Poświata Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 SUKI klasa otwarta ***** ***** ****** Quote
Poświata Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 KONKURENCJA FINAŁOWA ****** ****** ********** ******** Quote
Poświata Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 FINAŁ 1. gończy, 2. ogar, 3. chart, 4.owczarek podhalński, 5. PON ********** Quote
samograj Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 KOCHANA POŚWIATKO!!! JAK TO MOŻLIWE, ŻE JA NIC NIE WIEDZIAŁAM O ISTNIENIU TWOJEJ GALERII??? NIE PISAŁAŚ NIC OSTATNIO NA GOŃCZYCH??? PRZECIEŻ BYM ZAUWAŻYŁA TAKI PIĘKNY BANNEREK:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: PIĘKNIE ZROBIŁAŚ REPORTAŻ ZE ŚWIERKLAŃCA, jak to sie robi, że tak ładnie są rozmieszczone miniatury zdjęć, to bardzo ładnie wygląda i nie obciąża serwera.:loveu: :lol: WSPANIAŁY REPORTAŻ, GRATULUJĘ!!! A PRZEDE WSZYSTKIM GRATULUJĘ PUCHARÓW, (miałam okazję zaszpanować, pilnując POŚWIATY i jej trofeów, gdy pan zapragnął napić sie kawy:razz: ) A tak przy okazji nieskromnie wspomnę, że gdyby nie nasza konwersacja POŚWIATKA przegapiłaby finały:oops: Quote
KUMPELka Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='samograj']... że gdyby nie nasza konwersacja POŚWIATKA przegapiłaby finały:oops: To się teraz Wojteckiemu oberwie :evil_lol: Poświatko, zdjęcia świetne i ich wstawienie bardzo pomysłowe, super sprawa :multi: Quote
Poświata Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 [quote name='samograj']KOCHANA POŚWIATKO!!! JAK TO MOŻLIWE, ŻE JA NIC NIE WIEDZIAŁAM O ISTNIENIU TWOJEJ GALERII??? NIE PISAŁAŚ NIC OSTATNIO NA GOŃCZYCH???Od dłuższego już czasu nie pisuję na gończych :shake: . Ostatnio i swoją galerię zaniedbuję, czasu jakoś mało :oops: :lol: . [quote name='samograj']PIĘKNIE ZROBIŁAŚ REPORTAŻ ZE ŚWIERKLAŃCA, jak to sie robi, że tak ładnie są rozmieszczone miniatury zdjęć, to bardzo ładnie wygląda i nie obciąża serwera.:loveu: :lol: WSPANIAŁY REPORTAŻ, GRATULUJĘ!!! Dziękuję, starałam się :oops: . Jest taka strona www.fotosik.pl gdzie można założyć sobie albumy ze zdjęciami i potem jest możliwość wklejania ich na forach w takiej właśnie wersji - miniatura z dostępem do oryginalnej wielkości. [quote name='samograj']A PRZEDE WSZYSTKIM GRATULUJĘ PUCHARÓW, (miałam okazję zaszpanować, pilnując POŚWIATY i jej trofeów, gdy pan zapragnął napić sie kawy:razz: ) Bardzo dziękuję za gratulacje, choć moja zasługa żadna. My już w zasadzie kończymy karierę wystawową, w tym roku to dopiero druga, ot tak żeby Poświatce przypomnieć, przed ewentualną jakąś zagraniczną, bo takie plany są. [quote name='samograj']A tak przy okazji nieskromnie wspomnę, że gdyby nie nasza konwersacja POŚWIATKA przegapiłaby finały:oops:No i byłby jeden puchar mniej :evil_lol: . Nie dość że się o mało co nie spóźnili, to jeszcze by finałów nie zaliczyli. Mieli oboje dobry dzień :-D . [quote name='KUMPELka']To się teraz Wojteckiemu oberwie :evil_lol: Poświatko, zdjęcia świetne i ich wstawienie bardzo pomysłowe, super sprawa :multi:E tam, już się nie oberwie :shake: , napracował się chłopak i na ringu i przy robieniu fotek, zrobił co mógł, wyszło nienajgorzej ;) :cool3: , udam że nie doczytałam...... Quote
Asiaczek Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Poświato - czy na tej stronie www.fotosik.pl można również dowiedzieć się, jak się robi ramki przy wstawianych zdjęciach? Kiedyś Cię prosiłam o te informację, ale pewnie zapomniałaś... Pzdr. Quote
PIKA Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Witaj Beatko Pzrebrnelam pzrez te foty :multi: Super - Gratulacje dla Poświatki i dla Wojtka, że wytrwał :multi: Quote
