Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Latem na działce,nasz Pulpet dwa tygodnie nie wychodził z domku,ale jak się odważył to całymi nocami polował na koniki polne i nornice.Całe dnie przesypiał za wersalką .

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Walery to straszliwy cykor :D za chiny ludowe na dwór nie wyjdzie ze strachu .... :wink:
A to mój cykorek tam gdzie najbezpieczniej .... na łóżeczku u pańciów :wink:

Posted

Dziękuję Patka.
Właśnie jej szukaliśmy półtora godziny żeby dać jeść. Dobrze, że pies ją wyczuł bo nigdy bym nie wpadła na to, że ta szafka ma luz spod spodu od tyłu. :o
Całe szczęście jak już siądzie do miseczki to wcina aż się kurzy. ;)
A potem znów znika.
Wystraszyliśmy się dziś bo chciałam włączyć pralkę i nie wiedziałam czy gdzieś się nie wcisła, ale ok.
Kot jest, oczywiście znów w kąciku, pralka chodzi. :)
Walery jest piękny.

Posted

Uff Alina na cos się zwierzak przydaje kurze Ci wszystkie wytrze :wink: :D
powoli w nocy zacznie wychodzić, a potem w dzień. A w samotności w pokoju zamkniętym próbujecie się bawic np: sznureczkiem :wink: może ja troszkę zabawą osmielisz :lol: :wink:

Posted

Patka czarodziejką jesteś. :)
Mała się ośmiela pomaleńku. Jest zupełnie inna od naszej domowej kotki.
Przemyka katąmi, nieśmiało i szybko. Ale już jest troszkę inaczej.
Chociaż wciąż ucieka jak chcę się do niej zbliżyć.
Gdy wyciągamy ją z kąta na jedzenie je z kotką z jednej miseczki a potem troszkę chodzi po mieszkaniu, ale niedużo.
Od dwóch dni tak nieśmiało zwiedza.
Czyli coś się dzieje w temacie.

Obiadek

Posted

Drugi mój kotek pojawił sie w domu, jak pierwszy miał rok.Warczał na niego ze 2 tygodnie. Pewnego dnia, zupełnie przypadkiem malutki uraził sie o coś i żałośnie zamiauczał . w tej chwili starsza pospieszyła jej na ratunek i zaopiekowała się dotego stopnia, że dostała mleka i ją karmiła. Upłynęło już parę lat, kochają się bardzo i starsza koteczka zawsze jej ustępuje.

Posted

A gdzie można sobie tak pogadać o różnych sprawach.
Chciałam zapytać o kwestie używania słowa adopcja w odniesieniu do zwierząt bo spotkałam się z oburzeniem na innym forum.

Posted

Alina chura!!!! nawret nie wiesz jak sie cieszę!!!!
:laola:
A dodatkowo super fota ale bedziesz miała demolke juz widać :lol: miłej zanbawy, bo oglądanie kotów w zabawie to naj naj lepszy serial pod slońcem :D
pozdrowionka

Posted

alina71 napisał(a):
A gdzie można sobie tak pogadać o różnych sprawach.
Chciałam zapytać o kwestie używania słowa adopcja w odniesieniu do zwierząt bo spotkałam się z oburzeniem na innym forum.

:o a na jakim forum?? może mamuśkowym??? :lol: