Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
strasznie lubię te Beatkowe fotki leśne :loveu: promienie słońca między drzewami ahhhh :loveu:

:-D mówisz i masz... promyczki :lol:

i to na dziś koniec fotek.
Ciąg dalszy nastąpi jutro :diabloti:.

Posted

:oops: wszystkim dziekuję za miłe słowa, trochę z doła wyjrzałam :cool3:.
Dziś jak lazłyśmy z Gabrysią po zakupy, tak trochę bocznymi uliczkami, to widziałyśmy co i raz zabaziowaną leszczynę :lol:. Jutro ponoć ma być słoneczna pogoda, może zrobimy sobie spacerek z aparatem, jak czas i wycinka drzew pozwoli :roll:.

Patuś kochana :multi:, co słychać, jak Paula? Pewnie rośnie jak na drożdżach i się śmieje i łapki wyciąga ? Daj tu jakąś jej fotę, bo nawet nie wiadaomo gdzie Cię szukać !!!

Posted

sylrwia napisał(a):
Wiosna :multi:

Jak ja uwielbiam Twoje zdjęcia, masz rewelacyjna rękę do fot.:p
Dzięki Sylwia, ale niektóre fotki robił Wojtek, widać w podpisach. Oczywiście te do których nie musiał padać na kolana, albo leżeć w krzakach plackiem :evil_lol:. Ale i tak ładnie mu wyszły. Chwalę go, bo w tym domu to mnie aparat do ręki przyrósł... :evil_lol:

Posted

katik napisał(a):
A ja się zastanawiałam co to za mały pies obok Tofci :roll: dopiero po chwili dopatrzyłam sie, ze to kiciuś. :lol:

hahaha ja też się przyglądałam co to za psiak :evil_lol:

Poświata napisał(a):

Patuś kochana :multi:, co słychać, jak Paula? Pewnie rośnie jak na drożdżach i się śmieje i łapki wyciąga ?

:errrr:

wow piękna wiosna u Was!!!

Posted

Poświata napisał(a):

i to na dziś koniec fotek.
Ciąg dalszy nastąpi jutro :diabloti:.

Zaadoptujesz mnie?. Żartuję, ale serio od dziecka marzyłam o takim podwórku.
I wierzę,że się kiedyś spełni. A tak serio mogę Cię nawiedzić?mogę? ,mogę? MOOOOOGĘ?????? ładnie proszę!:multi::loveu::loveu::loveu:.
Foty Cudowne:loveu:

Posted

aga1215 napisał(a):
Zazdroszczę Wam tej wiosny:oops: ............. u nas mróz, wichura i pierze śniegiem :angryy:

nie zazdrościłambym przedwcześnie - dzisiaj trochę pośnieżyło (akurat pech chciał, że poza warszawą na rowerze byłam :diabloti:) w stolicy ;)
chociaz przyznam - nic już z tego śniegu nie zostało :evil_lol: