Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sylrwia']Czy nie będzie więcej fotek z Łazienek??:cool1: Czuje niedosyt;)Będą jeszcze dzisiaj, ale najpierw się uporam z ogarnięciem trochę chałupy i śniadaniem :lol: .
[quote name='Alicjarydzewska']Fastastyczne fotaski:multi::multi::multi:Dziękuję Alu, skoro już wcześniej zapowiedziałam że będą, to musiałam na głowie stanąć, żeby dały się oglądać ;) :lol: .
[quote name='samograj']JUTRO LICZĘ NA DOBRE ŚNIADANKO!!!:evil_lol:Ależ oczywiście, będzie smakowite, ale troszkę później :lol: .
[quote name='aga1215']Beata - Twoje zdjęcia są przepiękne:loveu:Aguś starałm się jak mogłam, ale i tak przyznam że większość jakoś tak sama wyszła :roll: :oops:.

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poświata napisał(a):
Będą jeszcze dzisiaj, ale najpierw się uporam z ogarnięciem trochę chałupy i śniadaniem :lol: .
...

Super:p Czy o 15.30 jest się juz po śniadaniu??:evil_lol: No chyba, że ogarnianie tyle czasu zajmuje rozumiem:loveu:

Posted

[quote name='sylrwia']Super:p Czy o 15.30 jest się juz po śniadaniu??:evil_lol: No chyba, że ogarnianie tyle czasu zajmuje rozumiem:loveu:Akurat po drugim........:eviltong:

Fotki jesienne...

... co do tych to mam wątpliwości jaką porę roku prezentują :hmmmm:...

TROCHĘ KFIATKÓW :lol:
*

*

... trochę pączków na różnych krzaczkach :lol: ...

*

*

Posted

Teraz UWAGA rododendron w pełnej krasie:

Nie wiem jak Wam, ale mnie to nie wygląda na przekwitniete kwiatostany, a raczej zupełnie przeciwnie...
A takie foty wygrzebałam z netu w celu sprawdzenia co ja właściwie widziałam :crazyeye: :hmmmm:

Posted

[quote name='Poświata']

I prawdziwie listopadowo/grudniowe perełki:

i to by było na tyle :lol: .

Przecudne ja chcem jeszcze!!!

Dzień Doberek :multi:

Posted

Ale piękne!, no piękne! Widziałaś Beatko pączki przyotowane już na drui rok. Rododendrony zwykle świetnie znoszą nasze zimy, ale bywa, że jak już ruszy weetacja , na początku wiosny i złapią przymrozki, to kwiaty przymarzają. Tak samo azalie. Bazie wróżą, ze woóle zimy nie będzie, a tymczasem ma ona się zacząć na przełomie rudnia i stycznia. Zupełnie niepotrzebnie :lol: . Już się cieszę na Waszą następną wyprawę do Łzienek, bo takie piękne te ujęcia. abrynia pewnie zachwycona, ze jej sikoreczki przychodzą do rąk :loveu:

Posted

[quote name='Poświata']

I prawdziwie listopadowo/grudniowe perełki:

i to by było na tyle :lol: .

czy mnie sie wydaje czy my juz grudzien mamy?:lol: :lol: :lol:

witaj poświatko, strasznie mi sie podobująąąą te twoje cudenka, chyba pobede u was troszke dłuuzej :eviltong:

Posted

QRCZE!!!
Napracowałam się nad postem cytatami, dostosowałam forsycje do rozmiaru dogo i....wcięło mi posta!!!:angryy: :angryy: :angryy: :placz: :placz: :placz:
MIAŁAM RACJĘ, ŻE MAMY PIĘKNĄ WIOSNĘ TEJ PÓŹNEJ JESIENI!!!
Forsycje, stokrotki, bazie , rododendrony, pączki na drzewach, czy nadchodzi WIELKANOC???

Posted

[quote name='Sabina1']Ale piękne!, no piękne! Widziałaś Beatko pączki przyotowane już na drui rok. Rododendrony zwykle świetnie znoszą nasze zimy, ale bywa, że jak już ruszy weetacja , na początku wiosny i złapią przymrozki, to kwiaty przymarzają. ...
Bazie wróżą, ze wogóle zimy nie będzie, a tymczasem ma ona się zacząć na przełomie rudnia i stycznia. Zupełnie niepotrzebnie :lol: . Już się cieszę na Waszą następną wyprawę do Łzienek, bo takie piękne te ujęcia. Gabrynia pewnie zachwycona, ze jej sikoreczki przychodzą do rąk :loveu:
No proszę, ja zawsze powtarzam że człowiek uczy się całe życie, bo o rododendronach, to nie wiedziałam, że tak mają :shake: .
A z tymi paziami i tą zimą to prawda, czy nas wkręcasz???
Noooo, nie wiem kiedy będzie ta następna wyprawa, bo w przyszły weekend musze chyba zacząć rozglądać się za prezentami . Gabrynia jest w siódmym niebie, dzielnie stoi i ani drgnie, mimo że ręce drętwieją i wcale nie jest łatwo tak sobie stać. A ludzie aż się zatrzymują i przyglądają... niesamowite wrażenia...
[quote name='madzia18sosnowiec']czy mnie sie wydaje czy my juz grudzien mamy?:lol: :lol: :lol:

