Patka Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 badman2503 swietnie się ta Twoja trójeczka bawi mój kocor na monitorze już się nie mieści :D maleństwo urocze i widze, że ostro chce sie integrować, a Kicia z wyższością na niego zerka z góry :wink: pozdrawiam stadko Patka&Lilit&Koty Quote
Weron_ciau Posted December 17, 2004 Posted December 17, 2004 Śliczne są te wasze kotecki no i piesie. Ja dzis albo jutro bede miala fotki ;) Quote
Poświata Posted December 18, 2004 Author Posted December 18, 2004 Badman2503 zdjęcia są kapitalne :P . Szczególnie to rozłożyło mnie na obie łopatki :D . Quote
badman2503 Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Zdjątka były robione ponad miesiąc temu...i Grafi jest już duzo większa od Tomka. Chociaż nie są najlepszej jakości , mam nadzieje ze pojawi Wam się uśmiech na twarzy w te zimne wieczory... Ejj, to nie fair, ja tak wysoko nie wejde..... A kuku... A buzi dasz ?? Hmm, wygląda jak pies I want a good, clean fight.... Pozdrawiam Quote
Patka Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 widze że dzieciaki się nieźle integrują maleństwo ślicznie zaczepia Kota :D aż łeżka w oczu sie kręci super fotki czekam na dalszy rozwój sytuacji ... to samo tyczy sie poczynań Dymka z Poświatą :D nadal usilnie zapraszamy na http://walery5.pupile.com/ zaawanoswana milość kotpsiowa trwa :D pozdrawiam Quote
Weron_ciau Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 A to fotki kotek mojej babci ;) Dokładniej NAPOLEON Idem sobie! Niech moje ogniste spojzenie WYPALI CI oczy! hihi to tylko zarty Mniam mniam! CAŁY JA! Już do Ciebie schodze! Po co ja tu wszedłem! Wyjmij mnie! ps.(nie zwracajcie Uwagi na mnie bo to byla fota z zaskoczenia ;) Quote
Wojtecki Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Bardzo dziękujemy za słowa uznania dla uroku Poświatki, a jeżeli ktoś chciałby ją widzieć codziennie ,nie mając dostępu do netu - Zapraszamy tutaj ! 8) :lol: :wink: lub po prostu jedźcie na skróty!!! :P Quote
Katerinas Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Beata - Śliczna jest ta Twoja sunia. :D Taki anielski spokój od niej bije :angel: I to błogie spojrzenie :D A najbardziej pododają mi się zdjęcia z kotem :D ... bosze... moje potwory to by w życiu nie poleżały spokojnie koło kota :roll: Quote
Patka Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Weron_ciau ale piekny potwór :wink: Wielka czarna bestia :D cudny 8) musze go mim dziewczynom pokazać !!! Quote
Weron_ciau Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 4 zdjęcie mi się najbardziej podoba hhih GRUBY jak NIc! Nawet myszy nie chce gonic tylko najlepiej by jadł i spał! Była jeszcze Majka i ich dzieci ale jeden maly zginół śmiercią tragiczną a z 2 matka uciekła. Podejzewamy że przed Napoleonem bo je atakował :o Quote
Poświata Posted December 20, 2004 Author Posted December 20, 2004 Faaaaaajny, podobno czarne koty są magiczne :P . Quote
Weron_ciau Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 a nei wiem. Caly czarny nie jest bo ma biala plamke na szyii ;) Ale szyje ma taką ze jej nie widac :lol: Quote
Poświata Posted December 28, 2004 Author Posted December 28, 2004 Za dwa tygodnie Święta.Mam dylemat :hmmmm: czy ubierać choinkę, czy sobie darować. Z drugiej strony dzieciaki nie chcą słyszeć, że choinki nie będzie :cry: . Ja sobie choinkę daruję :( Ale mam ten komfort, że mogę na zewnątrz oświetlić jakieś drzewko. Ale Ty Beata musisz ubrać choinkę, bo co dzieci powiedzą??? Choinką jest w wersji minimalistycznej. Tzn ma na sobie tylko szyszki i lampki, ale za to duże i stoi u dzieci w pokoiku. Tyle strachu było, a Dymek wogóle choinką sie nie interesuje. Poleguje sobie nawet na krzesełku (tym obok) w świetle lampek choinkowych :D :P :D Quote
