Poświata Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Na zakończenie dnia (nie wiem czy zauważyłyście do której siedzę, tylko szkoda że "nikogo" nie ma :mad: ) kilka fotek z imprezki Mikołajkowej dla dzieciaków w firmie u Wojteckiego : Najpierw było przyozdabianie bombek z pomocą Śnieżynki... ... i samodzielnie... ... potem trochę rozrywki, dla rozrusznia kości i gości... ... i znów prace ręczne przy malowaniu szklanych figurek... ...następnie trochę gimnastyki... ****** ... i wreszcie można było dostać prezenty od samego Mikołaja :multi: :multi: :multi: . Quote
Poświata Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 [quote name='samograj']A co ze spacerem do Łazienek????:crazyeye: :mad: Obiecane, przyklepane.... będą Łazienki !!! Dziecko byłoby niepocieszone, już naszykowało orzeszki i ziarna słonecznika.... PS. spadam spać, bo już dawno temu powinnam się przekręcać na drugi boczek, a nie ślęczeć nad kompem..... Quote
Alicja Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Poświata']Obiecane, przyklepane.... będą Łazienki !!! Dziecko byłoby niepocieszone, już naszykowało orzeszki i ziarna słonecznika.... PS. spadam spać, bo już dawno temu powinnam się przekręcać na drugi boczek, a nie ślęczeć nad kompem.....;)czyli będą fotki ... Ja też poproszę paczkę od Mikołaja :razz: Quote
samograj Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Poświata']Na zakończenie dnia (nie wiem czy zauważyłyście do której siedzę, tylko szkoda że "nikogo" nie ma :mad: ) kilka fotek z imprezki Mikołajkowej dla dzieciaków w firmie u Wojteckiego : Najpierw było przyozdabianie bombek z pomocą Śnieżynki... ... i samodzielnie... ... potem trochę rozrywki, dla rozrusznia kości i gości... ... i znów prace ręczne przy malowaniu szklanych figurek... ...następnie trochę gimnastyki... ****** ... i wreszcie można było dostać prezenty od samego Mikołaja :multi: :multi: :multi: . A TA IMPREZKA TO KIEDY BYŁA???? JA TEŻ CHCĘ OD MIKOŁAJA DOSTAĆ: 6 DOMKÓW JEDNORODZINNYCH , 12 SAMOCHODÓW, GOSPODARSTWO OK. 100Ha, I GOTÓWKĘ!!!!! NIEDŁUGO WKLEJĘ TU DŁUGĄ LISTĘ POTRZEB:razz: Quote
Poświata Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Ja też poproszę paczkę od Mikołaja :razz: Jak widać po fotkach, wcale nie tak łatwo dostać paczkę od Mikołaja, ile się człowiek musi napracować....;) :lol: . [quote name='samograj']A TA IMPREZKA TO KIEDY BYŁA???? Dzisiaj była, przed południem :cool3: , zdjęcia to jeszcze ciepłe są :lol: . A teraz mówię grzecznie DOBRANOC i spadam :hand: , koty mi już łóżko wygrzały :multi: . Quote
samograj Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 CZYLI FOTKI Z DZISIAJ SĄ, wprawdzie nie plenerowe i raczej zimowe,ale ZADANIE UWAŻAM ZA WYKONANE! Quote
Alicja Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Poświata']Jak widać po fotkach, wcale nie tak łatwo dostać paczkę od Mikołaja, ile się człowiek musi napracować....;) :lol: . Dzisiaj była, przed południem :cool3: , zdjęcia to jeszcze ciepłe są :lol: . A teraz mówię grzecznie DOBRANOC i spadam :hand: , koty mi już łóżko wygrzały :multi: .to ja mogę poskakać , pobrykać , bombki pomalować :p a mi Ozzy grzeje wyrko;) Quote
Sabina1 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='samograj']A , GOSPODARSTWO OK. 100Ha, To za mało, 300 ha to jest dopiero przyzwoicie. . Potrzebne Ci jeszcze kombajny i wiele innych pojazdów. A konie ? zwierzęta w tym ospodarstwie będą jakieś ? Nastawiasz się na uprawę, czy na hodowlę ? Quote
Sabina1 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='aga1215'] No , to ja też jutro ten letter wystosuję. Chcę to samo co Samorajka i jeszcze karmnik dla ptaszków. Normalnie zachorowałam na ten karmnik. Taki z brzozy, stojący. Quote
Asiaczek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Poświata, nie ma sprawy. Kiedyś się uda... A imprezka - widać - była OK. Ale nic nie napisałaś o jakimś poczestunku... Było coś dobrego do jedzenia? Ja osobiście byłabym niepocieszona, gdybym musiała "walczyć" o prezenty z pustym brzuszkiem...:placz: A jakie prezenty dostały Maluchy? Pzdr. Quote
Poświata Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Hej, już wróciliśmy.... zdjęcia są.... tylko muszę je obrobić, za co właśnie się biorę. KTO chce obejrzeć Łazienkowe foty ???? Quote
samograj Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Poświata']Hej, już wróciliśmy.... zdjęcia są.... tylko muszę je obrobić, za co właśnie się biorę. KTO chce obejrzeć Łazienkowe foty ???? TEŻ PYTANIE!!! WSZYSCY!!! DLACZEGO JESZCZE ICH NIE MA???:mad: OD NAPISANIA POSTU MINĘŁO DUŻO CZASU:mad: PROSZĘ, WKLEJ:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Poświata']Hej, już wróciliśmy.... zdjęcia są.... tylko muszę je obrobić, za co właśnie się biorę. KTO chce obejrzeć Łazienkowe foty ???? :shake:i gdzie te foty... Quote