Poświata Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 [quote name='Asiaczek']Poświato - czy na tej stronie www.fotosik.pl można również dowiedzieć się, jak się robi ramki przy wstawianych zdjęciach? Kiedyś Cię prosiłam o te informację, ale pewnie zapomniałaś... Pzdr.No jasne, że zapomniałam :oops: :oops: :oops: . Nie :shake: , na fotosiku możesz założyć sobie albumy i umieszczać tam swoje fotki, choćby poto żeby umieszczać je na dogo. A różni się od ImageShacka tym, że masz stały dostęp do tych fotek i nie giną gdzieś tam w otchłani innych. Co do ramek, to muszę pogrzebać i poszukać strony, którą mi kiedyś polecła aga1215. Był na niej do ściągnięcia taki najprostszy program do obróbki fotek. Jak znajdę wyślę Ci pw. [quote name='PIKA']Witaj Beatko Pzrebrnelam pzrez te foty :multi: Super - Gratulacje dla Poświatki i dla Wojtka, że wytrwał :multi:Cześ Agnieszko, dziękujemy :cool3: . Ja Ci gratuluję że przebrnęłaś przez wszystkie, niezły wyczyn :evil_lol: . Quote
Asiaczek Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Poświata napisał(a):No jasne, że zapomniałam :oops: :oops: :oops: . Nie :shake: , na fotosiku możesz założyć sobie albumy i umieszczać tam swoje fotki, choćby poto żeby umieszczać je na dogo. A różni się od ImageShacka tym, że masz stały dostęp do tych fotek i nie giną gdzieś tam w otchłani innych. Co do ramek, to muszę pogrzebać i poszukać strony, którą mi kiedyś polecła aga1215. Był na niej do ściągnięcia taki najprostszy program do obróbki fotek. Jak znajdę wyślę Ci pw. . Będę czekała cierpliwie. Albo może napisać do Aga 1215? Może ona ma tę stronę gdzieś zapisaną, co? pzdr. Quote
Poświata Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Asiaczek napisał(a):Będę czekała cierpliwie. Albo może napisać do Aga 1215? Może ona ma tę stronę gdzieś zapisaną, co? pzdr.No i nie znalazłam u siebie :shake: , już napisałam do Agi i teraz cała nadzieja że ona się doszuka. Program nazywa się PhotoFiltre, możesz póki co, pokusić się o pogrzebanie w internecie. Czekam jak Aga się odezwie :lol: . Quote
Asiaczek Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 OK. Dzięki i za te informacje. Pzdr. Quote
Miga Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Piękne fotki i pięknie zdatne do oglądania ;) A ogarki takie dostojne :) Czekam na kolejne zdjęcia Poświaty w swojej poświecie :) Quote
Poświata Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Cześć Miga :multi: , już tyle czasu minęło, fajnie że zajrzałaś do Poświatki :multi: . ********** Quote
mmbbaj Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Beatko piękne zdjęcia :loveu: Ja nie wiem czemu ty masz wątpliwości czy je oglądamy, wcześniej czy później, ale oczywiście TAK :lol: Nawet nie przypuszczałam, że Wojtek aż tyle ich zrobił, jakoś z aparatem przy oku go nie widywałam :evil_lol: I te ostatnie zdjęcia Poświatki...:loveu: cudo! I jak ona pięknie pozuje! Bajan nie lubi kiedy mu robię zdjęcia :evil_lol: PS. Parę fotek sobie ukradłam ;) Quote
samograj Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 mmbbaj napisał(a): PS. Parę fotek sobie ukradłam ;) Czy ja mogę też cos świsnąć???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Poświata Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 mmbbaj napisał(a):Beatko piękne zdjęcia :loveu: Ja nie wiem czemu ty masz wątpliwości czy je oglądamy, wcześniej czy później, ale oczywiście TAK :lol: Nawet nie przypuszczałam, że Wojtek aż tyle ich zrobił, jakoś z aparatem przy oku go nie widywałam :evil_lol: I te ostatnie zdjęcia Poświatki...:loveu: cudo! I jak ona pięknie pozuje! Bajan nie lubi kiedy mu robię zdjęcia :evil_lol: PS. Parę fotek sobie ukradłam ;) No czasami mam wątpliwości :oops: :oops: :oops: . Bo Wojtek może robił zdjęcia z ukrytej kamery :evil_lol: . Poświata pozuje, bo jest do tego przyzwyczajona, tak samo jak koty. Przyjęły poprostu do wiadomości, że pańcia ma świra na punkcie zdjęć i traktują aparat z pewną pobłążliwością :lol: . samograj napisał(a):Czy ja mogę też cos świsnąć???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:Świstaj sobie które chcesz :-D , fajnie że się podobają . Quote
