malawaszka Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 papa Poświatko - bawcie siędobrze i wypocznijcie za mnie też :wink: Quote
aga1215 Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 [quote name='Poświata'] dobrej pogody i do zobaczenia w sierpniu :laola: Quote
Wojtecki Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Witajcie :) A ja właśnie wróciłem z Zakopanego 8) Jazda (450 km) zajęła mi 5h35min (w tym 1h przerwy na tankowanie i obiad po trasie) :oops: Podróż w tamtą stronę była o`k, na Zakopiance tylko godzinę straciliśmy w korku :wink: Ludzi w Zakopcu - tłumy.... Na Krupówkach full :-? W imieniu Beaty - przesyłam buuuziaaaki dla Was wszystkich :P Quote
adda Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Pirat drogowy :o Jak będziecie się z Beatą zdzwaniać, to pozdrów koniecznie :D Quote
Wojtecki Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 adda napisał(a):Pirat drogowy :o Jak będziecie się z Beatą zdzwaniać, to pozdrów koniecznie :D :oops: byłbym szybciej,gdyby nie bagażnik na dachu 8) A Beatę pozdrowię,pozdrowię :D Quote
adda Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 [quote name='Wojtecki'] :oops: byłbym szybciej,gdyby nie bagażnik na dachu 8) Niegrzeczny :evil: A Beatę pozdrowię,pozdrowię :D Nie zapomnij :P Quote
Wojtecki Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 adda napisał(a):Wojtecki napisał(a): :oops: byłbym szybciej,gdyby nie bagażnik na dachu 8) Niegrzeczny :evil: a bo się tacy różni chcieli ze mną ścigać, to ich musiałem wyleczyć ze złudzeń.. :wink: adda napisał(a):Wojtecki napisał(a):A Beatę pozdrowię,pozdrowię :D Nie zapomnij :P no nie zapomnę nie zapomnę 8) :lol: Quote
adda Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Wojtecki napisał(a):a bo się tacy różni chcieli ze mną ścigać, to ich musiałem wyleczyć ze złudzeń.. :wink: Typowe :roll: :D Typowe... Quote
Wojtecki Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 adda napisał(a):Wojtecki napisał(a):a bo się tacy różni chcieli ze mną ścigać, to ich musiałem wyleczyć ze złudzeń.. :wink: Typowe :roll: :D Typowe... Rozumiem,że uważasz moje działania za typwe dla pewnej grupy... :lol: Fakt, to chyba nie było za mądre :oops: Ale, co se pojechałem, to se pojechałem 8) Quote
Wojtecki Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Ale tak w ogóle, to pogoda była fajna i mały ruch na drodze. Policja też jakoś tak nie za bardzo widoczna... 8) Quote
aga1215 Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Wojtecki napisał(a):adda napisał(a):Wojtecki napisał(a):a bo się tacy różni chcieli ze mną ścigać, to ich musiałem wyleczyć ze złudzeń.. :wink: Typowe :roll: :D Typowe... Rozumiem,że uważasz moje działania za typwe dla pewnej grupy... :lol: Fakt, to chyba nie było za mądre :oops: Ale, co se pojechałem, to se pojechałem 8) ostatnio czytałam o projekcie budowy TUNELU :shock: z Krakowa do Zakopanego :shock: :shock: :shock: i to wcale nie było 1 kwietnia :shock: pozdrów Beate i ode mnie :P Quote
Wojtecki Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 aga1215 napisał(a):Wojtecki napisał(a):adda napisał(a):Wojtecki napisał(a):a bo się tacy różni chcieli ze mną ścigać, to ich musiałem wyleczyć ze złudzeń.. :wink: Typowe :roll: :D Typowe... Rozumiem,że uważasz moje działania za typwe dla pewnej grupy... :lol: Fakt, to chyba nie było za mądre :oops: Ale, co se pojechałem, to se pojechałem 8) ostatnio czytałam o projekcie budowy TUNELU :shock: z Krakowa do Zakopanego :shock: :shock: :shock: i to wcale nie było 1 kwietnia :shock: pozdrów Beate i ode mnie :P Pozdrowię , pozdrowię :) No z tym tunelem to chyba przesada... Owszem budują równolegle drugą nitkę "zakopianki". Ale myśle,że znając tempo pracy naszych drogowców - to prędzej będziemy mogli się teleportować niż zrobiliby 110-cio kilometrowy tunel :wink: Quote
