Alicja Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 dbsst napisał(a):a mnie sie zdaje ze umieram z przerazenia :shocked!:oj nie ty sama :lol: Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Wojtecki napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):a mnie się zdaje ze ona już poszła tej trufli szukać :lol: pod latarnią zawsze najciemniej..... daleko nie musi szukać 8) :wink: :lol: łon jakims szyfrem godo Quote
Wojtecki Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):a mnie sie zdaje ze umieram z przerazenia :shocked!:oj nie ty sama :lol: no dobra, zostawcie Szpilencję w spokoju :lol: 8) :lol: pewno już się zakopała pod łóżkiem jak dbsst zaczęła na nią patrzeć kulinarnym wzrokiem :lol: przeciwmoherowo działa także jedzenie brokułów, szpinaku , kalafiorów i rabarbaru 8) Quote
Alicja Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Wojtecki napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):a mnie sie zdaje ze umieram z przerazenia :shocked!:oj nie ty sama :lol: no dobra, zostawcie Szpilencję w spokoju :lol: 8) :lol: pewno już się zakopała pod łóżkiem jak dbsst zaczęła na nią patrzeć kulinarnym wzrokiem :lol: przeciwmoherowo działa także jedzenie brokułów, szpinaku , kalafiorów i rabarbaru 8)o widzisz dbsst mi moher nie wyrośnie bo ja to wszystko jem ,a najlepszy rabarbar jak kwaśny to aż mimikę zmienia :lol: :lol: :lol: Quote
Wojtecki Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Wojtecki napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):a mnie sie zdaje ze umieram z przerazenia :shocked!:oj nie ty sama :lol: no dobra, zostawcie Szpilencję w spokoju :lol: 8) :lol: pewno już się zakopała pod łóżkiem jak dbsst zaczęła na nią patrzeć kulinarnym wzrokiem :lol: przeciwmoherowo działa także jedzenie brokułów, szpinaku , kalafiorów i rabarbaru 8)o widzisz dbsst mi moher nie wyrośnie bo ja to wszystko jem ,a najlepszy rabarbar jak kwaśny to aż mimikę zmienia :lol: :lol: :lol: zapomniałem tylko dodać, że wszystko to je się razem ze śledziem i dżemem a na wierzch idzie baszamel :lol: Quote
Alicja Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Wojtecki napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Wojtecki napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):a mnie sie zdaje ze umieram z przerazenia :shocked!:oj nie ty sama :lol: no dobra, zostawcie Szpilencję w spokoju :lol: 8) :lol: pewno już się zakopała pod łóżkiem jak dbsst zaczęła na nią patrzeć kulinarnym wzrokiem :lol: przeciwmoherowo działa także jedzenie brokułów, szpinaku , kalafiorów i rabarbaru 8)o widzisz dbsst mi moher nie wyrośnie bo ja to wszystko jem ,a najlepszy rabarbar jak kwaśny to aż mimikę zmienia :lol: :lol: :lol: zapomniałem tylko dodać, że wszystko to je się razem ze śledziem i dżemem a na wierzch idzie baszamel :lol:to ja już wole ten mohair :evil: Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Wojtecki a moze nam ugotujesz to antymoher jedzenie :x Quote
Wojtecki Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):to ja już wole ten mohair :evil: do wszystkiego ponoć się można przyzwyczaić :lol: Quote
Wojtecki Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 dbsst napisał(a):Wojtecki a moze nam ugotujesz to antymoher jedzenie :x nie ma sprawy, tylko trzeba uzgodnić termin , kiedy przyjedziecie na obiad (?!) - ja tego jeść nie potrzebuję ! Mojego moheru nie pozwolę zniszczyć ! 8) Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Wojtecki napisał(a):dbsst napisał(a):Wojtecki a moze nam ugotujesz to antymoher jedzenie :x nie ma sprawy, tylko trzeba uzgodnić termin , kiedy przyjedziecie na obiad (?!) - ja tego jeść nie potrzebuję ! Mojego moheru nie pozwolę zniszczyć ! 8) hehehe lepsiejszy cwaniak kce nas nakarmic otrujemy sie i nie bedziemy mogly rozrabiac na topikach 8) :lol: Quote
aga1215 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Wojtecki napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Wojtecki napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):[quote name='dbsst']a mnie sie zdaje ze umieram z przerazenia :shocked!:oj nie ty sama :lol: no dobra, zostawcie Szpilencję w spokoju :lol: 8) :lol: pewno już się zakopała pod łóżkiem jak dbsst zaczęła na nią patrzeć kulinarnym wzrokiem :lol: przeciwmoherowo działa także jedzenie brokułów, szpinaku , kalafiorów i rabarbaru 8)o widzisz dbsst mi moher nie wyrośnie bo ja to wszystko jem ,a najlepszy rabarbar jak kwaśny to aż mimikę zmienia :lol: :lol: :lol: zapomniałem tylko dodać, że wszystko to je się razem ze śledziem i dżemem a na wierzch idzie baszamel :lol:to ja już wole ten mohair :evil: Aluś, pewnie, że mohair lepszy :lol: przeca zima idzie :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Wojtecki Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 dbsst napisał(a):Wojtecki napisał(a):dbsst napisał(a):Wojtecki a moze nam ugotujesz to antymoher jedzenie :x nie ma sprawy, tylko trzeba uzgodnić termin , kiedy przyjedziecie na obiad (?!) - ja tego jeść nie potrzebuję ! Mojego moheru nie pozwolę zniszczyć ! 