Weronika Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Latem na działce,nasz Pulpet dwa tygodnie nie wychodził z domku,ale jak się odważył to całymi nocami polował na koniki polne i nornice.Całe dnie przesypiał za wersalką . Quote
Patka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Walery to straszliwy cykor :D za chiny ludowe na dwór nie wyjdzie ze strachu .... :wink: A to mój cykorek tam gdzie najbezpieczniej .... na łóżeczku u pańciów :wink: Quote
alina71 Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Dziękuję Patka. Właśnie jej szukaliśmy półtora godziny żeby dać jeść. Dobrze, że pies ją wyczuł bo nigdy bym nie wpadła na to, że ta szafka ma luz spod spodu od tyłu. :o Całe szczęście jak już siądzie do miseczki to wcina aż się kurzy. ;) A potem znów znika. Wystraszyliśmy się dziś bo chciałam włączyć pralkę i nie wiedziałam czy gdzieś się nie wcisła, ale ok. Kot jest, oczywiście znów w kąciku, pralka chodzi. :) Walery jest piękny. Quote
Patka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Uff Alina na cos się zwierzak przydaje kurze Ci wszystkie wytrze :wink: :D powoli w nocy zacznie wychodzić, a potem w dzień. A w samotności w pokoju zamkniętym próbujecie się bawic np: sznureczkiem :wink: może ja troszkę zabawą osmielisz :lol: :wink: Quote
alina71 Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Patka czarodziejką jesteś. :) Mała się ośmiela pomaleńku. Jest zupełnie inna od naszej domowej kotki. Przemyka katąmi, nieśmiało i szybko. Ale już jest troszkę inaczej. Chociaż wciąż ucieka jak chcę się do niej zbliżyć. Gdy wyciągamy ją z kąta na jedzenie je z kotką z jednej miseczki a potem troszkę chodzi po mieszkaniu, ale niedużo. Od dwóch dni tak nieśmiało zwiedza. Czyli coś się dzieje w temacie. Obiadek Quote
alina71 Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Na chwilę weszła nawet na drapak. Ale wciąż najlepiej czuje się gdzieś w kąciku Quote
Patka Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Alina ale maja wypasiony domek z drapaczka wow :wink: :D super że juz powoli się ośmiela będzie tylko lepiej :D pozdrawiamy !!!! Quote
tajdzi Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 a ja tak cichutko, żeby nie zapeszyć powiem, że w piątek wieczorkiem przyjedzie do mnie takie cosik :) Małe i szarawe :angel: Quote
adda Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 [quote name='Patka']Uff Alina na cos się zwierzak przydaje kurze wytrze :wink: :D Quote
Patka Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Boskie :cunao: :cunao: Adda :nono: :wink: Quote
alina71 Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 No i stało się. Wprawdzie szaleją dopiero teraz jak ludzie chcą spać ale mam nadzieję, że siwa będzie co dzień bardziej oswojona. :) Quote
malawaszka Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 nooo jasne że tak będzie :klacz: suuper fotka :D :angel: Quote
alina71 Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Dziękuję Malawaszko, więcej ich fotek dałam na dział zakoceni. :) Quote
malawaszka Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 to lecę oglądać bo aż pękam z zazdrości :oops: :wink: :lol: Quote
Aga&Tina Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 ja miałam kiedyś kota i Tina nic mu nie robiła nawet razem spali! :D Pozdrawiam Quote
Sabina1 Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Drugi mój kotek pojawił sie w domu, jak pierwszy miał rok.Warczał na niego ze 2 tygodnie. Pewnego dnia, zupełnie przypadkiem malutki uraził sie o coś i żałośnie zamiauczał . w tej chwili starsza pospieszyła jej na ratunek i zaopiekowała się dotego stopnia, że dostała mleka i ją karmiła. Upłynęło już parę lat, kochają się bardzo i starsza koteczka zawsze jej ustępuje. Quote
adda Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Patka napisał(a):Boskie :cunao: :cunao: Adda :nono: :wink: Tak mi się skojarzyło :oops: Quote
Petra_ Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Łatka podejmuje nieustanne próby dostania się do kota-seniora :evilbat: w dalszym ciągu to fascynacja na odległość :wink: Quote
tajdzi Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Petra napisał(a):w dalszym ciągu to fascynacja na odległość Ciekawe, kto podyktował te warunki?:) Bo Łatka wygląda na bardzo przyjaźnie nastawioną :D Quote
Petra_ Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Tajdzi, a jak myślisz? :P Kot senior oczywiście;) Quote
alina71 Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 A gdzie można sobie tak pogadać o różnych sprawach. Chciałam zapytać o kwestie używania słowa adopcja w odniesieniu do zwierząt bo spotkałam się z oburzeniem na innym forum. Quote
Patka Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Alina chura!!!! nawret nie wiesz jak sie cieszę!!!! :laola: A dodatkowo super fota ale bedziesz miała demolke juz widać :lol: miłej zanbawy, bo oglądanie kotów w zabawie to naj naj lepszy serial pod slońcem :D pozdrowionka Quote
malawaszka Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 alina71 napisał(a):A gdzie można sobie tak pogadać o różnych sprawach. Chciałam zapytać o kwestie używania słowa adopcja w odniesieniu do zwierząt bo spotkałam się z oburzeniem na innym forum. :o a na jakim forum?? może mamuśkowym??? :lol: Quote
Recommended Posts