Poświata Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 ale dopiero pół godziny temu skończyłam je obrabiać :roll: . Zostało mi powstawiać je do Fotosika, co też niestety potrwa, więc...... wrzucę je dopiero jutro... Zresztą wieczór mam trochę smutny, bo dziś jest dwumiesięcznica jak Baryś odszedł, a miałby dziś 2 urodzinki.... i nie bardzo już mi się chce nic robić... BARYSIU kochany...*** a byłby to taki miły dzień...:-( :-( :-( Quote
samograj Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 OJ! NIE WIEDZIAŁAM, SORRY!!! QRCZE, 2 LATKA??? TAKI MŁODY i TAK NAGLE ODSZEDŁ:-( BARYSIU["] Quote
sylrwia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Poświata']Na zakończenie dnia (nie wiem czy zauważyłyście do której siedzę, tylko szkoda że "nikogo" nie ma :mad: ) kilka fotek z imprezki Mikołajkowej dla dzieciaków w firmie u Wojteckiego : Najpierw było przyozdabianie bombek z pomocą Śnieżynki... ... i samodzielnie... ... potem trochę rozrywki, dla rozrusznia kości i gości... ... i znów prace ręczne przy malowaniu szklanych figurek... ...następnie trochę gimnastyki... ****** ... i wreszcie można było dostać prezenty od samego Mikołaja :multi: :multi: :multi: . No no imprezka wygląda na fajowa:lol: Sama bym sie powydurniała np w biegu w płetwach:evil_lol: [quote name='Poświata']Hej, już wróciliśmy.... zdjęcia są.... tylko muszę je obrobić, za co właśnie się biorę. KTO chce obejrzeć Łazienkowe foty ???? Dawaj dwaj zdiecia :p jak byłam na wystawie w lipcu chciałam zobaczyć Łazienki ale niestety z psem nie można było:-( Quote
Poświata Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 [quote name='sylrwia']Dawaj dwaj zdiecia :p jak byłam na wystawie w lipcu chciałam zobaczyć Łazienki ale niestety z psem nie można było:-( No to zapraszam na wycieczkę po Łazienkach cz. I widok ze wzniesienia na którym stoi Belweder, w oddali widać mostek, z którego będzie potem robione zdjęcie w odwrotnym kierunku :lol: mostek w zbliżeniu widok na Belweder z tegoż właśnie mostka.... zbliżenie na Belweder ... Quote
Poświata Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Cz. II Wariacje na temat Łazienkowej przyrody.... ********* Quote
aga1215 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Dzięki Beatko za urokliwą wycieczkę :buzi: Witaj Quote
Sabina1 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='Poświata'] widok na Belweder z tegoż właśnie mostka.... ... Cholera z tym mostkiem, ale mnie rozczuliłaś Poświato.Ja sie na tym mostku zawsze na randki umawiałam.W poprzednim wcieleniu oczywiście i nawet pamietam z kim. Reszty nie pamiętam :oops: :multi: Quote
Poświata Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Cz.III O karmieniu zwierzątek więcej będzie w częściach następnych..... teraz jedna historyjka w kilku odsłonach :lol: ... karmiliśmy w parku, wszystko co pod rękę podeszło... ***** ... kaczki w ilościach hurtowych... ... widok na karmiących z mostku... ... i małe zbliżenie z tego samego miejsca... ... potem chłopaki przyszli na mostek.. ... kaczki biegiem za nimi... ... Gabrysia w tym czasie była zajęta czym innym, co pozwolio dojrzeć inną scenę... ... C.D.N. Quote
Sabina1 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='Poświata']Cz. II Jakie to piekne, te drzewa to raby, czy co ? Ach..........chyba się wybiorę do Łazienek,zatęskniłam olądając fotki. Quote
Poświata Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 [quote name='Sabina1']Cholera z tym mostkiem, ale mnie rozczuliłaś Poświato.Ja sie na tym mostku zawsze na randki umawiałam.W poprzednim wcieleniu oczywiście i nawet pamietam z kim. Reszty nie pamiętam :oops: :multi: Specjalnie dla Miśki zbliżenie mostka :multi: Czy to od tegoż mostka wzięła się twoja "miłość' do mostów w ogóle ;) ??? [quote name='Sabina1'] Cytat: Napisał(a) Poświata Cz. II Jakie to piekne, te drzewa to raby, czy co ? Ach..........chyba się wybiorę do Łazienek,zatęskniłam olądając fotki. Nie mam pojęcia co to za drzewo, ale niesamowicie fotogieniczne :lol: . Quote
Poświata Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Cz. IV ************ ...zwróćcie uwagę jaka trawa jest, jak na tę porę roku, wściekle zielona... ..kolejny mostek na drugim końcu podpałacowego stawu (potem będzie oczywiście zdjęcie z tego mostku na drugą stronę :cool3: )... C.D.N. nieco później, muszę wreszcie zjeść śniadanie :roll: :lol: .... Quote
Recommended Posts