Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

badman2503 swietnie się ta Twoja trójeczka bawi mój kocor na monitorze już się nie mieści :D

maleństwo urocze i widze, że ostro chce sie integrować, a Kicia z wyższością na niego zerka z góry :wink:

pozdrawiam stadko Patka&Lilit&Koty

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjątka były robione ponad miesiąc temu...i Grafi jest już duzo większa od Tomka. Chociaż nie są najlepszej jakości , mam nadzieje ze pojawi Wam się uśmiech na twarzy w te zimne wieczory...

Ejj, to nie fair, ja tak wysoko nie wejde.....

tg1.jpg

A kuku...

tg2.jpg

A buzi dasz ??

tg3.jpg

Hmm, wygląda jak pies

tg4.jpg

I want a good, clean fight....

tg5.jpg

Pozdrawiam

Posted

widze że dzieciaki się nieźle integrują maleństwo ślicznie zaczepia Kota :D

aż łeżka w oczu sie kręci super fotki czekam na dalszy rozwój sytuacji ...

to samo tyczy sie poczynań Dymka z Poświatą :D

nadal usilnie zapraszamy na http://walery5.pupile.com/ zaawanoswana milość kotpsiowa trwa :D

pozdrawiam

Posted

A to fotki kotek mojej babci ;) Dokładniej NAPOLEON

Idem sobie!

_385889_n.jpg

Niech moje ogniste spojzenie WYPALI CI oczy! hihi to tylko zarty

_385890_n.jpg

Mniam mniam!

_385886_n.jpg

CAŁY JA!

_385887_n.jpg

Już do Ciebie schodze!

_387194_n.jpg

Po co ja tu wszedłem! Wyjmij mnie!

_387193_n.jpg

ps.(nie zwracajcie Uwagi na mnie bo to byla fota z zaskoczenia ;)

_387196_n.jpg

Posted

Beata - Śliczna jest ta Twoja sunia. :D Taki anielski spokój od niej bije :angel: I to błogie spojrzenie :D

A najbardziej pododają mi się zdjęcia z kotem :D ... bosze... moje potwory to by w życiu nie poleżały spokojnie koło kota :roll:

Posted

4 zdjęcie mi się najbardziej podoba

hhih GRUBY jak NIc! Nawet myszy nie chce gonic tylko najlepiej by jadł i spał! Była jeszcze Majka i ich dzieci ale jeden maly zginół śmiercią tragiczną a z 2 matka uciekła. Podejzewamy że przed Napoleonem bo je atakował :o

• 2 weeks later...
Posted
Za dwa tygodnie Święta.

Mam dylemat :hmmmm: czy ubierać choinkę, czy sobie darować.

Z drugiej strony dzieciaki nie chcą słyszeć, że choinki nie będzie :cry: .

Ja sobie choinkę daruję :(

Ale mam ten komfort, że mogę na zewnątrz oświetlić jakieś drzewko.

Ale Ty Beata musisz ubrać choinkę, bo co dzieci powiedzą???

31568zm.jpg

31588jc.jpg

Choinką jest w wersji minimalistycznej. Tzn ma na sobie tylko szyszki i lampki, ale za to duże i stoi u dzieci w pokoiku. Tyle strachu było, a Dymek wogóle choinką sie nie interesuje. Poleguje sobie nawet na krzesełku (tym obok) w świetle lampek choinkowych :D :P :D

Posted
Tyle strachu było, a Dymek wogóle choinką sie nie interesuje. Poleguje sobie nawet na krzesełku (tym obok) w świetle lampek choinkowych :D :P :D

Grzeeeczny kotecek :D

Posted

Święta minęły na wielkim obżarstwie....dobrze ze chociaż piesek wyciągnął mnie na spacer.

Świąteczne figle Grafi i Tomka

111.jpg

116.jpg

115.jpg

Wesołych świąt oraz szczęśliwego nowego roku życzą Tomek i Grafi

113.jpg

114.jpg

112.jpg

Posted

badman widze że brać szybko się inegruje ze sobą :D

Parzeć a niedługo będą ze soba sypiały na jednym posłanku :D

mały pieknie rośnie super fotki :wink:

Pozdrawiamy Patka&Lilith

Posted

Beatko dziękuję, stronke obejrzałam kotecki pierwszorzędne, ale rasowe czyt. drogie takiego na pewno nie kupię, dziewczyny a czy mogę zapytać za ile Wy kupiłyście swoje ślicznoty??? Bo tak naprawdę nie wiem jakiego rzędu wydatek ten syberyjczyk

Posted

a mnie się wymarzył taki:

moca137uy.jpg

moca1a2qq.jpg

albo taki sam tylko biały:

zena143gj.jpg

ech..może na wiosnę :oops:

i jeszcze jedno, bo mi się bardzo podobuje:

vicrock046gd.jpg

przepraszam,już znikam

Posted

Pepsi wysłałam Ci wiadomość GG.

Ajka czy to są sfinksy?? Urocze, choć ja osobiście wolę kudłate i to bardzo :D . Muszę poszperać w necie, bom ciekawa jakie charaktery maja te cuda. A jak wiesz to sie podziel.

p.s. odrobaczałam całą rodzinkę :lol:

Posted

to są devon rexy.

kudłate odpadają, bo mój TZ twierdzi,że na kudłacza mojej koleżanki jest uczulony. I nawet badania na alergeny go nie przekonały. Nie jest uczulony ani na sierśc ani na slinę, ale na kota Izy jest uczulony!!! :evil:

Jak na razie devon jest jedynym kotkiem,który ujął moją przystojniejszą połowę,właśnie przez wzgląd na charakter. Bardzo przyjazny i przymilny, przez hodowców zwany jest kotopsem, bo jak pies chodzi za właścicielem,dużo gada i mruczy, podobno nawet potrafi aportować,byle tylko przypodabać się pańciostwu i jeszcze ponoć na zwyczaj czatowania przy drzwiach i merdania ogonem niczym pies,kiedy domownicy wracają.

Świetnie znosi towarzystwo innych zwierząt w domu, łatwy w pielęgnacji i nie jest chorowity. Rasa uzyskana stosunkowo niedawno przez krzyżówkę kotów domowych w Anglii. Acha, podobnie jak syberyjczyk lubi wodę. To w skrócie.

Nie muszę dodawać,że jak opowiadam o kociku mojemu władcy, to devon ma jeszcze inne, nieprawdopodobne przymioty....np. wieczorny zwyczaj składania panu domu pokłonow, oprócz tego spiewa,tańczy i stepuje :D

PS. moje stadko też już potraktowałam profilaktycznie preparatem Zentel, pediatra potraktowała mnie zupełnie naturalnie, niepotrzebnie się obawiałam. :wink: