aga1215 Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Basenji napisał(a):A chcecie dziewczyny usłyszeć prawdę o moim stosunku do kotów :evilbat: ?Chyba lepiej nie. Przyznaję, że miałem Babushkę, syjamkę w trakcie studiów, ale to była inna bajka. a co ona studiowała :o :o :niewiem: :niewiem: :sweetCyb: :roflt: :laugh2_2: :sweetCyb: :roflt: :laugh2_2: Quote
Poświata Posted January 7, 2005 Author Posted January 7, 2005 :wink: mniemanologię stosowaną :P Quote
aga1215 Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 i snuła "Baśnie z 1001 nocy" a nawet uprawiała taniec brzucha :jumpie: :roflt: :haha: :evillaug: :jumpie: :roflt: :haha: :evillaug: Quote
badman2503 Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Koty są baaaardzo różne i nasz stosunek do nich jest spowodawy z jakim sie stykaliśmy. Mam kotka , Tomka i jest dla mnie najwspanialszym futrzakiem na świecie, ale gdybym zaczął moją przygode od kota mojej przyszłej teściowej ( bez skojarzeń) , albo mojej znajomej,,, na bank nie byłoby Tomeczka w moim domu. Te dwa koty które wymieniłem , choć są "udomowione", przejawiają skrajne oznaki wredoty i dzikości. jeden z nich przy zwykłej posiadówie, potrafił obrazić się na obecnych za to ze siedzą na jego kanapie i waląc z całej siły w taboret potrafił przewrócić go na obecnych. Raz zsikał sie na pościel bo nie dostał mięska na deser. O tym że ręce wyglądają jak po wizycie rzeźnika przy próbie pogłaskania, wspominał nie będe :)..... Wierze że nawet zawzięty przeciwnik kotów po spotkaniu z milusińskim futrzakiem zmieni swoje zdanie. Tomeczek w całej krasie...... Quote
malawaszka Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 a ja mam super koci kalendarz i na Styczeń jest taki oto cudaczek :lol: :multi: Quote
Basenji Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Kociarki pokazują pazurki? Brawo. Wreszcie zaczyna się dyskusja rozkręcać. Aguś i Beatka jak zwykle do końca nie doczytują, ale... Ale tak naprawdę to uwielbiam koty, tylko lubię się podroczyć trochę. To co, pazurek na zgodę? :iloveyou: Zdrówko Quote
adda Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Basenji napisał(a):To co, pazurek na zgodę? :iloveyou: No, Basenji to Ty? :o Quote
Basenji Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 A co nie możesz mnie poznać? :lilangel: To przecież ja :dog: BaSeNjI Zdrówko Quote
Patka Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 basenji no nie mów że się wystraszyłeś dziewczęcych pazurków ... Hi Hi :wink: Mój ulubiony przebrany kocie - ale kto się czubi ten się .... Pozdrawiam :D Quote
baskomaniak Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 [quote name='Basenji']... Ale tak naprawdę to uwielbiam koty, tylko lubię się podroczyć trochę. ... Zdrówko Wiedziałem, wiedziałem, wiedziałem ... :multi: Pozdrawiam. :D Quote
aga1215 Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 [quote name='Basenji']Kociarki pokazują pazurki? Brawo. Wreszcie zaczyna się dyskusja rozkręcać. Aguś i Beatka jak zwykle do końca nie doczytują, ale... Ale tak naprawdę to uwielbiam koty, tylko lubię się podroczyć trochę. To co, pazurek na zgodę? :iloveyou: Zdrówko no, może być, pazurek :P :wink: chłop jak zwykle musi mieć ostatnie słowo :wink: :P :P :P Quote
Poświata Posted January 8, 2005 Author Posted January 8, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='Basenji']Kociarki pokazują pazurki? Brawo. Wreszcie zaczyna się dyskusja rozkręcać. Aguś i Beatka jak zwykle do końca nie doczytują, ale... Ale tak naprawdę to uwielbiam koty, tylko lubię się podroczyć trochę. To co, pazurek na zgodę? :iloveyou: Zdrówko no, może być, pazurek :P :wink: chłop jak zwykle musi mieć ostatnie słowo :wink: :P :P :P no proszę wystarczy trochę fuknąć, parsknąć, possssyczeć, pokazać pazurki i od razu atmosferka się ożywia. Nawet facet przyduszony do muru ujawnia swe skrzętnie ukrywane uczucia :P :P :P Ale ok, ja tam grzeczna kicia jestem, biorę pilniczek i utemperuje trochę pazury, a na zgode możemy "tryknąć baranka" nosek o nosek :sweetCyb: :wolfie: :sweetCyb: Quote
