Poświata Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Gosiek napisał(a)::crazyeye: o rany.... to masz stresa co? Beatko - napewno Gabi napisze wspaniale :kciuki: Gosiu, Konrad pisze testa, Konrad :lol: , Gabi to jeszcze parę latek ma przed sobą do końca podstawówki. Stresa mam umiarkowanego, gorzej bedzie na tym właściwym w kwietniu. Konradowi kazałam go potraktować, jak nieco większą klasówkę, ale i tak nerwy dziecko zjadają :roll: .Gosiek napisał(a):a tak wogóle to fajowe zdjęcia ostatnio powstawiałaś... właśnie skończylam nadrabianie galeryjki :cool3: Ty zniknęłaś w szponach pracy, a ja nieudolnie próbuję zapełnić lukę ;) :evil_lol: .Gosiek napisał(a):psiurek bardzoo mi się podoba :loveu: słodka mordunia :loveu:No słodka morduchna, żeby jeszcze Wojteckiemu sie spodobało takie małe :cool3: :loveu: . Quote
Czoko Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Poświata napisał(a):[SIZE=4]Moje dzieciko o 8:30 pisze próbnego testa szóstoklasisty :mdleje: :mdleje: :mdleje: . Zauważyłam wiadomość w odpowiednim momencie i bardzo mocno trzymam kciuki!!! W najbliższym czasie mam coś podobnego u Krzysia III klasa gimnazjum. Quote
Gosiek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Poświata napisał(a):Gosiu, Konrad pisze testa, Konrad :lol: , Gabi to jeszcze parę latek ma przed sobą do końca podstawówki. Stresa mam umiarkowanego, gorzej bedzie na tym właściwym w kwietniu. Konradowi kazałam go potraktować, jak nieco większą klasówkę, ale i tak nerwy dziecko zjadają :roll: .Ty zniknęłaś w szponach pracy, a ja nieudolnie próbuję zapełnić lukę ;) :evil_lol: .No słodka morduchna, żeby jeszcze Wojteckiemu sie spodobało takie małe :cool3: :loveu: . o rany, rany :oops: hahaha bo ja myślałam o Konradzie a patrzyłam na avatarek z Gabiśką :lol: Wojtek na pewno sie i zgodzi i nowego domownika w równym stopniu z innymi wchłonie w grono rodzinne :loveu: Tia - szpony pracy :evil_lol: - ech zeby tak jeszcze z moja zmienniczka mozna sie było jakos dogadać - nie cierpię wrednych ludzi ,..... tak wiec za wesoło z nia nie jest - na szczęście tylko 1 dzień w tygodniiu z nia jestem a poza tym sama :multi: i wtedy jest OK :p Quote
Poświata Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Gosiek napisał(a):Tia - szpony pracy :evil_lol: - ech zeby tak jeszcze z moja zmienniczka mozna sie było jakos dogadać - nie cierpię wrednych ludzi ,..... tak wiec za wesoło z nia nie jest - na szczęście tylko 1 dzień w tygodniiu z nia jestem a poza tym sama :multi: i wtedy jest OK :pMnie to straszna ciekawość zżera co Ty tak właściwie robisz, skąd Ci to się wzięło i po co Ci to tak w ogóle ??? Ale o to pewnie na PW muszę zapytać :lol: . Quote
Poświata Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Czoko napisał(a):W najbliższym czasie mam coś podobnego u Krzysia III klasa gimnazjum.Oooooo, to chyba muszę sobie z Tobą pogadać na temat gimnazjów jako takich wogóle, bo za jakieś pół roku nas czekają trudne wybory :roll: :shake: :p . Jak sobie o tym myślę, to aż żołądek mi sie skręca i mdli mnie z tych nerwów :roll: :oops: . Quote
Alicja Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Mamcia nie stresuj się bo dziecko pewnie już prawie po i jest ok;) A psiunio swietny ;)więc urabiajcie Wojteckiego Quote
Poświata Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):Mamcia nie stresuj się bo dziecko pewnie już prawie po i jest ok;) A psiunio swietny ;)więc urabiajcie Wojteckiego Dzisiejszy egzamin, to tak niebardzo na mnie podziałał :shake: , bardziej się stresuję myślą o gimnazjum, co wybrać, jak to będzie itd... I najgorsze że tylko ja, mój syncio kompletny luzik, nawet z nauką się nie wysila :shake: :angryy: :mad: . Quote
Gosiek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Poświata napisał(a):Mnie to straszna ciekawość zżera co Ty tak właściwie robisz, skąd Ci to się wzięło i po co Ci to tak w ogóle ??? Ale o to pewnie na PW muszę zapytać :lol: . :lol::lol::lol: oj Beatko - klikam na GG do Ciebie Quote
mmbbaj Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Poświata napisał(a): bardziej się stresuję myślą o gimnazjum, co wybrać, jak to będzie itd... I najgorsze że tylko ja, mój syncio kompletny luzik, nawet z nauką się nie wysila :shake: :angryy: :mad: . Beatko, będzie dobrze :lol: Masz zdolne dzieci, dobrze się uczą więc nie narzekaj :mad: A Wojteckiego już urabiasz? :cool3: Quote
Poświata Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 mmbbaj napisał(a):Beatko, będzie dobrze :lol: Masz zdolne dzieci, dobrze się uczą więc nie narzekaj :mad: No wyobraź sobie, że wcale nie tak do końca :shake: :roll: , Kondzior mógłby duuuużo lepiej, szczególnie teraz na koniec podstawówki, kiedy to średnia liczy się najbardziej, ale jemu się nie chce.... Wszedł właśnie w pierwszą fazę buntu nastolatka, i wszystko jest na NIE, nauka nietety też, a gadanie starych słucha się jednym uchem, a drugim wypuszcza:angryy: . Szkoda że nie mogę z nim popracować klikerowo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mmbbaj napisał(a):A Wojteckiego już urabiasz? :cool3:Muszę wybrać odpowiednią chwilę ;) , ale On i tak pewnie to wszystko co tu wypisuję kontroluje i czyta :cool3: :evil_lol: . Quote
mmbbaj Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Poświata napisał(a):Szkoda że nie mogę z nim popracować klikerowo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Poświata napisał(a): Muszę wybrać odpowiednią chwilę ;) , ale On i tak pewnie to wszystko co tu wypisuję kontroluje i czyta :cool3: :evil_lol: . No to "pierwsze koty za płoty" :evil_lol: Wojtuś! my jesteśmy ZA :lol::lol::lol::multi: Quote
Poświata Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 A ja dzisiaj znowu się wietrzyłam na balkonie i nie mogłam oderwać oczu od widoków :lol: . Wybaczcie mi moją monotematyczność, ale jak mi pod nosem wybudują nową chałupę, to już tak nie będę miała :mad: :placz: . Wariacja na temat "jak słonko zza chmur wychodziło":cool3: ****** ****** Quote
Gosiek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Poświata napisał(a):A ja dzisiaj znowu się wietrzyłam na balkonie i nie mogłam oderwać oczu od widoków :lol: . Wybaczcie mi moją monotematyczność, ale jak mi pod nosem wybudują nową chałupę, to już tak nie będę miała :mad: :placz: . Wariacja na temat "jak słonko zza chmur wychodziło":cool3: ****** ****** ach jakie piękne:loveu::loveu::loveu: zazdraszczam widoków - ja niestety a swoim 1 piętrze mam widok na słupy, linie wszelkiego typu między nimi biegnace, wielie żurawie/dźwigi na otaczających mnie budowach :roll: a na dokładkę za kilka miesiecy zacznie sie budowa pawilonów handlowych zaraz za moim ogrodzeniem :placz: Quote
Asiaczek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Poświato - a jaką rasą Wojtecki jest zainteresowany? I czy wogóle...? Pzdr. Quote
Poświata Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Asiaczek napisał(a):Poświato - a jaką rasą Wojtecki jest zainteresowany? I czy wogóle...? Pzdr.Wogóle... ...nie jest zainteresowany :shake: . Ale to ma być rasa dla dzieci, a nie dla Wojteckiego ;) . Quote
Poświata Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 APSA napisał(a):Ale jeśli się już zdecydujesz, piszę się na wspólny spacer :)Z przyjemnością dam sie oprowadzić po Lasach Chojnowskich :multi: , tam nas jeszcze nie było. APSA napisał(a):Zachody słońca jak zawsze cudowne :loveu:Skoro zachody spodobały się choć jednej osobie :mad:, to może wrzucę ciąg dalszy ??? Bo dzisiaj już tak ładnie nie było :shake: . wariacja na temat "jak słonko poszło spać"... ****** ****** ***** Quote
Sabina1 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Beatko, mnie czaruja te zachody słończ. Nie smiej sie, ale mając taki widok przed oczami, mam ochotę polecieć, prosto za tym słońcem. Czasem brakuje słów, zeby wyrazić, jakie to piękne :loveu: Quote
Poświata Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Sabina1 napisał(a):Beatko, mnie czaruja te zachody słończ. Nie smiej sie, ale mając taki widok przed oczami, mam ochotę polecieć, prosto za tym słońcem. Czasem brakuje słów, zeby wyrazić, jakie to piękne :loveu:Ja się broń boszee nie śmieję, z tych samych powodów wystaje na balkonie po kilkadziesiąt minut i kończę robić fotki, jak już słońca zupełnie nie ma :cool3: :lol: . Na deserek mam jeszcze coś takiego Widok z sypialni....... widok z salonu................ o tej porze roku zachód słońca świeci prosto do chałupy i autoportret ...........:eviltong: Quote
Sabina1 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 To niesamowite, ze mieszkając w środku W-wy, masz taki przepiękny widok z okna :loveu: Słońce oswietlajace trofea Poświaty.........fantastyczne zdjecie;) Quote
Asiaczek Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Poświata - to Wy macie i saloon?:evil_lol: Pozazdrościć. Bo u mnie saloon i duży pokój i pracownia komputerowa i bawialnia i jadalnia i sypialnia i kojec dla szczeniorków = jeden pokój. No, ale to trzeba lubić, prawda?:cool3: Pzdr. Quote
Poświata Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Sabina1 napisał(a):To niesamowite, ze mieszkając w środku W-wy, masz taki przepiękny widok z okna :loveu: Do czasu niestety :mad: , jakiś może jeszcze rok, półtora :angryy: , wtranżalają nam się pod okna z blokiem :mad: . Jak sie trochę ogarnę to wyjde na zawiany balkon i pstrykne fotkę, co mam pod oknami :angryy: . Asiaczek napisał(a):Poświata - to Wy macie i saloon?:evil_lol: Pozazdrościć. Z założenia...:evil_lol: Asiaczek napisał(a):Bo u mnie saloon i duży pokój i pracownia komputerowa i bawialnia i jadalnia i sypialnia i kojec dla szczeniorków = jeden pokój. No, ale to trzeba lubić, prawda?:cool3: Pzdr.To u mnie podobnie, bez kojca dla szczeniorów, za to dzieci non stop się kręcą pod nogami, mimo że mają pokój własny :roll: :lol: . Całe życie domowo towarzyskie kwitnie właśnie w saloonie :evil_lol: Quote
Mokka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Poświata napisał(a):CTR też jest terierem :evil_lol: . Nie całkiem :lol: . CTR jest w miarę nową rasą, powstałą z krzyżówek i choć w nazwie ma teriera (przez udział AT w powstaniu rasy), to jest jednak w grupie II razem ze sznaucerami, a ma w sobie również krew rottweilera. Taki, tam terier - nieterier, trochę podrabiany ;) . A Wojteckiego oczywiście urabiaj, nowy kurdupel w domu nie zaszkodzi :lol: . Jestem za!!! :lol: Quote
Poświata Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Mokka napisał(a):A Wojteckiego oczywiście urabiaj, nowy kurdupel w domu nie zaszkodzi :lol: . Jestem za!!! :lol: Mokka dzieki na poparcie :loveu: , a co Ty myślisz konkretnie o cairn terrierze??? Na agillity spotykasz mnóstwo różnych psiaków, a małe kurduple też nadają się do uprawiania sportów. Wojtecki chyba zwątpi i poprostu przestanie ... ... czytać dogomanie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: !!! Poświata napisał(a):Czy tam jest tegoroczny gończy kalendarz? Dostanę dziś taki :bigcool::shake: tam jest zeszłoroczny kalendarz gończych, na którym czas się zatrzymał na sierpniowej Poświacie :evil_lol: . Tegoroczny jakoś przegapiliśmy :niewiem: :oops: . Quote
Czoko Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Witaj Beatko! Ale Ci namieszałam tematem nauki... Znikam do jutra wieczór. Pozdrawiam Wszystkich Ewa Quote
madzia20sosnowiec Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 wieczór dobry :buzi: jak po nocnej wietrzawicy?:cool3: Quote
Recommended Posts