Poświata Posted June 11, 2005 Author Posted June 11, 2005 A teraz na chwilę wrócę do mojej pesymistycznej wizji swiata. Konrad był z kolegą w parku, Wojtek z Gabrysią na rowerze gdzieś tam. Do chłopców podjechało dwóch nastolatów na rowerach, popchnęli kolegę Konrada na glebę, obszukali mu kieszenie i ukradli komórkę :evil: . Do Konrada też wystartowali :evil: , ale on nic przy sobie nie miał. Zero dorosłych w pobliżu, chłopcy byli zdani wyłącznie na siebie :roll: . A tamci myk odjechali i szukaj wiatru w polu :evil: . Ja w wieku mojego syna pół życia spędzałam z koleżankami na podwórku i nigdy nam się nic nie stało. Czasy się jednak zmieniły :evilbat:...... Quote
adda Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Poświata napisał(a):Czasy się jednak zmieniły :evilbat:...... Na gorsze :evil: To pewnie bezstresowe wychowanie plus dużo telewizji :evil: Quote
szaraduszka Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Będę przewrotna... :lol: Poświatko czy w wieku Twojego syna słyszałaś o komórkach? A tak swoją drogą to w Szczecinie jest chyba trochę spokojniej :evilbat: (choć o takich przypadkach też się słyszy) Quote
Poświata Posted June 11, 2005 Author Posted June 11, 2005 Oj przewrotna kobieto, mogły to być pieniądze, nastolat grzebał dziecku po kieszeniach :evilbat: . Albo rower, który wyrwałby mu spod tyłka, spychając go na glebę :evilbat: . A za moich czasów pieniądze i rowery już były :wink: :P . Chodzi o sam fakt ogólnej łobuzerii, chamstwa i arogancji na każdym kroku :( . Aha, i znieczulicy :( Quote
aga1215 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 i to wszystko jest niestety globalne - koleżanka uczy w Adelajdzie - opowiadała mi, że kiedyś taki 16-latek wystartował do niej, jak śmie robić im sprawdzian :evil: kiedy oni wcale na to nie mają ochoty :o a w klasach, w których jest dużo uczniów (np.33) albo tacy z problemami wychowawczymi nauczyciel ma do pomocy asystenta :o i każda klasa ma 2 - 3 wychowawców :o ale nic to kobitki, lato nadchodzi :multi: btw - gdzie jest Poświata ??? Quote
asher Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='aga1215'] btw - gdzie jest Poświata ??? Chyba już całkiem zapomniała, że ma psa - na zakoconych tylko siedzi... :roll: Quote
aga1215 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='asher'][quote name='aga1215'] btw - gdzie jest Poświata ??? Chyba już całkiem zapomniała, że ma psa - na zakoconych tylko siedzi... :roll: :hmmmm: biedna Poświatka - Pani o niej zapomniała :-? Quote
Poświata Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 Nic nie zapomniała :evil:.........siedzi na zakoconych, bo tam się więcej dzieje :lol: . Zaczęły się wakacje Quote
asher Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 No taaaak... Śliczne dzieciaki, piękne kwiatki, ale... GDZIE POŚWIATA??? Quote
Poświata Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 Ostatnio była pełnia księżyca i POŚWIATA przez okno pół nocy waliła po oczach :shocked!: :wink: . Quote
Poświata Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 Ooooooooo, a TUTAJ można w hurcie obejrzeć :P . Quote
adda Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 asher napisał(a):No taaaak... Śliczne dzieciaki, piękne kwiatki, ale... GDZIE POŚWIATA??? :roflt: Dobre :grins: Quote
asher Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 No własnym oczom nie wierzę :o Poświata dała zdjęcia Poświaty :o :multi: Quote
aga1215 Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 [quote name='Poświata'] wreszcie kawałek Poświaty :P - już zapomniałam, jak wygląda :-? :wink: :oops: :P :lol: :buzi: Quote
Sabina1 Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Nie mogę się napatrzyć, jaki to jest cudny pies. Aksamit i welur to barchany w porównaniu z jej sierścią . Quote
Poświata Posted June 30, 2005 Author Posted June 30, 2005 asher napisał(a):No własnym oczom nie wierzę :o Poświata dała zdjęcia Poświaty :o :multi:aga1215 napisał(a):wreszcie kawałek Poświaty :P - już zapomniałam, jak wygląda :-? :wink: :oops: :P :lol: :buzi:sabina1 napisał(a):Nie mogę się napatrzyć, jaki to jest cudny pies. No kochane, to macie okazję sobie przypomnieć i napatrzeć sie na zapas. Jeszcze chwilunia, jeszcze momencik i wybywam na długi, zasłużony odpoczynek :angel: :P :D :P :angel: . Quote
adda Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Poświata napisał(a): Jeszcze chwilunia, jeszcze momencik i wybywam na długi, zasłużony odpoczynek Oj, to zakoceni spadną na siedemnastą stronę :roll: Quote
asher Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 adda napisał(a):Poświata napisał(a): Jeszcze chwilunia, jeszcze momencik i wybywam na długi, zasłużony odpoczynek Oj, to zakoceni spadną na siedemnastą stronę :roll: A galeria Poświatki na sto siedemnastą :roll: Quote
adda Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 asher napisał(a):A galeria Poświatki na sto siedemnastą :roll: Będziem wyciągać :roll: Quote
Recommended Posts