Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poświata napisał(a):
Zostawcie siły na sobotę :P , bo pary w łapkach zabraknie :D .
No chyba że trzymacie kciuki ze Szpilą na zmianę :P

oczywiscie ze na zmiane przeciez musze jesc ;)

Posted

O godz 9, czyli juz teraz, zostaje uroczyście otwarty III Krajowy Konkurs Pracy Dzikarzy oraz III Krajowy Konkurs Pracy Tropowców dla ogarów i gończych polskich .
Impreza potrwa do 17, o tej godzinie planowane jest uroczyste zakończenie.
Jak już Poświata zrobi co ma zrobić, Wojtecki zadzwoni i da znać, żebyście tych kciuków nie musiały faktycznie do północy trzymać :P :P :P .

Posted

[quote name='malawaszka']i co i co??? :multi: można już puścić :kciuki: ??? Oj malawaszka, a pampers jest, czy w piasek puścisz? :o
Poświata, jak to oblała? To na pewno wina Wojteckiego :roll: Albo już wiem, tak mu się spodobało, że zapragnął powtórki 8)

Posted

adda napisał(a):
malawaszka napisał(a):
i co i co??? :multi: można już puścić :kciuki: ???
Oj malawaszka, a pampers jest, czy w piasek puścisz? :o

a emotki to już niezarejestrowała HE??!! :evil:

Posted

Witam Was gorąco :)

Jakoś udało się nam szczęśliwie wrócić :wink:

Mam bardzo dużo różnych zdjęć (prawie 300 !!)

Nie wiem, kiedy je wstawię - chyba Beata będzie musiała sukcesywnie je wrzucać. 8)

Na razie próbuję zrobić jakąś ich segregację tematyczną :-?
Ale chyba się poddam...

No, a sam pobyt był naprawdę super !

Bardzo piękna okolica - domki na terenie OSiR (OŚRODEK SPORTU I REKREACJI)w Przechlewie k/Człuchowa na granicy Borów Tucholskich. Standard domków raczej średnio-niski.
Ale woda ciepła i aneksy kuchenne są w każdym domku (chyba ?)
Ośrodek jest położony nad brzegiem rozlewiska Brdy , ogromny teren - ogrodzony, mnóstwo miejsca na brzegu.

- mam sporo fotek - jeszcze je będziemy wstawiać, to sobie popatrzycie :lol:

Ale nie na wczasy przecież z Poświatą tam pojechalismy. :D

Ciężko pracowaliśmy od wtorku do piątku - treningi na ścieżkach tropowych, posłuszeństwo,odłożenie oraz dzicza zagroda :wink:

W sobotę był konkurs - ale laurów nie udało się nam zgarnąć :-?
Może to z powodu przetrenowania suni ? albo pogody - ? nie wiem,
ale tak jak rozmawiałem z fachowcami na miejscu - to zarówno jedno i drugie a poza tym stres - miało na to wpływ.
Tym niemniej od jutra szukam w kalendarzach imprez łowieckich - informacji o następnych konkursach dla tropowców 8)

Posted

dbsst napisał(a):
siupel foty :D sliczna Poświatkai baaaaardzo dzielna zmierzyc sie z takim dzikim dzikiem

Co do urody Poświaty - nie będę zaprzeczał, że nie jest taka ostatnia :lol:

Gorzej z tą odwagą chyba troszkę , ale ona miastowa jest przecież :wink:

Posted

Witam

Wstąpiłam tu na topic zeby pogratulowac ciezkiej pracy i odwagi Poswiaty. Miałam okazje zobaczyc jak pracuje w zagrodzie bo na sciezce nie było jak i ona swietnie tropi, i same wyniki za posłuszeństwo i odłożenie - maksymalne noty , dlaczego Wojtku tym sie nie chwalisz? Psy były faktycznie przemęczone i warto powiedziec ze najlepsze w rekach mysliwych tez nie spisywały sie na szóstkę, był upał i gorace powietrze paliło w nos futrzaki. Puzon równiez bez dyplomu ale bedziemy dalej próbowac i uwazam ze jak na pierwszy raz nasze oagry spisały sie naprawde super

Posted

puz napisał(a):
Witam

Wstąpiłam tu na topic zeby pogratulowac ciezkiej pracy i odwagi Poswiaty. Miałam okazje zobaczyc jak pracuje w zagrodzie bo na sciezce nie było jak i ona swietnie tropi, i same wyniki za posłuszeństwo i odłożenie - maksymalne noty , dlaczego Wojtku tym sie nie chwalisz?

Nooo, Wojtecki, nagana z wpisem do akt. :evil:
Puz, dzięki za informacje. Jak widać ciężko pracowaliście, ale chyba też nieźle się bawiliście. Pierwsze koty za płoty, następnym razem będzie lepiej. Gratulacje dla wszystkich ogórków pracujących. :D

Posted

ejże,
A nie pomyśleliście, jak WY byście sie czuli, jak przez cały tydzień mielibyście ścieżkę zdrowia do upadłego?
Pewnie też 6 dnia byście odmówili posłuszeństwa :roll: (albo przynajmniej wasze mięśnie by odmówiły)

Poświatka to dzielny psiak i uzdolniony. Z pewnością pokaże jeszcze na co ją stać :D

Posted

[quote name='tajdzi']Poświatka to dzielny psiak i uzdolniony. Z pewnością pokaże jeszcze na co ją stać :D No pewnie! 8)
A ja nadal podtrzymuję wersję, że Wojteckiemu bardzo się spodobało i dyplom wyrzucił.

Posted

puz napisał(a):
Witam

Wstąpiłam tu na topic zeby pogratulowac ciezkiej pracy i odwagi Poswiaty. Miałam okazje zobaczyc jak pracuje w zagrodzie bo na sciezce nie było jak i ona swietnie tropi, i same wyniki za posłuszeństwo i odłożenie - maksymalne noty , dlaczego Wojtku tym sie nie chwalisz? Psy były faktycznie przemęczone i warto powiedziec ze najlepsze w rekach mysliwych tez nie spisywały sie na szóstkę, był upał i gorace powietrze paliło w nos futrzaki. Puzon równiez bez dyplomu ale bedziemy dalej próbowac i uwazam ze jak na pierwszy raz nasze oagry spisały sie naprawde super

no Wojtecki minuuuuuuuus duzi minuuuuuuuuus

puz dzieki za szczegolowa relacje :D

Posted

Nie ma za co jesli chodzi o relacje , co do minusów to i dla mnie ze moj Pies tez nie zdobył żadnego dyplomu :( ale głowa do góry tu chodzi ło o zabawe i o sprobowanie

A minusy wogole sie nie naleza psy dzielnie walczyły i plusy za odwage w starcie :lol:

Posted

no ja sobie mysle ze dogomaniackie psy to maja same plusy i zero minusow a to ze nie maja teraz dyplomu to specjalnie jak ten dyplom wysniony bedzie cieszyc nastepnym razem ;)

Posted

:P Dziękuję dobre kobity za pochlebne słowa :P .
Ja tak cichutko powiem, że oni tak z zupełnie pustymi rękami nie wrócili.
Jeden dyplom mają :D i proszę zwrócić uwagę na linijkę podkreśloną moją łapką

*kliknij na miniaturkę :P

Posted

A jakie bohaterskiedogomaniackie psy są :P "z narażeniem zdrowia i życia" szły na dzika :P

Dzik jest dziki, dzik jest zły,
dzik ma bardzo ostre kły,
kto spotyka w lesie dzika,
ten na drzewo szybko zmyka :P