Asiaczek Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 A któż śmiałby namalowac Wojteckiego jako diabła, co?:crazyeye: Przecież to dusza nie człowiek...:evil_lol: Pzdr. Quote
Poświata Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='r_2005']Poświata, normalnie odjechałam:lol: Ale masz fajnie!!! I Wojtecki nie taki straszny jak go malują:p [quote name='Asiaczek']A któż śmiałby namalowac Wojteckiego jako diabła, co?:crazyeye: Przecież to dusza nie człowiek...:evil_lol: Pzdr. Nooooooooo :hmmmm:, fajnego mam męża :loveu: . Quote
Czoko Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Beatko w Dniu Dzisiejszym życzę Wszystkiego Naj... Naj... Quote
Sabina1 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Według moich starannych obliczeń, to Tofi jest od tygodnia w nowym domu. No i co ? Fajna jest? Będzie parę słów o tym z fotką ? Quote
sylrwia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Sabina1 napisał(a):Według moich starannych obliczeń, to Tofi jest od tygodnia w nowym domu. No i co ? Fajna jest? Będzie parę słów o tym z fotką ? Ojej czyzby ktos tu szbiegiem był??;) No faktycznie co z ta mała szczota?:loveu: Quote
aga1215 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Sabina1']Według moich starannych obliczeń, to Tofi jest od tygodnia w nowym domu. No i co ? Fajna jest? Będzie parę słów o tym z fotką ? Beatko! Co sie dzieje - dlaczego znowu milczysz??????? Quote
Asiaczek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Poświata napawa się nowym nabytkiem... tak sądzę... Pzdr. Quote
aga1215 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='"Poświata"'] POŚWIATA, TOFFI i koty w jednym stali domu .... eeee........... tylko sie tak chwalisz ;) dawaj foty :mad: Quote
Asiaczek Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 No, własnie, tez zauwazyłam, że tytuł Galerii zmieniony, ale Poświaty - niet! pzdr. Quote
mmbbaj Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 To my pracowałyśmy nad Wojtusiem ;), a ty nam nam nawet fot nie pokażesz? Nie mówiąc już o pierwszych wrażeniach? :cool1: Oj nieładnie :shake: Quote
Kati Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Zaglądam w nadzieji na jakies nowe fotki, a tu pusto? Poswiata, zlituj sie nad nami. :) A dla zainteresowanych napisze, ze małe co nieco jest w dziale terrierów. :) Quote
mmbbaj Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Kati napisał(a): A dla zainteresowanych napisze, ze małe co nieco jest w dziale terrierów. :) Dzięki Kati :lol: Już zajrzałam i widziałam to cudo w domku :multi: Quote
Asiaczek Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 A ja nie będę nigdzie latała. Tutaj jest Galeria Poświaty i tutaj czekam na zdjęcia Tofika. Chyba se poczekam na te zdjęcia... pzdr. Quote
Poświata Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Cześć i czołem, uprzejmie informuję że na przesiadywanie na dogo nie mam za dużo czasu :shake: to raz, a dwa że mi o mojej własnej galerii wogóle nie przychodziły powiadomienia, ostatnie mam z 8.III :angryy: .[quote name='Asiaczek']No, własnie, tez zauwazyłam, że tytuł Galerii zmieniony, ale Poświaty - niet! pzdr.Tytuł galerii zmieniała Evelina, Pw wysłałam do niej zanim jeszcze odebraliśmy Tofii, a zmiana wyszła teraz :roll:. [quote name='mmbbaj']To my pracowałyśmy nad Wojtusiem ;), a ty nam nam nawet fot nie pokażesz? Nie mówiąc już o pierwszych wrażeniach? :cool1: Oj nieładnie :shake: [quote name='Kati']Zaglądam w nadzieji na jakies nowe fotki, a tu pusto? Poswiata, zlituj sie nad nami. :) Zlituję się, zlituję ale jak trochę się ze wszystkim obrobię :roll: . Zaczęły się już próby do Komunii Gabrysi, Konrad nie domaga na zdrowiu, astma się nasiliła, miałam taki okres, że dwa razy w tygodniu lataliśmy do lekarza, teraz jeszcze opieka nad Małą. I wszystko, wiadomo, na mojej głowie....:roll: :p [quote name='Asiaczek']A ja nie będę nigdzie latała. Tutaj jest Galeria Poświaty i tutaj czekam na zdjęcia Tofika. Chyba se poczekam na te zdjęcia... pzdr.Asiu kochana doczekasz się obiecuję, i to już niebawem :oops: :lol:. A skoro nigdzie Ci się nie chce latać, to proszę uprzejmie foty z przed tygodnia.... Najpierw trzeba było przyjechać, Toffi podróż przespała spokojnie w transporterku :loveu: ... *** ... potem wzbudziła ogólne poruszenie... ****** ...najlepszą zabawką okazała się kocia myszka... *** ...później "w łapy" Toffi dostała sie Poświata :mad: ;) ... **** ...po kolacji wreszcie wyczerpały sie baterie i Mała padła... *** I foteczka najświeższa Małej Rozrabiaki... Narazie :hand: Quote
Asiaczek Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Pieknie dziękuję za fotki!!! Mała jest superowa!!! Dzięki, że nie musiałam nigdzie latać... Czekamy na następną sesję. Pzdr. Quote
Czoko Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Poświata'] Konrad nie domaga na zdrowiu, astma się nasiliła, miałam taki okres, że dwa razy w tygodniu lataliśmy do lekarza, I wszystko, wiadomo, na mojej głowie....:roll: :p I foteczka najświeższa Małej Rozrabiaki... Narazie :hand: Beatko współczuję... teraz sama reaguję na słowo astma... Fotki przecudne. Quote
PIKA Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Ale Mała jest superaśna :loveu: Gratuluje Poświatko nowego nabytku :multi: i wspólczuje tej dodatkowej pracy :evil_lol: Quote
APSA Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 słodka :) A na części zdjęć bardziej przypomina kociaka niż psa :evil_lol: Quote
Poświata Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='APSA']słodka :) A na części zdjęć bardziej przypomina kociaka niż psa :evil_lol: Może dlatego że zabawia się kocimi zabawkami :lol: Quote
mmbbaj Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Poświata'] No nareszcie się odezwałaś :multi: Tamte zdjęcia widziałam ;) Mała jest super i brakuje mi twoich opowieści, ale rozumiem sytuację. Jak będziesz miała chwilkę, to poopowiadaj o Toffi :loveu: Acha, i dlaczego w tytule topicu nie ma króliczka? :cool3: Pozdrawiam was wszystkich Beatko, powodzenia :lol: Quote
Patka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 beatko małe cudo przybyło do Waszego domu strasznie uroczy dużo zdrowia i radosci dla Was wszystkich :) Quote
Asiaczek Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Oj, staraj się nie trzymać nas tak długo w oczekiwaniu... OK? Pzdr. Quote
r_2005 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Poświata, gratuluję suńki!!! Ona jest mniejsza od kota:crazyeye: Ona jest słodka:loveu: Ona przypomina mi króliczka (no, troszkę uszyska za krótkie):lol: Ona... a weź ją wycałuj ode mnie:multi: Quote
aga1215 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 "Poświata" napisał(a): ...po kolacji wreszcie wyczerpały sie baterie i Mała padła... wiedziałam :multi: wiedziałam :multi: ONA jest sztuczna ;) taka śliczna NIE MOŻE być prawdziwa :shake: :shake: :shake: http://images20.fotosik.pl/138/245121e6bbe37d0fm.jpg :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts