mokką, bo nic mi nie przypominałaś przed moim wyjazdem??? A trochę mi to spokoju nie daje. to bardzo dobrze, że nie masz większych zmartwień :P i oby tak dalej :P nie wiem, kiedy znowu dorwiesz się do DG(słyszłam o jakiejś blokadzie czy cuś na kawiarenki w Zakopanem :wink: :lol: ) pewnie Ci sms puszczę :P dla Ciebie i całej Mniejszej Sforki :buzi: I znowu sie objawiam :evil: . Zmartwień mam trochę więcej, a mianowicie pogoda!!!!!!!!!!!! Czy w Szczawnicy i okolicach tysz jest tak do doopy?????? Żadnej blokady na kawiarenki nie ma, Wojtecki był tu zbyt krótko żeby coś namotać. no popatrz, a miał tyle do powiedzenia w temacie kawiarenek :wink: :lol: teraz jest fajna pogoda, ale ciągle straszy :-? i bez kawusi, a najlepiej kawusi+koniaczku trudno egzystowac :P [quote name='Poświata']Jeszcze ciut ponad tydzień i się zobaczymy :angel: :P . :laola: [quote name='Poświata']Czytając wywody Wojteckiego, aż się przeraziłam co będę jadać w domu po powrocie. Czyżby nowa dieta cud :o ??? no, trufle to raczej ekskluzywny produkt :wink: :lol: a Wektor już przed furtką siedzi i na Was czeka :calus: Quote
Wojtecki Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Jeszcze troszkę fotek z wyjazdu do Krosna :wink: Poświata i Branka szaleją na trawniku przed domkiem :) Branka szuka - "co też te krowy tam znajdują ??? " :lol: Poświata pilnuje każdego gościa - nawet gospodarza obiektu, coby nie wlazł w szkodę :wink: Nie ma nic lepszego niż kilkusetmetrowy bieg z góry na dół i z powrotem - PRAWDA ?????? 8) Landszaft z Poświatą oraz podkarpackim (przepięknym zresztą - jak widać !) krajobrazem :lol: Poświata odpoczywająca przed , a może po zajęciach :wink: :wink: :wink: :wink: Quote
aga1215 Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Pięknie Poświacie w tym krajobrazie :P o co one sie kłócą? :wink: :lol: Quote
Wojtecki Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 I jeszcze kilka fotek :wink: Poświata ćwiczy "odłożenie" przed Konkursem :wink: Pańcio chwali Poświatkę , że dobrze ćwiczyła :lol: Poświata złapała trop !! :wink: Poświata jako "Panienka z okienka" - już po Konkursie, można odpocząć 8) Hania i Jurek z Hultajem :wink: A to fotka z Wystawy w Krośnie, gdzie spotkalismy Kikę i Shelley oraz przyjaciółkę Poświaty - Bafisię (Ładną Pannę) :lol: :D :D :D Quote
Wojtecki Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 [quote name='aga1215']Pięknie Poświacie w tym krajobrazie :P o co one sie kłócą? :wink: :lol: Oj tak - Poświata wspaniale tam się czuła :lol: A o co sie one kłoćiły ? :o A trafisz to za kobiecym myśleniem ??? :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215']Pięknie Poświacie w tym krajobrazie :P o co one sie kłócą? :wink: :lol: Oj tak - Poświata wspaniale tam się czuła :lol: A o co sie one kłoćiły ? :o A trafisz to za kobiecym myśleniem ??? :lol: :lol: :lol:oj chyba ze względu na Poświatę rodzinka będzie musiała się przeprowadzić :wink: Quote
Wojtecki Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215']Pięknie Poświacie w tym krajobrazie :P o co one sie kłócą? :wink: :lol: Oj tak - Poświata wspaniale tam się czuła :lol: A o co sie one kłoćiły ? :o A trafisz to za kobiecym myśleniem ??? :lol: :lol: :lol:oj chyba ze względu na Poświatę rodzinka będzie musiała się przeprowadzić :wink: Chyba cóś trza będzie pomyśleć w takim razie, skoro tyle osób już mi to wmawia..... :wink: 8) :lol: Quote
aga1215 Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215']Pięknie Poświacie w tym krajobrazie :P o co one sie kłócą? :wink: :lol: Oj tak - Poświata wspaniale tam się czuła :lol: A o co sie one kłoćiły ? :o A trafisz to za kobiecym myśleniem ??? :lol: :lol: :lol:oj chyba ze względu na Poświatę rodzinka będzie musiała się przeprowadzić :wink: Chyba cóś trza będzie pomyśleć w takim razie, skoro tyle osób już mi to wmawia..... :wink: 8) :lol: myśl, myśl :laola: :laola: Quote
Wojtecki Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215']Pięknie Poświacie w tym krajobrazie :P o co one sie kłócą? :wink: :lol: Oj tak - Poświata wspaniale tam się czuła :lol: A o co sie one kłoćiły ? :o A trafisz to za kobiecym myśleniem ??? :lol: :lol: :lol:oj chyba ze względu na Poświatę rodzinka będzie musiała się przeprowadzić :wink: Chyba cóś trza będzie pomyśleć w takim razie, skoro tyle osób już mi to wmawia..... :wink: 8) :lol: myśl, myśl :laola: :laola: Jak będę miał ZA CO - to pomyślę głębiej :lol: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215']Pięknie Poświacie w tym krajobrazie :P o co one sie kłócą? :wink: :lol: Oj tak - Poświata wspaniale tam się czuła :lol: A o co sie one kłoćiły ? :o A trafisz to za kobiecym myśleniem ??? :lol: :lol: :lol:oj chyba ze względu na Poświatę rodzinka będzie musiała się przeprowadzić :wink: Chyba cóś trza będzie pomyśleć w takim razie, skoro tyle osób już mi to wmawia..... :wink: 8) :lol: myśl, myśl :laola: :laola: Jak będę miał ZA CO - to pomyślę głębiej :lol: :lol: :lol: za co myśleć czy za co zrealizować? :wink: :lol: Quote
Wojtecki Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 [quote name='aga1215'] za co myśleć czy za co zrealizować? :wink: :lol: Myślenie to każdy ma za darmochę :lol: Za co zrealizować ? - oto jest pytanie !! :wink: Quote
Alicja Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215'] za co myśleć czy za co zrealizować? :wink: :lol: Myślenie to każdy ma za darmochę :lol: Za co zrealizować ? - oto jest pytanie !! :wink:ale można pomarzyć a za to się nie płaci :wink: Quote
aga1215 Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215'] za co myśleć czy za co zrealizować? :wink: :lol: Myślenie to każdy ma za darmochę :lol: Za co zrealizować ? - oto jest pytanie !! :wink: dla chcącego nie ma nic trudnego :wink: :laola: Quote
Wojtecki Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215'] za co myśleć czy za co zrealizować? :wink: :lol: Myślenie to każdy ma za darmochę :lol: Za co zrealizować ? - oto jest pytanie !! :wink:ale można pomarzyć a za to się nie płaci :wink: co racja to racja :wink: :wink: :wink: Quote
Wojtecki Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215'] za co myśleć czy za co zrealizować? :wink: :lol: Myślenie to każdy ma za darmochę :lol: Za co zrealizować ? - oto jest pytanie !! :wink: dla chcącego nie ma nic trudnego :wink: :laola: a podobno w takiej jednej bardzo mądrej Księdze to napisali, że ostatni będą pierwszymi.... 8) :wink: :lol: Quote
aga1215 Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215'] za co myśleć czy za co zrealizować? :wink: :lol: Myślenie to każdy ma za darmochę :lol: Za co zrealizować ? - oto jest pytanie !! :wink: dla chcącego nie ma nic trudnego :wink: :laola: a podobno w takiej jednej bardzo mądrej Księdze to napisali, że ostatni będą pierwszymi.... 8) :wink: :lol: co prawda to prawda - wystarczy popatrzeć od tyłu do przodu :wink: :lol: [quote name='AlicjaRydzewska']ale można pomarzyć a za to się nie płaci co by było warte życie bez marzeń :P ech........... Quote
Wojtecki Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='AlicjaRydzewska']ale można pomarzyć a za to się nie płaci co by było warte życie bez marzeń :P ech........... Och, jak fajnie byłoby mieć jakiś malusieńki, tyci..tyci Zespół Parkowo-Pałacowy... Pies (ba ! wtedy to już kilka sfór psów !) miałyby gdzie biegać, nawet koty bym już chyba ścierpiał - bo by na drzewach siedziały.... 8) Hmmm.... :lol: :lol: Quote
Wojtecki Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Ja chcę do Zespołu Parkowo-Pałacowego !!!!!!! :fadein: :oops: :roll: :wink: 8) :lol: Quote
aga1215 Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215'][quote name='AlicjaRydzewska']ale można pomarzyć a za to się nie płaci co by było warte życie bez marzeń :P ech........... Och, jak fajnie byłoby mieć jakiś malusieńki, tyci..tyci Zespół Parkowo-Pałacowy... Pies (ba ! wtedy to już kilka sfór psów !) miałyby gdzie biegać, nawet koty bym już chyba ścierpiał - bo by na drzewach siedziały.... 8) Hmmm.... :lol: :lol: śliczne :angel: :lol: :jumpie: zwłaszcza o kotach Quote
Wojtecki Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Poświata jako pies wszechstronny, umie odnaleźć przyjemności w każdym środowisku :wink: na przykład : środowisko wodne - pies - jak się okazuje - może być karmiony trzciną :o :lol: ale nic nie sprawia tak wielkiej przyjemności jak otwarta przestrzeń :P gdzie można przewietrzyć sobie "sery" :lol: a potem poleniuchować 8) :wink: :wink: :wink: :wink: Quote
Alicja Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [quote name='Wojtecki']Ja chcę do Zespołu Parkowo-Pałacowego !!!!!!! :fadein: :oops: :roll: :wink: 8) :lol:Poświata wie co dla niej dobre :lol: :lol: Boska :angel: Quote
Wojtecki Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki']Ja chcę do Zespołu Parkowo-Pałacowego !!!!!!! :fadein: :oops: :roll: :wink: 8) :lol:Poświata wie co dla niej dobre :lol: :lol: Boska :angel: :lol: :lol: :lol: Quote
asher Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 :o :o :o Jaka mina :roflt: Jakby Poświata chciała powiedzieć "No coooo?! Nigdy nie widziałeś psa jedzącego trzcinę???! :-? :roll: " Quote
Wojtecki Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [quote name='asher'] :o :o :o Jaka mina :roflt: Jakby Poświata chciała powiedzieć "No coooo?! Nigdy nie widziałeś psa jedzącego trzcinę???! :-? :roll: " Dokładnie tak samo to odebrałem :lol: :lol: :lol: Quote
Wojtecki Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 A ja w sobotę rano ruszam z Wawy do Zakopanego ,aby w niedzielę przewieźć Beatę z dzieciakami i kotami (w tym także POTFORA O-KOCIM SPOJRZENIU :lol: ) do Szczawnicy :wink: :wink: :wink: Quote
Recommended Posts