adda Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Tyle strachu było, a Dymek wogóle choinką sie nie interesuje. Poleguje sobie nawet na krzesełku (tym obok) w świetle lampek choinkowych :D :P :D Grzeeeczny kotecek :D Quote
badman2503 Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Święta minęły na wielkim obżarstwie....dobrze ze chociaż piesek wyciągnął mnie na spacer. Świąteczne figle Grafi i Tomka Wesołych świąt oraz szczęśliwego nowego roku życzą Tomek i Grafi Quote
Poświata Posted December 28, 2004 Author Posted December 28, 2004 :o O widzę, że choinkę też masz nienaruszoną! Ładne zdjęcia :P ! Quote
Patka Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 badman widze że brać szybko się inegruje ze sobą :D Parzeć a niedługo będą ze soba sypiały na jednym posłanku :D mały pieknie rośnie super fotki :wink: Pozdrawiamy Patka&Lilith Quote
pepsi Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Beatko dziękuję, stronke obejrzałam kotecki pierwszorzędne, ale rasowe czyt. drogie takiego na pewno nie kupię, dziewczyny a czy mogę zapytać za ile Wy kupiłyście swoje ślicznoty??? Bo tak naprawdę nie wiem jakiego rzędu wydatek ten syberyjczyk Quote
ajka Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 a mnie się wymarzył taki: albo taki sam tylko biały: ech..może na wiosnę :oops: i jeszcze jedno, bo mi się bardzo podobuje: przepraszam,już znikam Quote
Poświata Posted December 29, 2004 Author Posted December 29, 2004 Pepsi wysłałam Ci wiadomość GG. Ajka czy to są sfinksy?? Urocze, choć ja osobiście wolę kudłate i to bardzo :D . Muszę poszperać w necie, bom ciekawa jakie charaktery maja te cuda. A jak wiesz to sie podziel. p.s. odrobaczałam całą rodzinkę :lol: Quote
pepsi Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Pepsi wysłałam Ci wiadomość GG. :niewiem: nic do mnie nie dotarło, a cały czas jestem na GG, czasem niewidoczna ale non stop na podglądzie Quote
ajka Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 to są devon rexy. kudłate odpadają, bo mój TZ twierdzi,że na kudłacza mojej koleżanki jest uczulony. I nawet badania na alergeny go nie przekonały. Nie jest uczulony ani na sierśc ani na slinę, ale na kota Izy jest uczulony!!! :evil: Jak na razie devon jest jedynym kotkiem,który ujął moją przystojniejszą połowę,właśnie przez wzgląd na charakter. Bardzo przyjazny i przymilny, przez hodowców zwany jest kotopsem, bo jak pies chodzi za właścicielem,dużo gada i mruczy, podobno nawet potrafi aportować,byle tylko przypodabać się pańciostwu i jeszcze ponoć na zwyczaj czatowania przy drzwiach i merdania ogonem niczym pies,kiedy domownicy wracają. Świetnie znosi towarzystwo innych zwierząt w domu, łatwy w pielęgnacji i nie jest chorowity. Rasa uzyskana stosunkowo niedawno przez krzyżówkę kotów domowych w Anglii. Acha, podobnie jak syberyjczyk lubi wodę. To w skrócie. Nie muszę dodawać,że jak opowiadam o kociku mojemu władcy, to devon ma jeszcze inne, nieprawdopodobne przymioty....np. wieczorny zwyczaj składania panu domu pokłonow, oprócz tego spiewa,tańczy i stepuje :D PS. moje stadko też już potraktowałam profilaktycznie preparatem Zentel, pediatra potraktowała mnie zupełnie naturalnie, niepotrzebnie się obawiałam. :wink: Quote
Recommended Posts