Poświata Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 Zostawcie siły na sobotę :P , bo pary w łapkach zabraknie :D . No chyba że trzymacie kciuki ze Szpilą na zmianę :P Quote
dbsst Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Poświata napisał(a):Zostawcie siły na sobotę :P , bo pary w łapkach zabraknie :D . No chyba że trzymacie kciuki ze Szpilą na zmianę :P oczywiscie ze na zmiane przeciez musze jesc ;) Quote
Poświata Posted May 21, 2005 Author Posted May 21, 2005 O godz 9, czyli juz teraz, zostaje uroczyście otwarty III Krajowy Konkurs Pracy Dzikarzy oraz III Krajowy Konkurs Pracy Tropowców dla ogarów i gończych polskich . Impreza potrwa do 17, o tej godzinie planowane jest uroczyste zakończenie. Jak już Poświata zrobi co ma zrobić, Wojtecki zadzwoni i da znać, żebyście tych kciuków nie musiały faktycznie do północy trzymać :P :P :P . Quote
malawaszka Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 i co i co??? :multi: można już puścić :kciuki: ??? Quote
Poświata Posted May 21, 2005 Author Posted May 21, 2005 Można, można. Teraz pewnie już chleją z rozpaczy, że Poświata ciała dała i oblała :lol: :roll: . A miało być tak pięknie..... :( Quote
malawaszka Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 ehhh no szkoda, a jakieś szczególiki???? co się odwlecze to nie uciecze :drinking: :drinking: :drinking: :D Quote
Poświata Posted May 21, 2005 Author Posted May 21, 2005 Aaaa szczególiki zostawię Wojteckiemu, w końcu to on tam walczył :wink: :P . Wracają jutro o jakieś przyzwoitej porze.... chyba :D . Quote
adda Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 [quote name='malawaszka']i co i co??? :multi: można już puścić :kciuki: ??? Oj malawaszka, a pampers jest, czy w piasek puścisz? :o Poświata, jak to oblała? To na pewno wina Wojteckiego :roll: Albo już wiem, tak mu się spodobało, że zapragnął powtórki 8) Quote
malawaszka Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 adda napisał(a):malawaszka napisał(a):i co i co??? :multi: można już puścić :kciuki: ??? Oj malawaszka, a pampers jest, czy w piasek puścisz? :o a emotki to już niezarejestrowała HE??!! :evil: Quote
adda Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 malawaszka napisał(a):a emotki to już niezarejestrowała HE??!! :evil: Jam ślepawa nieco :D Quote
Wojtecki Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Witam Was gorąco :) Jakoś udało się nam szczęśliwie wrócić :wink: Mam bardzo dużo różnych zdjęć (prawie 300 !!) Nie wiem, kiedy je wstawię - chyba Beata będzie musiała sukcesywnie je wrzucać. 8) Na razie próbuję zrobić jakąś ich segregację tematyczną :-? Ale chyba się poddam... No, a sam pobyt był naprawdę super ! Bardzo piękna okolica - domki na terenie OSiR (OŚRODEK SPORTU I REKREACJI)w Przechlewie k/Człuchowa na granicy Borów Tucholskich. Standard domków raczej średnio-niski. Ale woda ciepła i aneksy kuchenne są w każdym domku (chyba ?) Ośrodek jest położony nad brzegiem rozlewiska Brdy , ogromny teren - ogrodzony, mnóstwo miejsca na brzegu. - mam sporo fotek - jeszcze je będziemy wstawiać, to sobie popatrzycie :lol: Ale nie na wczasy przecież z Poświatą tam pojechalismy. :D Ciężko pracowaliśmy od wtorku do piątku - treningi na ścieżkach tropowych, posłuszeństwo,odłożenie oraz dzicza zagroda :wink: W sobotę był konkurs - ale laurów nie udało się nam zgarnąć :-? Może to z powodu przetrenowania suni ? albo pogody - ? nie wiem, ale tak jak rozmawiałem z fachowcami na miejscu - to zarówno jedno i drugie a poza tym stres - miało na to wpływ. Tym niemniej od jutra szukam w kalendarzach imprez łowieckich - informacji o następnych konkursach dla tropowców 8) Quote
dbsst Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 siupel foty :D sliczna Poświatkai baaaaardzo dzielna zmierzyc sie z takim dzikim dzikiem Quote
Wojtecki Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 dbsst napisał(a):siupel foty :D sliczna Poświatkai baaaaardzo dzielna zmierzyc sie z takim dzikim dzikiem Co do urody Poświaty - nie będę zaprzeczał, że nie jest taka ostatnia :lol: Gorzej z tą odwagą chyba troszkę , ale ona miastowa jest przecież :wink: Quote
puz Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Witam Wstąpiłam tu na topic zeby pogratulowac ciezkiej pracy i odwagi Poswiaty. Miałam okazje zobaczyc jak pracuje w zagrodzie bo na sciezce nie było jak i ona swietnie tropi, i same wyniki za posłuszeństwo i odłożenie - maksymalne noty , dlaczego Wojtku tym sie nie chwalisz? Psy były faktycznie przemęczone i warto powiedziec ze najlepsze w rekach mysliwych tez nie spisywały sie na szóstkę, był upał i gorace powietrze paliło w nos futrzaki. Puzon równiez bez dyplomu ale bedziemy dalej próbowac i uwazam ze jak na pierwszy raz nasze oagry spisały sie naprawde super Quote
Mokka Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 puz napisał(a):Witam Wstąpiłam tu na topic zeby pogratulowac ciezkiej pracy i odwagi Poswiaty. Miałam okazje zobaczyc jak pracuje w zagrodzie bo na sciezce nie było jak i ona swietnie tropi, i same wyniki za posłuszeństwo i odłożenie - maksymalne noty , dlaczego Wojtku tym sie nie chwalisz? Nooo, Wojtecki, nagana z wpisem do akt. :evil: Puz, dzięki za informacje. Jak widać ciężko pracowaliście, ale chyba też nieźle się bawiliście. Pierwsze koty za płoty, następnym razem będzie lepiej. Gratulacje dla wszystkich ogórków pracujących. :D Quote
Evelina Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Wojtecki, jednym slowem masz ogorka ozdobnego. :lol: Mysle, ze na dyplomy jeszcze przyjdzie pora. Grunt to trenowac, trenowac 8) Quote
tajdzi Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 ejże, A nie pomyśleliście, jak WY byście sie czuli, jak przez cały tydzień mielibyście ścieżkę zdrowia do upadłego? Pewnie też 6 dnia byście odmówili posłuszeństwa :roll: (albo przynajmniej wasze mięśnie by odmówiły) Poświatka to dzielny psiak i uzdolniony. Z pewnością pokaże jeszcze na co ją stać :D Quote
adda Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 [quote name='tajdzi']Poświatka to dzielny psiak i uzdolniony. Z pewnością pokaże jeszcze na co ją stać :D No pewnie! 8) A ja nadal podtrzymuję wersję, że Wojteckiemu bardzo się spodobało i dyplom wyrzucił. Quote
dbsst Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 puz napisał(a):Witam Wstąpiłam tu na topic zeby pogratulowac ciezkiej pracy i odwagi Poswiaty. Miałam okazje zobaczyc jak pracuje w zagrodzie bo na sciezce nie było jak i ona swietnie tropi, i same wyniki za posłuszeństwo i odłożenie - maksymalne noty , dlaczego Wojtku tym sie nie chwalisz? Psy były faktycznie przemęczone i warto powiedziec ze najlepsze w rekach mysliwych tez nie spisywały sie na szóstkę, był upał i gorace powietrze paliło w nos futrzaki. Puzon równiez bez dyplomu ale bedziemy dalej próbowac i uwazam ze jak na pierwszy raz nasze oagry spisały sie naprawde super no Wojtecki minuuuuuuuus duzi minuuuuuuuuus puz dzieki za szczegolowa relacje :D Quote
puz Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Nie ma za co jesli chodzi o relacje , co do minusów to i dla mnie ze moj Pies tez nie zdobył żadnego dyplomu :( ale głowa do góry tu chodzi ło o zabawe i o sprobowanie A minusy wogole sie nie naleza psy dzielnie walczyły i plusy za odwage w starcie :lol: Quote
dbsst Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 no ja sobie mysle ze dogomaniackie psy to maja same plusy i zero minusow a to ze nie maja teraz dyplomu to specjalnie jak ten dyplom wysniony bedzie cieszyc nastepnym razem ;) Quote
Poświata Posted May 23, 2005 Author Posted May 23, 2005 :P Dziękuję dobre kobity za pochlebne słowa :P . Ja tak cichutko powiem, że oni tak z zupełnie pustymi rękami nie wrócili. Jeden dyplom mają :D i proszę zwrócić uwagę na linijkę podkreśloną moją łapką *kliknij na miniaturkę :P Quote
dbsst Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 nie no duma mnie rozpiera to nasz dogomaniacki pies taki zdolny :D Quote
Poświata Posted May 23, 2005 Author Posted May 23, 2005 A jakie bohaterskiedogomaniackie psy są :P "z narażeniem zdrowia i życia" szły na dzika :P Dzik jest dziki, dzik jest zły, dzik ma bardzo ostre kły, kto spotyka w lesie dzika, ten na drzewo szybko zmyka :P Quote
Recommended Posts