Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiu to jeszcze tydzień, mam nadzieję że się podkurujemy :hmmmm:.
Wiem że u Ciebie z czasem krucho i obawiam się, że jak zaczniemy odkładać nasze spotkanie, to będzie tak jak z tym tegorocznym noworocznym :roll:..... spotkałyśmy się dopiero we wrześniu :evil_lol:.

Posted

wpadam z zyczeniami noworocznymi:multi:.Duzo szczescia w nowym roku,samych sukcesow na kazdej plaszczyznie zyciowej ,spelnienia marzen i duuzo zdrowia-ono w sumie najwazniejsze:evil_lol:

Posted

Witam z szorstakami poświątecznie i noworocznie ! Życzenia od nas przeniesione do blogowej galerii życzeń, ale jeszcze raz wszystkiego naj... i całusy !!! Życzymy zdrówka Poświato !!!

Posted

Życzę Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i w tej chwili najważniejsze duużo zdrowia!

Ja oczywiście dołączam do chętnych do złożenia wizyty. Będę śledziła wątek kiedy pojawi się więcej szczegółów - dzień godzina.
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie Ewa

Posted

[quote name='Asiaczek']Jak zdrowie? po Sylwestrze?
pzdr. Szczerze mówiąc nie najlepiej :shake:. Tak zasmarkanego i kaszlącego Sylwestra to nie pamietam :roll:. Kuruję się i kuruję i doopa, nie chce się ode mnie odczepić :angryy::mad:. A od wczoraj coś mi się Wojtek zaczął pokładać i pokasływać :roll:, normalnie izba chorych :mad:.
I cały czas się zastanawiam nad tą wizytą, czy narażać Was na zarazę panującą w naszym domu.
Pomyślcie dziewczyny, jak uważacie.....
Bo jak Asia napisała wcześniej następny wolny weekend ma dopiero w połowie lutego :hmmmm:

[quote name='Czoko']Życzę Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i w tej chwili najważniejsze duużo zdrowia!

Ja oczywiście dołączam do chętnych do złożenia wizyty. Będę śledziła wątek kiedy pojawi się więcej szczegółów - dzień godzina.
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie EwaFajnie by było :multi:.

Za życzenia wszystkim serdecznie dziękujemy :calus: i również zyczymy wszelkiej pomyślności w Nowym Roku :loveu:.

Posted

[quote name='Poświata']
ps. Lara rośnie jak na drożdżach, apetyt ma nieziemski, ile by jej nie dać tyle zje. Ostro ćwiczymy nie rzucanie się na michę. Jak podzdrowieję biorę się za naukę chodzenia na smyczy, 5.I mamy trzecie szczepienie, parę dni kwarantanny i trzeba będzie się ruszyć za płot :lol:.

Czy masz może nowe zdjęcia futrzaków, coś tam obiło mi się o uszy (oczy?), że miał być obecny w czasie świąt aparat z siostrzenicą?
Ciekawa jestem, jak tam wzajemne relacje dziewczyn, dalej taka sielanka? Życzę zdrówka , bo chyba dalej męczy Cię choróbsko - tak tu pusto w nowym roku...

Posted

Noooooo, niestety chorujemy nadal :angryy:.
Ja z dzieciakami jestem po wizycie u lekarza, próbujemy inny zestaw prochów i leczymy się dalej :roll:.
W czworonożnym stadzie jako tako, nie najgorzej.... te najmłodsze ustalają sobie hierarchię i pokazują jedna drugiej kto ma rządzić, trochę się kłócą o zabawki (w ogródku poniewierają się dziesiątki butelek plastikowych, a i tak najfajniejsza jest ta co ma ją w pysku ta druga, to samo z patyczkami), bywa i awanturka przy jedzeniu, bo Lara swoje zjada szybko, a Tofka się ociąga .... a potem śpią przytulone w jednym posłanku, mimo że każda ma swoje :cool3:.
Na dworzu zimno, ale psy w miarę chętnie hasają, tylko Lara musi się trochę rozkręcić, i rozkręca się przeważnie wtedy kiedy trzeba już wracać :roll::evil_lol:.
W sobotę Mała Czarna kończy 3 miesiące, idziemy na ostatnie szczepienie, potem kwarantanna, a potem czas będzie sprawdzić co słychać za płotem :cool3:. Jak się wyrobię z szykowaniem i pakowaniem męża przed wyjazdem w przyszły weekend, to może wpadniemy do psiego przedszkola sprawdzić co tam ciekawego się dzieje.....
I to tak mniej więcej tyle :lol:.

Termin wizyty ulega jednak zmianie, niestety :-(, bo ja jednak w formie nie najlepszej i się nawet dokładnie nie dogadałyśmy.....

Aha, siostrzenica z aparatem w święta owszem była, nawet próbowałyśmy rozgryzać aparat i coś tam na dworzu fociłyśmy, ale światło było kiepskie, aparat zupełnie nowy, słowem zdjęcia wyszły do doopy :placz:, nawet nie ma co pokazywać :shake:.
A ja na naprawę swojego czekam, i czekam i powoli tracę cierpliwość :mad:.

Posted

Ty żyyyjesz Poświato! Bo już się bałam... Fajnie, że napisałaś trochę o zwierzyńcu, jeszcze tylko foty ...
No to już tradycyjnie życzę zdrowia - niech się Rodzinka kuruje, tylko futrzaków nie pozarażajcie...

Posted

Cześć dziewczyny :cool3:, mamy się z grubsza po japońsku, czyli "jako tako" :evil_lol:. Dzieci do szkół poszły, bo lada moment kończy im się semestr :roll:, a ja człapię sobie po chałupie doglądając inwentarza.
Ostatnio króliki mnie dobijają, co noc każda w swojej klatce tłucze się jak głupia. Rumor potworny, ja się budzę i potem pół nocy mam w plecy :roll:, nie powiem żebym była wyspana i radosna. Dziś dam im ostatnią szansę, a potem wariatki wylądują w piwnicy, a ja się wreszcie wyśpię :mad:. Nie wiem co im odbija, takie grzeczne były jeszcze do niedawna :hmmmm:...

Aha, najnowszy news !!!! Kubuś wczoraj po oględzinach wetki okazał się dziwczynką :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

W ogródku mamy zimę, jest biało, jeszcze wczoraj było nawet ładnie, ale dziś wszystko jest już zadeptane, trochę tych nóg i łap do deptania jest :evil_lol:.
Psom zima się bardzo podoba, Tofka i Lara pierszwy raz w życiu widzą śnieg, ależ odchodzi wariactwo :lol:.
A aparat ponoć ma być zrobiony w tym tygodniu :mad:, może mi się śnieg nie zdąży rozpuścić :mad:.

Dziękuję za życzenia zdrowia, robię co mogę :razz: :lol:.

Posted

Psom zima się bardzo podoba, Tofka i Lara pierszwy raz w życiu widzą śnieg, ależ odchodzi wariactwo :lol:

A poświata pewnie stała i się zastanawiała, dlaczego one tak się cieszą :lol:
już nie moge się doczekać fotek Lary, pewnie dziewczyna sporo podrosła. :loveu: