Poświata Posted January 28, 2005 Author Posted January 28, 2005 Stanowisz konkurencję dla Dymka. Jeszcze niedawno to on miałłł fanklub. Quote
Basenji Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 Miło jest mieć fanklub w takim doborowym towarzystwie. Zdrówko :lol: Quote
aga1215 Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 Basenji napisał(a):Miło jest mieć fanklub w takim doborowym towarzystwie. Zdrówko :lol: a nie jest Ci miło mieć TAKIE fanki :P :P :P Quote
Basenji Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 aga1215 napisał(a):Basenji napisał(a):Miło jest mieć fanklub w takim doborowym towarzystwie. Zdrówko :lol: a nie jest Ci miło mieć TAKIE fanki :P :P :P To przecież oczywiste, truizm, że to podstawa mojego dobrego samopoczucia. Dlatego nawet nie wspominałem o tym, ale..... Zdrówko Quote
aga1215 Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 Basenji napisał(a):aga1215 napisał(a):Basenji napisał(a):Miło jest mieć fanklub w takim doborowym towarzystwie. Zdrówko :lol: a nie jest Ci miło mieć TAKIE fanki :P :P :P To przecież oczywiste, truizm, że to podstawa mojego dobrego samopoczucia. Dlatego nawet nie wspominałem o tym, ale..... Zdrówko ale CO :nono: :evilbat: :lol: :lol: :lol: Quote
Basenji Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 No wolałbym tego już nie pisać. Domyśl się. Zdrówko :lol: Quote
Patka Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 Basenji dokuczać Nam-kobitkom, aż tak dobrze to chyba nie jest to lekkie bzyczenie komara za uchem :wink: :D Dziewczyny ale miło mieć takiego migdalka Basenjego :wink: :D zawsze ciekawiej a tak to tylko miłość i komplementy :wink: :D fuj fuj :D pozdrowionka :D Quote
Basenji Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 [quote name='Patka']Basenji dokuczać Nam-kobitkom, aż tak dobrze to chyba nie jest to lekkie bzyczenie komara za uchem :wink: :D Dziewczyny ale miło mieć takiego migdalka Basenjego :wink: :D zawsze ciekawiej a tak to tylko miłość i komplementy :wink: :D fuj fuj :D pozdrowionka :D Dotknęłaś bardzo ważnej kwestii. Bez możliwości doznania przeciwnych uczuć i opini nie można w pełni się rozkoszować jak piszesz miłością i komplementami. Musi być mróz, żeby poczuć ciepło, musi być ciemność aby zauważyć i docenić światł0. 8) Zdrówko Rany, ale filozofia :angel: Quote
Patka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Basenji, mój jedyny i niepowtarzalny :wink: :D filozofie psiego świata :D Matko nigdy nie wierzyłam, że to powiem (i lepiej sobie przekopiuj i zachowaj na czarna godzinę :wink: ) zgadzam się z Tobą w pełni .... :wink: :D Tylko nie zemdlej przy Twoich klopotach z cisnieniem nie chcę Cię miec na sumieniu.... :D (chi chi) opozdrowienoia dla fanklubu .... :D :wink: Quote
aga1215 Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 [quote name='filozof Basenji mądrze :) '] [quote name='Patka']Basenji dokuczać Nam-kobitkom, aż tak dobrze to chyba nie jest to lekkie bzyczenie komara za uchem :wink: :D Dziewczyny ale miło mieć takiego migdalka Basenjego :wink: :D zawsze ciekawiej a tak to tylko miłość i komplementy :wink: :D fuj fuj :D pozdrowionka :D Dotknęłaś bardzo ważnej kwestii. Bez możliwości doznania przeciwnych uczuć i opini nie można w pełni się rozkoszować jak piszesz miłością i komplementami. Musi być mróz, żeby poczuć ciepło, musi być ciemność aby zauważyć i docenić światł0. 8) Zdrówko Rany, ale filozofia :angel: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Patka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Agga to dla Basenjego podekjrzewam a nie dla mnie :D :wink: Fanklubica chi chi :D :wink: Quote
Monik@ Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Asiu - dzięki za wyjaśnienie kwestii strzyżenia persów!!!!!! ............. Wiecie... tak czytam, czytam i muszę się z czegoś wam zwierzyć. Jak pewnie wiecie za kotami nie przepadałam i mieć wcale nie chciałam. A teraz, po długich przemyśleniach, mając chłopaków - już wiem, co mi się tak strasznie w nich podoba! Otóż w końcu mogę "kogoś" rozpieszczać. Tulić, całować, głasiać ile razy ON ma na to ochotę. I wcale a wcale (w przypadku kota) nie muszę się przejmować hierarchią. A w przypadku moich psów to zawsze było ważne. I dzięki kotom utwierdzam się w przekonaniu, że absolutnie nie pownnam mieć psa poniżej 20 kg - chyba bym go "rozwydrzyła". A przy kocie nic takiego mi nie grozi. Quote
Poświata Posted January 31, 2005 Author Posted January 31, 2005 Nowe zdjęcia dla naszych fanek :P :P :P : Oj Monik@, masz 100% rację. Mój mąż to już nawet pod nosem se mruczy o Dymku "synuś mamusi". Dzieci mi rosną, zanim sie obejrzę pójdą na swoje, to teraz do miziania, głaskania, psitulania mam kotecka :P . Quote
Patka Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Monkia masz sto procent racji ja też juz iwem ze nie mogę mieć małego psiaka :D a do tego Walery dzielnie go zastepuje także fizjonomia 8 kg :wink: i własnie hierarchia - ale ostatnio mi się kot rozpuścił :wink: Beata w końcu tak dlugo czekałam .... jaki on się robi poważny :wink: :D Dudny Dymus wycalować :D Quote
souris Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 No nareszcie jakieś zdjęcia,. ciągle tylko gadacie i gadacie a fotek niet. Dymek wyrasta na pięknego kocurka :D :angel: :angel: :angel: Quote
Monik@ Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Mam chwilę, więc znowu się pochwalę Tomasiem. Otóż moje słoneczko wczoraj rano znowu mi zrobiło prezent (po myszy i dzięciole). Biedulek skoro świt przywlókł do domu skórę z połowy chleba, wydziobaną przez ptaki i ciutkę "nadgryzioną" zębem czasu i ptaków. Skóra była przeogromniasta!!!!!!! Z połówki chleba!!! Mój mąż doszedł do wniosku, że Tomaszek nas dokarmia - bo sam po tym wyczynie już jej nie ruszał, tylko poszedł do swojej miski. A ja się wzruszyłam do łez, kiedy pomyślałam jak Tomasiek targał to skórsko przez płot! Dzielny chłopczyk! Quote
Patka Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Boskizawodnik ... ale bzięcioła żal :cry: ale dzielny to on jest :D :wink: fotki ze zdobyczą proszę :D :wink: Quote
Poświata Posted January 31, 2005 Author Posted January 31, 2005 Jak czytam co wypisuje Monik@ o wyczynach Tomaszka :roll: , to cieszę się, że Dymcio jest kotkiem niewychodzącym :P . Co najwyżej upoluje słomkę (sam je wyciąga z soczków pozostawionych przez dzieci), albo jakiś koreczek. Ale jednocześnie muszę przyznać, że Tomaś to dzielny facet :P !!! I jaki opiekuńczy :P !!! Quote
szaraduszka Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 haha :lol: Moje kociambry też mnie dokarmiają... zastawiają na progu myszy!!! Chyba nie wpadną na pomysł przyniesienia mi chleba, bo same za nim nie przepadają:) Ale myszki czasem nawet parę razy dziennie się zdarzały:) Njalepsza jest moja musia... zaczyna krzycześ żeby to zabrać, bo sama tego nie dotknie. :lol: Quote
Poświata Posted January 31, 2005 Author Posted January 31, 2005 szaraduszka napisał(a):....Najlepsza jest moja musia... zaczyna krzycześ żeby to zabrać, bo sama tego nie dotknie. :lol: Niewdzięcznica jedna :wink: :roll: :lol: . Quote
dbsst Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 :lilangel: :kociak: :krolik: :thumbs: super kociaki i extra fociaki Quote
Patka Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Beata patrząc na walera a z Dymkiem są coraz bardziej mentalnie podobni to łowców z nich byśmy nie zrobiły chyba że dogomaniackich serc :D :wink: Waler nie umie nawet ptaszjka za szybka upolować ... Luna się za niego wstydzi :oops: pozdrowionka Quote
Basenji Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Patka napisał(a):Beata patrząc na walera a z Dymkiem są coraz bardziej mentalnie podobni to łowców z nich byśmy nie zrobiły chyba że dogomaniackich serc :D :wink: Waler nie umie nawet ptaszjka za szybka upolować ... Luna się za niego wstydzi :oops: pozdrowionka Kot oferma? Pewnie paniusia go tak rozpieściła :Fade-col: Zdrówko Quote
Monik@ Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Patka napisał(a):ale bzięcioła żal Najświeższy to on nie był, więc nie sądzę, żeby to Tamasiek go upolował. Raczej znalazł... :oops: Patka napisał(a):fotki ze zdobyczą proszę No co ty? Z tego chlebusia dziecku kanapki do szkoły zrobiłam. Beata napisał(a):to cieszę się, że Dymcio jest kotkiem niewychodzącym Mnie to strasznie gryzie, że Tomek tak się szwęda, ale nie mam na to wpływu. Ogrodzenie 1,70 przeskakuje z miejsca, po części z siatki zasuwa jak akrobata a dodatkowo z gracją pająka potrafi się wspinać po kawałku granicznego muru!!!! :o (Przysięgam - pierwszy raz coś takiego na oczy widziałam - pionowy mur wysokości 3 metrów) :o szaraduszka napisał(a):Chyba nie wpadną na pomysł przyniesienia mi chleba, bo same za nim nie przepadają Tomek ten chleb to też zdecydowanie dla nas przyniósł! Ewentualnie dla królika. szaraduszka napisał(a):Njalepsza jest moja musia... zaczyna krzycześ żeby to zabrać, bo sama tego nie dotknie Kurde.....a ja Tomasia musiałam jeszcze chwalić i zaxchwycać się mocno sztywnym dzięciołem. Bleeeeee............. Patka napisał(a):Waler nie umie nawet ptaszjka za szybka upolować Coś jak mój Geronimo..... ptak siędzi 30 cm nad jego głową a Jerry ogląda go, stęka ze zdenerwowania i trzymając dupsko na ziemi próbuje go łapą dosięgnąć. Quote
Recommended Posts