8) hehehe lepsiejszy cwaniak kce nas nakarmic otrujemy sie i nie bedziemy mogly rozrabiac na topikach 8) :lol: sie nie otrujecie, tylko będziecie szybko biegały tam gdzie król piechotą ... 8) poza tym można to podciągnąć pod dietę oczyszczającą :lol: Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Wojtecki napisał(a):dbsst napisał(a):Wojtecki napisał(a):dbsst napisał(a):Wojtecki a moze nam ugotujesz to antymoher jedzenie :x nie ma sprawy, tylko trzeba uzgodnić termin , kiedy przyjedziecie na obiad (?!) - ja tego jeść nie potrzebuję ! Mojego moheru nie pozwolę zniszczyć ! 8) hehehe lepsiejszy cwaniak kce nas nakarmic otrujemy sie i nie bedziemy mogly rozrabiac na topikach 8) :lol: sie nie otrujecie, tylko będziecie szybko biegały tam gdzie król piechotą ... 8) poza tym można to podciągnąć pod dietę oczyszczającą :lol: o tak o tak o tak bede szczupla i piekna akurat na Zlot :D Quote
Wojtecki Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 aga1215 napisał(a): Aluś, pewnie, że mohair lepszy :lol: przeca zima idzie :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Widzisz Ala, wreszcie masz obiektywny głos :lol: :lol: :lol: Quote
Wojtecki Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 dbsst napisał(a): o tak o tak o tak bede szczupla i piekna akurat na Zlot :D no widzisz ! same korzyści 8) :lol: Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Wojtecki napisał(a):dbsst napisał(a): o tak o tak o tak bede szczupla i piekna akurat na Zlot :D no widzisz ! same korzyści 8) :lol: heheh tylko musze jakies szelki sobie sprwic zeby do tronu sie przywiazac :lol: 8) Quote
aga1215 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Wojtecki napisał(a):aga1215 napisał(a): Aluś, pewnie, że mohair lepszy :lol: przeca zima idzie :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Widzisz Ala, wreszcie masz obiektywny głos :lol: :lol: :lol: :evil_lol: Quote
Wojtecki Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'] o tak o tak o tak bede szczupla i piekna akurat na Zlot :D no widzisz ! same korzyści 8) :lol: heheh tylko musze jakies szelki sobie sprwic zeby do tronu sie przywiazac :lol: 8) Szelki też jakieś będę miał :lol: A teraz - na dobranoc - dla wszystkich - zdjęcie Poświaty odpoczywającej :wink: :wink: Quote
Alicja Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 No proszę , nie spią po nocach i jeszcze knują jakieś spiski ,diety układają .Dbsst nie wiem czy byloby nam do twarzy z klozetem na szelkach przy poopie :oops: Ja to już chyba wolę taka niepiekna i niezgrabna z moherem na Zlot pojechac :evil: :lol: Wojtecki , mimo wszystko dziękuję za dobre chęci :wink: Quote
dbsst Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Dbsst nie wiem czy byloby nam do twarzy z klozetem na szelkach przy poopie :oops: hahahaha np pewnie ze nam byloby do twarzy zrobilybysmy furore ;) Quote
Alicja Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska']Dbsst nie wiem czy byloby nam do twarzy z klozetem na szelkach przy poopie :oops: hahahaha np pewnie ze nam byloby do twarzy zrobilybysmy furore ;)siakoś tak jestem niezdecydowana :oops: :lol: Quote
dbsst Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska']Dbsst nie wiem czy byloby nam do twarzy z klozetem na szelkach przy poopie :oops: hahahaha np pewnie ze nam byloby do twarzy zrobilybysmy furore ;)siakoś tak jestem niezdecydowana :oops: :lol: no ale czemu bedzemy mialy wejscie smoka ;) Quote
Camara Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 [quote name='"Wojtecki"'][quote name='Camara'] jaka piękna galeria zdrowych ząbków :shiny: i szczerych usmiechow :D Jakoś nikt tylko nie powiedział , że inteligencja im bije z oczu :bigcool: :wink: :lol: :grins: przytoczę zdanie mojego kolegi wygłoszone tuż po oblaniu egzaminu PT przez jego przecudnej urody ON-kę: Dla prawdziwych facetów tak naprawdę liczy się tylko uroda... inteligencja u kobiety to rzecz drugorzędna. Dobrze, że ona jest piękna i głupia a nie odwrotnie to ja już nie wiem, czego ci faceci tak naprawdę chcą ??? Quote
dbsst Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 buuuuuuuuuuuhahahahah dobre hihihiihi to sie nazywa meska szczerosc :D Quote
Poświata Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='Poświata']Ano, dorwałam :P . I jak na złość przez jakiś czas nie było dostępu do dogomanii..... Aguś kochana, czy załatwiłaś sprawę książki bezpośrednio z Mokką, bo nic mi nie przypominałaś przed moim wyjazdem??? A trochę mi to spokoju nie daje. to bardzo dobrze, że nie masz większych zmartwień :P i oby tak dalej :P nie wiem, kiedy znowu dorwiesz się do DG(słyszłam o jakiejś blokadzie czy cuś na kawiarenki w Zakopanem :wink: :lol: ) pewnie Ci sms puszczę :P dla Ciebie i całej Mniejszej Sforki :buzi: I znowu sie objawiam :evil: . Zmartwień mam trochę więcej, a mianowicie pogoda!!!!!!!!!!!! Czy w Szczawnicy i okolicach tysz jest tak do doopy?????? Żadnej blokady na kawiarenki nie ma, Wojtecki był tu zbyt krótko żeby coś namotać. Jeszcze ciut ponad tydzień i się zobaczymy :angel: :P . Czytając wywody Wojteckiego, aż się przeraziłam co będę jadać w domu po powrocie. Czyżby nowa dieta cud :o ??? Quote
Recommended Posts