witaj poświatko, strasznie mi sie podobująąąą te twoje cudenka, chyba pobede u was troszke dłuuzej :eviltong:Witaj Madziu, zostań , będzie nam bardzo miło :multi: .[quote name='samograj']MIAŁAM RACJĘ, ŻE MAMY PIĘKNĄ WIOSNĘ TEJ PÓŹNEJ JESIENI!!!
Forsycje, stokrotki, bazie , rododendrony, pączki na drzewach, czy nadchodzi WIELKANOC???
No i tu mamy zagwozdkę, czy to aby napewno grudzień i czy najbliższe święta to aby nie Wielkanoc , jak słusznie zauważyła samograjka :laugh2_2: :jumpie: :laugh2_2: .

Posted

[quote name='Poświata']Witaj Madziu, zostań , będzie nam bardzo miło :multi: .

to mnie jest miło ze pozwoliliscie mi zostac :oops: dziękować :eviltong: :loveu:

[quote name='Poświata']

No i tu mamy zagwozdkę, czy to aby napewno grudzień i czy najbliższe święta to aby nie Wielkanoc , jak słusznie zauważyła samograjka :laugh2_2: :jumpie: :laugh2_2: .

mnie tam wszystko jedno, mikołaj juz u mnie był :evil_lol:

Posted

[quote name='Poświata']
Witaj Madziu, zostań , będzie nam bardzo miło :multi: .
.

to mnie bedzie miło :oops: :eviltong: dziękować :evil_lol:

[quote name='Poświata']

mnie tam jest wszystko jedno, mikołaj juz był, ja jajka moge isc święcic :eviltong:

Posted

A ja dzisiaj dostałam, po 5ciu latach polowania, nasiona pokrzywki(koleusa),ale nie takiej zwykłej,tylko o liściach karbowanych. Jestem taka szczęśliwa, ile ja sobie w lutym nasieję!!!!!! Piszę tu, bo nie mam dzie. W jednej torebce jest tylko 0.002(waa w ramach). Zawsze siałam kolorowe, ale zwyczajne. Przepraszam za wtręt na inny temat, ale do tej łupiej alerii o Carusiu nikt nie zaląda,nawet ja :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']Czesc Poświatki :razz:
Cześć Pikuś :cool3:
[quote name='Alicjarydzewska']kurcze i jajkami rzucaję;-)przyroda wariuje, my też, wiosnę poczułyśmy :evil_lol: :multi: .
[quote name='Sabina1']A ja dzisiaj dostałam, po 5ciu latach polowania, nasiona pokrzywki(koleusa),ale nie takiej zwykłej,tylko o liściach karbowanych. Jestem taka szczęśliwa, ile ja sobie w lutym nasieję!!!!!! Piszę tu, bo nie mam dzie. W jednej torebce jest tylko 0.002(waa w ramach). Zawsze siałam kolorowe, ale zwyczajne. Przepraszam za wtręt na inny temat, ale do tej łupiej alerii o Carusiu nikt nie zaląda,nawet ja :evil_lol:To nie jest inny temt, skoro wiosna za oknami, to i o sianiu trzeba rozmawiać :razz: , tylko wiesz co, znowu czegoś nie wiem :hmmmm: jak wygląda pokrzywka (koleusa) o listkach karbowanych :shake: .
A do twojej łupiej alerii pewnie zaglądają, tylko nie piszą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Chyba jutro przekopię te tony stron i jej poszukam, bo mi ze subskrybcji wypadła:oops: .
A w ogóle to znowu nie przychodzą mi powiadomienia :mad: :angryy: i muszę się wszystkiego domyślać :mad: .

Posted

Witajcie Poświadki i Poświadkowe Czytelniczki:multi:

Beata ale masz wiosnę :hmmmm: :loveu:
ja przed chwilą zaglądałam do "łupiej galerii Carusia" - nikogo tam nie było :niewiem: .......
btw - bardzo mi sie podobają Sabinka Twoje teksty bez "łupiego" "g";) :evil_lol:

Posted

Z okazji Mikołajek wszystkim moim gościom życzę szczodrego Mikołaja z wielkim worem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

i jednocześnie przestrzegam, nie wklejajcie w różnych topicach tych samych postów Evelina wywala z Dogo za łamanie regulaminu!!!!

ps gdybym długo się nie odzywała to znaczy, że też wyleciałam ;) :lol: .