adda Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 [quote name='Wojtecki']Rozumiem,że uważasz moje działania za typwe dla pewnej grupy... :lol: Dla męskiej grupy po prostu :roll: Fakt, to chyba nie było za mądre :oops: W pewnym sensie rozumiem to uczucie szalonego pędu, bo sama kiedyś wracałam dosyć szybko z Władka :roll: Ale to była noc, ruch prawie zerowy, no i od tamtej pory mocno zmądrzałam :D Quote
Wojtecki Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 adda napisał(a): W pewnym sensie rozumiem to uczucie ????????????? a czy można być częściowo w ciąży ? 8) :lol: Quote
adda Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Wojtecki napisał(a):????????????? a czy można być częściowo w ciąży ? 8) :lol: Przeca pisałam, że zmądrzałam :lol: Quote
Wojtecki Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 adda napisał(a):Wojtecki napisał(a):????????????? a czy można być częściowo w ciąży ? 8) :lol: Przeca pisałam, że zmądrzałam :lol: to wychodzi na to, że to ja stary i do tego goopi jezdem??! :D Quote
adda Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Wojtecki napisał(a):to wychodzi na to, że to ja stary i do tego goopi jezdem??! :D Jaaa tego nie powiedziałam :lol: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='adda'][quote name='Wojtecki']????????????? a czy można być częściowo w ciąży ? 8) :lol: Przeca pisałam, że zmądrzałam :lol: to wychodzi na to, że to ja stary i do tego goopi jezdem??! :D i do tego jeszcze w ciąży częściowo :o :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
asher Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 aga1215 napisał(a):i do tego jeszcze w ciąży A żona raptem wczoraj wyjechała :o No,no, niezłe tempo 8) Quote
aga1215 Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 [quote name='asher'][quote name='aga1215']i do tego jeszcze w ciąży A żona raptem wczoraj wyjechała :o No,no, niezłe tempo 8)Asher - "zjadałaś" dopisek "częściowo" :nono: :wink: :lol: BTW - Wojtecki osobiście żonę wywiózł :lol: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='adda'][quote name='Wojtecki']a bo się tacy różni chcieli ze mną ścigać, to ich musiałem wyleczyć ze złudzeń.. :wink: Typowe :roll: :D Typowe... Rozumiem,że uważasz moje działania za typwe dla pewnej grupy... :lol: Fakt, to chyba nie było za mądre :oops: Ale, co se pojechałem, to se pojechałem 8) ostatnio czytałam o projekcie budowy TUNELU :shock: z Krakowa do Zakopanego :shock: :shock: :shock: i to wcale nie było 1 kwietnia :shock: pozdrów Beate i ode mnie :P Pozdrowię , pozdrowię :) No z tym tunelem to chyba przesada... Owszem budują równolegle drugą nitkę "zakopianki". Ale myśle,że znając tempo pracy naszych drogowców - to prędzej będziemy mogli się teleportować niż zrobiliby 110-cio kilometrowy tunel :wink: cytuję za "Tygodnikiem Podhalańskim" z 23.VI.br.: "To nie żart. Polsko-szwajcarskie konsorcjum rozważa budowę tunelu Zakopane-Kraków dla superszybkiego metra. Podróż trwałaby zaledwie 12 minut. " :hmmmm: Quote
asher Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Rany boskie, to Zakopane będzi emusiało ze trzy razy zwiększyć objętośc, bo się turysty nie pomieszczą :drinking: Quote
Wojtecki Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 [quote name='aga1215'] cytuję za "Tygodnikiem Podhalańskim" z 23.VI.br.: "To nie żart. Polsko-szwajcarskie konsorcjum rozważa budowę tunelu Zakopane-Kraków dla superszybkiego metra. Podróż trwałaby zaledwie 12 minut. " :hmmmm: Agnieszko, jak dobrze liczę,to taki pociąg musiał by jechać ze średnią prędkością 500 km/h :) Toż to tak jakby samolot 8) Z całym szacunkiem dla Tygodnika , któy przytaczasz, ale chyba ktoś tam bajdy pisze a przecie Sabała już dawno nie żyje :wink: Quote
adda Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Wojtecki napisał(a):Z całym szacunkiem dla Tygodnika , któy przytaczasz, ale chyba ktoś tam bajdy pisze a przecie Sabała już dawno nie żyje :wink: Ha ha ha ha, a może Aga zero zjadła :lol: Quote
Recommended Posts