Ihaczka Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 co to zmienił się temat?? Kapie można tu gadac o kotach ale na takim topicu??? hih troszke to zabawne. Quote
PATIszon Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Ihaczka Gdybys tak dokladniej precyzowala swoje zastrzezenia byloby milo 8) Quote
malawaszka Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 hahaha Pati ja też właśnie nic nie zrozumiała z tej wypowiedzi :lol: :wink: Quote
Basenji Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 no proszę wystarczy trochę fuknąć, parsknąć, possssyczeć, pokazać pazurki i od razu atmosferka się ożywia. Nawet facet przyduszony do muru ujawnia swe skrzętnie ukrywane uczucia Ale ok, ja tam grzeczna kicia jestem, biorę pilniczek i utemperuje trochę pazury, a na zgode możemy "tryknąć baranka" nosek o nosek A skąd wiecie, że piszę prawdę? Ten mój kot :oink2: to..... Albo Wam nie powiem co. Ale najlepsze są pieski, które maja pewne zalety kotków. One pasują idealnie do Dogomanii i tego topicu. Ciekawy jestem, czy zgadniecie, o jakie mi chodzi? :wink: Zdrówko Quote
aga1215 Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 [quote name='Basenji']no proszę wystarczy trochę fuknąć, parsknąć, possssyczeć, pokazać pazurki i od razu atmosferka się ożywia. Nawet facet przyduszony do muru ujawnia swe skrzętnie ukrywane uczucia Ale ok, ja tam grzeczna kicia jestem, biorę pilniczek i utemperuje trochę pazury, a na zgode możemy "tryknąć baranka" nosek o nosek A skąd wiecie, że piszę prawdę? Ten mój kot :oink2: to..... Albo Wam nie powiem co. Ale najlepsze są pieski, które maja pewne zalety kotków. One pasują idealnie do Dogomanii i tego topicu. Ciekawy jestem, czy zgadniecie, o jakie mi chodzi? :wink: Zdrówko zapewne o Syjamkę w czasie studiów :wink: :P :evillaug: :evillaug: Quote
malawaszka Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Basenji - na bank chodzi Ci o sznaucery :evilbat: Quote
Patka Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 A tak odpoczywają w styczniowym sloneczku Koty mojej suczyny... Quote
Patka Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 ...nie nie to na 100% są AST ... jakże by inaczej prawda Basenji :wink: Pozdrawiam :D Quote
Marta/Poznan Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 mam przypadek w rodzinie, ze pies(staruszek 11lat) i kot(mlodziulka) sa najlepszymi kumplami :D wszedzie razem chodza, zdarza im sie spac razem :jumpie: najsmieszniejsze jest to,ze kotka z racji iz jest mloda uwielbia zabawy,a jej ulubionym towarzyszem zabaw(czasami wbrew woli) jest nie kto inny jak poczciwy staruszek :cunao: kociak troche go rozruszal przez co odmlodnial w zachowaniu i swietnie sie razem bawia :kociak: :dog: ale to indywidualna sprawa,bo nie kazdy pies dobrze zyje z kotem :wink: Quote
Basenji Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 No dziewczyny jesteście blisko odgadnięcia tej nazwy. Bardzo podobne do sznaucerów ( miniaturowych wzrostem). AST - musicie mi rozszyfrować ten skrót. Patka - jak zwykle wiesz jak zapunktować. A Babooshka była naprawdę wyjątkową kotką. Zdrówko Quote
Patka Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 ależ mój drogi kolego Basenji czy ja o czymś nie wiem ... gdzie punktuję ... przeciez na mistera nie startujesz..... :wink: AST to moja psina podobno czyli amstaff :D nawet umaszczony jak należy :wink: pozdrawiam kochajacych koty nawet tych inaczej Patka&Lilith&Koty Quote
Recommended Posts