aga1215 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Beatko - niech się Wam Maluszek zdrowo chowa :loveu: :buzi: Quote
Poświata Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Rozpieszczany synuś mamusi :iloveyou: Quote
Katerinas Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Poświatko Gratulujemy :multi: Cudny maluszek :loveu: I najważniejsze, że wszystko się dobrze skończyło :-) Quote
Asiaczek Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Jeeeee, jaki Mały Ogóreczek jest cudny!!!:loveu::loveu::loveu: Gratulacje dla Was i dla Poświaty!!! Jeden Ogóreczek, ale za to zawsze będzie miał pełny brzuszek...:lol: Pzdr. Quote
Czoko Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Brawo! Cudny maluszek - życzę zdrowia dla Wszystkich! Quote
shangri_la Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 piękny synus mamusi. gratulacje :multi: pozdrawiam Quote
Katerinas Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Poświatko A powiedz, był tylko jeden w brzuszku? Czy mioty ogarów są takie małe? Quote
donya Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Asiaczek napisał(a): Jeden Ogóreczek, ale za to zawsze będzie miał pełny brzuszek...:lol: Pzdr. I duuuuży chłop z niego wyrośnie. :lol::lol::lol: Wiem coś o tym - moja Koisia też była jedna :evil_lol: Quote
samograj Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Katerinas napisał(a): Czy mioty ogarów są takie małe? Czasem rodzi się jeden a czasem jedenaście:cool3:!!!!!!!! Quote
asher Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Ufff, domyślam się, że musiało być ciężko... Dobrze, że dobrze się skończyło :multi::multi::multi: Ogórek mały cudny!!!! :loveu: I te łapecki różowe :loveu: Niech się zdrowo chowa, jeden do cyców, więc pewnie wyrośnie chłop na schwał! Poświatko, zostawiacie go sobie? :cool3: Quote
Katerinas Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 samograj napisał(a):Czasem rodzi się jeden a czasem jedenaście:cool3:!!!!!!!! wow... ale rozstrzał :-o Quote
Poświata Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='Katerinas']Poświatko A powiedz, był tylko jeden w brzuszku? Czy mioty ogarów są takie małe? [quote name='samograj']Czasem rodzi się jeden a czasem jedenaście:cool3:!!!!!!!!Powiem tak, nie jesteśmy jedyni którzy mieli jednego szczeniora, rzadko bo rzadko, ale i takie mioty się zdarzają. Bardziej w temat można się wgłębić na stronie Klubu Ogara i Gończego w dziale "mioty" http://www.ogaryigoncze.republika.pl/ . [quote name='asher']Poświatko, zostawiacie go sobie? :cool3:No raczej wątpie :shake:. Z racji tego że Mały jest jeden i więcej ogórków Poświatkowych nie będzie, chcielibyśmy znaleźć domek który będzie go wystawiał i dbał o jego "karierę" ;). Niestety nam się szykują przewrotowe zmiany z Wojtka pracą i nijak nie da nam się jednego z drugim pogodzić :roll:. Powiem tak narazie nie spinamy się, nie wisimy na wszystkich portalach ogłoszeniowych, mój mąż jak to on podchodzi do wszystkiego ze stoickim spokojem, a ja się temu poddaję :cool3:. Co ma być to będzie, jak widać życie potrafi zaskakiwać i robić różne numery :lol:. Quote
sylrwia Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Poświato gratuluje malucha, piekny szkrab:iloveyou: Quote
Kati Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Gratuluję Maluszka. :loveu: ślicznie wygląda synek z mamusią. :) Quote
Poświata Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Z życia Rodzynka, bo tak brzdąc ma na imię :cool3:: Najpierw pojem troszkę... ...potem pośpię w pozach różnych ... ... i tak w kółko.... Quote
Asiaczek Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Ja to Rodzynkowi zazdroszczę przede wszystkim tej mozliwości spania wszedzie, o kazdej porze i w kazdej pozie...:evil_lol: Też btm tak chciała... pzdr. Quote
Katerinas Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 rany julek.... Poświatko.... te zdjęcia są tak rozczulające :loveu: :loveu: :loveu: brak słów :loveu: Quote
Kati Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Przepięknie razem wyglądają. śłodki maluszek :loveu: Quote
sylrwia Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Poświato a jak reszta zwierzęcego stadka na małego Rodzynka reaguje? Quote
Asiaczek Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Ale Maluszek urósł!!! I jest taki Słodki!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
Poświata Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Katerinas napisał(a):rany julek.... Poświatko.... te zdjęcia są tak rozczulające :loveu: :loveu: :loveu: brak słów :loveu:A jak fajnie obserwować to na żywo :loveu:. Poświata trafiła do nas jak miała 5 miesięcy i zawsze miałam niedosyt małego ogarka :roll:. No to teraz mam od samiutkiego początku :multi:. anetta napisał(a):Pieknie reazem wyglądają :loveu::loveu: Kati napisał(a):Przepięknie razem wyglądają. śłodki maluszek :loveu:Słodki, oj słodki, ale rośnie w oczach. Już czuć "ciężar" w ręku dziś 1200 g, a jakie toto ruchliwe, ciągle gdzieś po kojcu maszeruje... teraz czekamy na otwarcie oczek :cool3:. sylrwia napisał(a):Poświato a jak reszta zwierzęcego stadka na małego Rodzynka reaguje?Reszta stada, póki co przebywa w pokoju dziecinnym od czasu do czasu i się oswaja z tym czymś małym, popiskującym i ruchliwym. Poświata za blisko nie dopuszcza, więc reszta stadka nie miała z Rodzynkiem bliskiego kontaktu. Ale to się pewnie zmieni jak Mały zacznie łazić i buszować, z braku rodzeństwa przyda mu się ktoś do zabawy :evil_lol: Asiaczek napisał(a):Ale Maluszek urósł!!! I jest taki Słodki!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Pzdr.Potroił wagę urodzeniową, od dziś ma ksywkę "Smok Wawelski" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 E, tam! Zaraz Smok i to od razu Wawelski. Ja jestem patriotka lokalna i proponuje Rodzynek Warszawski... Pewnie, Smok....:cool1: Chciałabys! Pzdr. Quote
Poświata Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 No to jak nie smok, to Pasibrzuch :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. :hmmmm: póki co to on w papierach jeszcze nie ma imienia wpisanego, więc wszystko się może zdarzyć :evil_lol: Quote
Recommended Posts