mmbbaj Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Beatko, a co z kurtką? :roll: I czy pokazałaś te kły i pazury???:lol: PS. reportarz ze Świerklańca SUPER :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Poświata Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 [quote name='mmbbaj']Beatko, a co z kurtką? :roll: I czy pokazałaś te kły i pazury???:lol: Z kurtką sprawa w toku. Kły i pazury okazały się niepotrzebne, bo Pan Dyrektor bez mrugnięcia okiem kazał napisać pisemko i stwierdził, że szkoła wypłaci odszkodowanie w kwocie za najtańszą taką kurtkę na rynku. Ile to będzie, nie mam pojęcia, ale podejście do problemu na piatkę. Jedynie wychowawczyni mi podpadła :mad: , bo po zgłoszeniu jej przez Konrada (a było to już po kilku dniach i kilku próbach odszukania), jedyną radę jaką miała, to żeby sobie przypomniał co zrobił z kurtką i dobrze jej poszukał. Nawet nie pokierowała dzieciakiem dalej i nie pomogła mu się dowiedzieć co dalej można zrobić :mad: :mad: :mad: . Ale ten typ tak ma, taka cipowata baba, bez cienia ikry :diabloti: , więc nawet mnie jej postawa nie zdziwiła :shake: . Ale ją to przy okazji opitolę, bo już od jakiegos czasu się jej zbiera :diabloti: . Quote
PIKA Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Cześc Beatko :multi: Oglądnęłam fotki i nie tzreba mnie za to podziwiac :razz: Ja lubiam ogaldac fotaski ;) A jak wychowawczynie opitolisz, to się nie będzie na Konradzie mścić? :roll: Quote
Poświata Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 PIKA napisał(a):Cześc Beatko :multi: Oglądnęłam fotki i nie tzreba mnie za to podziwiac :razz: Ja lubiam ogaldac fotaski ;) A jak wychowawczynie opitolisz, to się nie będzie na Konradzie mścić? :roll:Cześć dziewczyny :multi: . Pika, raczej nie :shake: , bo go niczego nie uczy, jest pedagogiem szkolnym :roll: . Właśnie wróciliśmy z jakiego strasznie opóźnionego spaceru w Łazienkach i zaraz będę sprawdzała, czy jakieś zdjęcia na powitanie jesieni wyszły :lol: :cool3: . Quote
PIKA Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Poświata napisał(a): zaraz będę sprawdzała, czy jakieś zdjęcia na powitanie jesieni wyszły :lol: :cool3: . cos dlugo sprawdzasz :roll: Quote
Poświata Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 PIKA napisał(a):cos dlugo sprawdzasz :roll: Ja was strasznie przepraszam, ale trzy razy:angryy: mozolnie wklejałam foty, pisałam prawie powieść i ...................za każdym razem mi wcinało moje wypociny :angryy: . Poczekam chyba, aż się dogo uspokoi, albo przy większej ilości czasu wolnego powklejam najpierw w Wordzie :mad: :mad: :mad: . Quote
samograj Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Poświata napisał(a):Ja was strasznie przepraszam, ale trzy razy:angryy: mozolnie wklejałam foty, pisałam prawie powieść i ...................za każdym razem mi wcinało moje wypociny :angryy: . Poczekam chyba, aż się dogo uspokoi, albo przy większej ilości czasu wolnego powklejam najpierw w Wordzie :mad: :mad: :mad: . Ja już zaczęłam pisać w wordzie i wklejać, bo myślałam, że mnie jasna- ciasna trafi jak mi elaborat wcięło!!!:angryy: Muli , wcina posty i giną zdjęcia z serwera!!!:mad: :mad: :mad: Chyba nie przewidzieli takiej frekfencji!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts