Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na zakończenie dnia (nie wiem czy zauważyłyście do której siedzę, tylko szkoda że "nikogo" nie ma :mad: ) kilka fotek z imprezki Mikołajkowej dla dzieciaków w firmie u Wojteckiego :

Najpierw było przyozdabianie bombek z pomocą Śnieżynki...

... i samodzielnie...

... potem trochę rozrywki, dla rozrusznia kości i gości...

... i znów prace ręczne przy malowaniu szklanych figurek...

...następnie trochę gimnastyki...

... i wreszcie można było dostać prezenty od samego Mikołaja :multi: :multi: :multi: .

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='samograj']A co ze spacerem do Łazienek????:crazyeye: :mad: Obiecane, przyklepane.... będą Łazienki !!! Dziecko byłoby niepocieszone, już naszykowało orzeszki i ziarna słonecznika....

PS. spadam spać, bo już dawno temu powinnam się przekręcać na drugi boczek, a nie ślęczeć nad kompem.....

Posted

[quote name='Poświata']Obiecane, przyklepane.... będą Łazienki !!! Dziecko byłoby niepocieszone, już naszykowało orzeszki i ziarna słonecznika....

PS. spadam spać, bo już dawno temu powinnam się przekręcać na drugi boczek, a nie ślęczeć nad kompem.....;)czyli będą fotki ...

Ja też poproszę paczkę od Mikołaja :razz:

Posted

[quote name='Poświata']

Na zakończenie dnia (nie wiem czy zauważyłyście do której siedzę, tylko szkoda że "nikogo" nie ma :mad: ) kilka fotek z imprezki Mikołajkowej dla dzieciaków w firmie u Wojteckiego :

... i samodzielnie...

... i wreszcie można było dostać prezenty od samego Mikołaja :multi: :multi: :multi: .

A TA IMPREZKA TO KIEDY BYŁA????
JA TEŻ CHCĘ OD MIKOŁAJA DOSTAĆ: 6 DOMKÓW JEDNORODZINNYCH , 12 SAMOCHODÓW, GOSPODARSTWO OK. 100Ha, I GOTÓWKĘ!!!!!
NIEDŁUGO WKLEJĘ TU DŁUGĄ LISTĘ POTRZEB:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Ja też poproszę paczkę od Mikołaja :razz:
Jak widać po fotkach, wcale nie tak łatwo dostać paczkę od Mikołaja, ile się człowiek musi napracować....;) :lol: .
[quote name='samograj']A TA IMPREZKA TO KIEDY BYŁA????
Dzisiaj była, przed południem :cool3: , zdjęcia to jeszcze ciepłe są :lol: .
A teraz mówię grzecznie DOBRANOC i spadam :hand: , koty mi już łóżko wygrzały :multi: .

Posted

[quote name='Poświata']Jak widać po fotkach, wcale nie tak łatwo dostać paczkę od Mikołaja, ile się człowiek musi napracować....;) :lol: .

Dzisiaj była, przed południem :cool3: , zdjęcia to jeszcze ciepłe są :lol: .
A teraz mówię grzecznie DOBRANOC i spadam :hand: , koty mi już łóżko wygrzały :multi: .to ja mogę poskakać , pobrykać , bombki pomalować :p
a mi Ozzy grzeje wyrko;)

Posted

[quote name='samograj']A , GOSPODARSTWO OK. 100Ha,
To za mało, 300 ha to jest dopiero przyzwoicie. . Potrzebne Ci jeszcze kombajny i wiele innych pojazdów. A konie ? zwierzęta w tym ospodarstwie będą jakieś ? Nastawiasz się na uprawę, czy na hodowlę ?

Posted

[quote name='aga1215']
No , to ja też jutro ten letter wystosuję. Chcę to samo co Samorajka i jeszcze karmnik dla ptaszków. Normalnie zachorowałam na ten karmnik. Taki z brzozy, stojący.

Posted

Poświata, nie ma sprawy. Kiedyś się uda...
A imprezka - widać - była OK. Ale nic nie napisałaś o jakimś poczestunku... Było coś dobrego do jedzenia? Ja osobiście byłabym niepocieszona, gdybym musiała "walczyć" o prezenty z pustym brzuszkiem...:placz:
A jakie prezenty dostały Maluchy?
Pzdr.

Posted

[quote name='Poświata']

Hej, już wróciliśmy....

zdjęcia są....
tylko muszę je obrobić, za co właśnie się biorę.

KTO chce obejrzeć Łazienkowe foty ????

TEŻ PYTANIE!!! WSZYSCY!!! DLACZEGO JESZCZE ICH NIE MA???:mad:
OD NAPISANIA POSTU MINĘŁO DUŻO CZASU:mad:
PROSZĘ, WKLEJ:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Poświata']

Hej, już wróciliśmy....
zdjęcia są....

:shake:i gdzie te foty...

Posted

ale dopiero pół godziny temu skończyłam je obrabiać :roll: .
Zostało mi powstawiać je do Fotosika, co też niestety potrwa, więc...... wrzucę je dopiero jutro...

Zresztą wieczór mam trochę smutny, bo dziś jest dwumiesięcznica jak Baryś odszedł, a miałby dziś 2 urodzinki.... i nie bardzo już mi się chce nic robić...

BARYSIU kochany...*** a byłby to taki miły dzień...:-( :-( :-(

Posted

[quote name='Poświata']

... i samodzielnie...

No no imprezka wygląda na fajowa:lol: Sama bym sie powydurniała np w biegu w płetwach:evil_lol:

[quote name='Poświata']
Hej, już wróciliśmy....

zdjęcia są....

Dawaj dwaj zdiecia :p jak byłam na wystawie w lipcu chciałam zobaczyć Łazienki ale niestety z psem nie można było:-(

Posted

[quote name='sylrwia']Dawaj dwaj zdiecia :p jak byłam na wystawie w lipcu chciałam zobaczyć Łazienki ale niestety z psem nie można było:-(
No to zapraszam na wycieczkę po Łazienkach
cz. I

widok ze wzniesienia na którym stoi Belweder, w oddali widać mostek, z którego będzie potem robione zdjęcie w odwrotnym kierunku :lol:

mostek w zbliżeniu

widok na Belweder z tegoż właśnie mostka....
zbliżenie na Belweder ...

Posted

[quote name='Poświata'] widok na Belweder z tegoż właśnie mostka....
...
Cholera z tym mostkiem, ale mnie rozczuliłaś Poświato.Ja sie na tym mostku zawsze na randki umawiałam.W poprzednim wcieleniu oczywiście i nawet pamietam z kim. Reszty nie pamiętam :oops: :multi:

Posted

Cz.III

O karmieniu zwierzątek więcej będzie w częściach następnych..... teraz jedna historyjka w kilku odsłonach :lol:

... karmiliśmy w parku, wszystko co pod rękę podeszło...

... kaczki w ilościach hurtowych...

... widok na karmiących z mostku...

... i małe zbliżenie z tego samego miejsca...

... potem chłopaki przyszli na mostek..

... kaczki biegiem za nimi...

... Gabrysia w tym czasie była zajęta czym innym, co pozwolio dojrzeć inną scenę...

... C.D.N.

Posted

[quote name='Sabina1']Cholera z tym mostkiem, ale mnie rozczuliłaś Poświato.Ja sie na tym mostku zawsze na randki umawiałam.W poprzednim wcieleniu oczywiście i nawet pamietam z kim. Reszty nie pamiętam :oops: :multi:

Specjalnie dla Miśki zbliżenie mostka :multi:

Czy to od tegoż mostka wzięła się twoja "miłość' do mostów w ogóle ;) ???

[quote name='Sabina1']
Cytat:
Napisał(a) Poświata
Cz. II

Jakie to piekne, te drzewa to raby, czy co ? Ach..........chyba się wybiorę do Łazienek,zatęskniłam olądając fotki.

Nie mam pojęcia co to za drzewo, ale niesamowicie fotogieniczne :lol: .

Posted

Cz. IV

...zwróćcie uwagę jaka trawa jest, jak na tę porę roku, wściekle zielona...

..kolejny mostek na drugim końcu podpałacowego stawu (potem będzie oczywiście zdjęcie z tego mostku na drugą stronę :cool3: )...

C.D.N. nieco później, muszę wreszcie zjeść śniadanie :roll: :lol: ....