tajdzi Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 U nas natomiast święta spędza Milusiopodoba Lotka :) A i ja chora... chyba mi się udzieliło od Ciebie Beatko ;) Do Sylwestra koniecznie muszę wykurować się... Chyba musimy się umówić na tą butelkę... Razem zawsze raźniej... i przynajmniej o połowę mniej do wypicia ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Poświata napisał(a):Do zastosowania wewnętrznego cała butelka :-o , czy mam się nią natrzeć :evil_lol: ? Osobiście wolałabym winko lub szampana, za wódą nie przepadam, ale jak trzeba będzie to sie poświęcę :roll: :eviltong: . beatko poświęć się a nie pożałujesz :evil_lol: przejdzie migieeeem :evil_lol: Quote
Poświata Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pBeatko ....u nas pada śnieżek:razz:Alusiu zazdroszę Wam :mad: :diabloti: . [quote name='tajdzi']U nas natomiast święta spędza Milusiopodoba Lotka :smile: A i ja chora... chyba mi się udzieliło od Ciebie Beatko ;-) Do Sylwestra koniecznie muszę wykurować się... Chyba musimy się umówić na tą butelkę... Razem zawsze raźniej... i przynajmniej o połowę mniej do wypicia ;-)Cześć Paulinko, mam wrażenie że Ciebie na dogo to już wogóle nie ma :shake: :-( . Flaszeczką podzielę się z przyjemnością :-D , jak nas nie zabije to napewno wzmocni :evil_lol: . Lotka jest przecudna, napewno szybko znajdzie domek :multi: , sama bym ją zaadoptowała :cool3: . [quote name='madzia18sosnowiec']beatko poświęć się a nie pożałujesz :evil_lol: przejdzie migieeeem :evil_lol:Jak się okazuje już migiem przeszło... na Tajdzi :evil_lol: :eviltong: . Quote
Sabina1 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Poświata napisał(a):Lotka jest przecudna, , sama bym ją zaadoptowała :cool3: . . :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Poświata napisał(a):Lotka jest przecudna, napewno szybko znajdzie domek :multi: , sama bym ją zaadoptowała :cool3: .. taki fajny prezent na nowy rok :lol: poza tym...jakie ma spojrzenie :lol: Poświata napisał(a): Jak się okazuje już migiem przeszło... na Tajdzi :evil_lol: :eviltong: . jak w duecie to po pierwsze przyjemniej po drugie szybciej przechodzi :evil_lol: Quote
Poświata Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Sabina1 napisał(a):Poświata napisał(a):Lotka jest przecudna, napewno szybko znajdzie domek :multi: , sama bym ją zaadoptowała :cool3: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:madzia18sosnowiec napisał(a): taki fajny prezent na nowy rok :lol: poza tym...jakie ma spojrzenie :lol: :shake: tu się nie ma co tak cieszyć :shake: , nawet gdybym chciała to nie mogę :-( , u Konrada w maju ujawniła się astma, a we wrześniu po zrobieniu testu wyszło że na koty :placz: :placz: :placz: . Teraz musimy się pilnować i kontrolować czy alergia się nie rozwija i nie zaostrza, Młody od maja jedzie na inhalatorach. Z tego co Tajdzi napisała na Miau, to Lotka nie tylko z wyglądu podobna do Miluni :lol:, ale i charakterkiem ją przypomina :mad::angryy: . Quote
Sabina1 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Poświata napisał(a): . Z tego co Tajdzi napisała to Lotka nie tylko z wyglądu podobna do Miluni :lol:, ale i charakterkiem ją przypomina :mad::angryy: . No bo mordka w szpic :evil_lol: Quote
aga1215 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Witaj Zachorzała Beato! Zdrówka życzę Quote
Gosiek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 cześć Beatko :p nie choruj - szkoda na to czasu :cool3: trzeba przyznać ze obecna zima nieźle daje wszystkim popalić - jak nie choroby to alergie :crazyeye: no i ta wstrętna wilgoć w powietrzu.... tego najbardziej nie lubię :angryy: zdrowiej chorowitku szybciutko :buzi: Quote
Alicja Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 :razz:oj moje choróbki ....pysia do góry i uśmiech proszę :loveu:...może ten następny będzie lepszy / no niech będzie koniecznie ....bo jak nie to sama doła załapię:cool3:/ Quote
Poświata Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:oj moje choróbki ....pysia do góry i uśmiech proszę :loveu: ależ bardzo proszę :evil_lol: !!! [quote name='Alicjarydzewska']...może ten następny będzie lepszy / no niech będzie koniecznie ....bo jak nie to sama doła załapię:cool3:/ Aluś kochana, musi być lepszy, bo to wreszcie koniec tego cholernego roku . Quote
r_2005 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='tajdzi']U nas natomiast święta spędza Milusiopodoba Lotka :) Przepraszam Poświata, że w Twojej galerii, ale normalnie nie mogłam się oprzeć, żeby nie napisać, że kicia cudo!:loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Poświata napisał(a)::shake: tu się nie ma co tak cieszyć :shake: , nawet gdybym chciała to nie mogę :-( , u Konrada w maju ujawniła się astma, a we wrześniu po zrobieniu testu wyszło że na koty :placz: :placz: :placz: . Teraz musimy się pilnować i kontrolować czy alergia się nie rozwija i nie zaostrza, Młody od maja jedzie na inhalatorach.. OJ wiem co to znaczy, ja majac 6 lat tez mialam mase takich testow, przez ta cholerna alergie musiala oddac moja ukochana swinusie morska...potem wykryli ze mam astme, musialam lazic z inhalatorem w kieszeni...tragedia:-( ale z wiekiem przechodzi, tylko trzeba uwazac, zeby nie przesilac coponiektorych alergenow, do tej pory musze uwazac co jem i w jakiej ilosci :oops: Quote
Vogue Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Zyczymy Tobie Beatko i calej Twojej Rodzince pomyslnosci w NOWYM 2007 ROKU!!!!!:iloveyou: Quote
Sabina1 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Beatko z Rodziną ! Mimo, ze nie umiem zmajstrować takich pięknych karteczek, to bardzo, bardzo serdecznie życzę Ci , aby ten nadchodzący Rok 2007, był pomyślny dla Ciebie i Twojej Rodziny, oraz obfitował w same tylko szczęśliwe wydarzenia. Quote
Poświata Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Nie wiem jak Wy, ale moje dzieci są już od dawna przygotowane do powitania Nowego Roku :evil_lol: ~~~~~~~~~~ Quote
Poświata Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Buziaki dla wszystkich :multi: Quote
Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Poświata']Nie wiem jak Wy, ale moje dzieci są już od dawna przygotowane do powitania Nowego Roku :evil_lol: ~~~~~~~~~~ :multi::multi::multi:ale fantastycznie To mnie pozostaje życzyć Szampańskiej zabawy:loveu::multi::multi::multi: Quote
aga1215 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Beatko - wspaniałej zabawy dobrze, że przynajmniej dzieci gotowe ;) :evil_lol: :loveu: Quote
mmbbaj Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Poświata']Nie wiem jak Wy, ale moje dzieci są już od dawna przygotowane do powitania Nowego Roku :evil_lol: ~~~~~~~~~~ :lol: coś fantastycznego Beatko! Brawo dla waszych dzieci :klacz::klacz: I dziękuję za ten przepiękny wiersz, który podarowałaś nam w naszej galerii :loveu: Z całego serca życzę wam aby ten nadchodzący Nowy Rok był pasmem zdrowia i radości dla Was i calutkiej waszej przemiłej dwu i cztero nożnej Rodzinki :loveu::loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 ale fajnie mają dzieciaki :loveu::loveu: ach jaką frajdę miałby Axelek w taaaakich ilościach balonów pobrykać :lol: Beatko - Tobie i całej rodzince + wszystkim domownikom życzę ścieżki sukcesów i pomyślnych dni w Nowym Roku Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Witamy Poświatki i takie różne :evil_lol: . Piękne psisko . Chętnie obejrzałabym wszystkie fotki ale nie chce mi się przeglądać 476 stron :loveu:. Piękne kartki świąteczne. Sama robiłaś :razz:. ? A tak nawiasem to HAPPY NEW YEAR ! Quote
Recommended Posts