Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wojtecki'] Wróciliśmy i padliśmy, więc na dobranoc tylko fotka, wrażenia później :lol: . Pozdrawiamy wszystkich.....
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: ale gratulacje już dzisiaj przyjmiecie ?

:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

[quote name='Wojtecki'] Wróciliśmy i padliśmy, więc na dobranoc tylko fotka, wrażenia później :lol: . Pozdrawiamy wszystkich.....
Bardzo gratulujemy. Poświatka jest wspaniałą suńką :multi: Prawdziwa ogarza dama :crazyeye:
Tylko, żeby nie była za słodko :p na dowidzenia pokazała Kumplowi gdzie jego miejsce :evil_lol:

Posted

POŚWIATKO, ty powinnaś być dzisiaj caly dzień na pierwszej stronie. :sweetCyb: :bigcool: :sweetCyb: :bigcool: :sweetCyb: :bigcool: :sweetCyb: Gratuluję Wam ogromnie, czyli Państwu, po raz kolejny. Na Waszych zdjęciach w domu, Poświata robi wrażenie takiej nieslychanie spokojnej, refleksyjnej suki. Nic mylniejszego. Jedzie na konkurs i pokazuje co porafi. Wraca z medalami, pucharami i pierwszymi lokatami. Jeśli ja ogromnie się cieszę, to wyobrażam sobie jak Wy. Jeszcze raz wielkie brawa i gratulacje.

Posted

Bardzo, bardzo dziękuję za miłe słowa, tym bardziej, że To w tym roku raptem druga wystawa Poświaty po rocznej przerwie i druga z sukcesami.
To chyba jak z jazdą na rowerze, tego co się pies nauczył już nie zapomina.
Sabinko Poświata właśnie taka jest, jak napisałaś. Ona na wystawie też znosi wszystko ze stoickim spokojem, wchodzi na ring, robi swoje i chyba nawet się nie denerwuje za bardzo.Dla Wojtka zrobi wszystko - i pobiega na ringu i pójdzie w chaszcze za dzikiem :cool3: , przyzwyczaiła się już że pan ma różne dziwne pomysły :roll: :evil_lol: .

Posted

Poświata napisał(a):

Ona na wystawie też znosi wszystko ze stoickim spokojem, wchodzi na ring, robi swoje i chyba nawet się nie denerwuje za bardzo.Dla Wojtka zrobi wszystko - i pobiega na ringu i pójdzie w chaszcze za dzikiem :cool3: , przyzwyczaiła się już że pan ma różne dziwne pomysły :roll: :evil_lol: .

Naprawdę jest wspaniała :loveu: . Pan Wojtek chodził po Świerklańcu i cykał zdjęcia a Poświatka spała sobie przez cały czas cichutko pod ławką :-o . Potem poszła grzecznie sobie pobiegać po ringu i...zgarnąć wszystko co było do wzięcia :multi: i ...poszła dalej spać :lol: :lol:

Posted

[quote name='KUMPELka']Naprawdę jest wspaniała :loveu: . Pan Wojtek chodził po Świerklańcu i cykał zdjęcia a Poświatka spała sobie przez cały czas cichutko pod ławką :-o . Potem poszła grzecznie sobie pobiegać po ringu i...zgarnąć wszystko co było do wzięcia :multi: i ...poszła dalej spać :lol: :lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a o mało co by nie dojechali, bo...... pańcio ciutek zaspał :mad: . Zdaje się że dojechali na styk, o ile nie trochę spóźnieni :mad: . Nawet nie chcę myśleć ile miał na liczniku gnając na tę wystawę :angryy: .
[quote name='bea100']Wielkie GRATULKI dla Wojteckiego z piękną Poświatką (startującą w użytkowej)=wszak wygrali suki :multi: :loveu: co przy taaakiej stawce tak wspaniałych ogarów-było nie lada wyczynem!!!!!
pozwoliłam sobie z innego wątku przenieść :oops: :lol: .

Posted

[quote name='Asiaczek']Poświata - jak opowiadasz o suńce, to wychodzi, ze ona taka lelum-polelum. A okazuje sie, że wcale tak nie jest! Ona ma dobry, właściwy dla tej rasy charakterrrr!:lol:
Pzdr.No być może, ale jak czytam o innych ogarkach i ich charakterach, to wychodzi mi na to że Poświata jest nietypowa :cool3: :lol: .

Posted

Beatko! Pewno będziesz niezadowolona, ale ja Wojtusia wycałowałam już strasznie za sukces Poświatki :lol: Więc teraz już ponownie za to oficjalnie bardzo wam serdecznie gratuluję tej prześlicznej i urokliwej sunieczki i jej sukcesów na każdej wystawie :multi: Bardzo żałuję, że nie mogłam oglądać jej na ringu w Świerklańcu, ale akurat zaczynał się przegląd i cała w nerwach kibicowałam moim chłopakom! ;) A Poświatka jest piękna :loveu:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Bardzo żałuję, że nie mogłam oglądać jej na ringu w Świerklańcu, ale akurat zaczynał się przegląd i cała w nerwach kibicowałam moim chłopakom! ;) A Poświatka jest piękna :loveu:
Ja też żałuję :bigcry: :bigcry::bigcry:, Poświata nie ma ani jednego zdjęcia z wystawy:bigcry::bigcry:, a tylu dogomaniaków było :stormy-sad: .

Posted

Poświata napisał(a):
Ja też żałuję :bigcry: :bigcry::bigcry:, Poświata nie ma ani jednego zdjęcia z wystawy:bigcry::bigcry:, a tylu dogomaniaków było :stormy-sad: .

No, dobra, dobra, ale stwierdzam z przykroscia, ze zarzuciłas Beatko focenie :placz: . Nie ma dzieci, roślin, kotow(zwłaszcza tego spiczastego :evil_lol: ), psa, ani królika. Rok szkolny już trwa 3 tygodnie i dzieci są już chyba w trybach tej niemiłosiernej machiny, więc jakiś czas wolny juz sie chyba pojawił? Katar, to wykręt - wszyscy mają :lol:

Posted

Poświata napisał(a):

Oj! To tym bardziej żałuję :-( Może się jednak okaże, że ktoś robił fotki? :cool3: Wogóle stwierdzam, że na wystawie ludziom rozum odbiera :evil_lol: Siedzieliśmy z Wojtkiem razem, psy też, i my i on mieliśmy aparaty i....ani jednego zdjęcia nie zrobiliśmy :wallbash: Jak teraz o tym myślę, to sama siebie bym nalała :mad:

Posted

Z przykrością Miśka, muszę stwierdzić, że cosik "nie w sosie" jestem oststnio :oops: :shake: , jakoś tak mi pod górkę idzie :oops: .
Ale zaplanowałam dwudniowe powitanie jesieni w ten weekend, jakieś spacery, plenery, to może i foty jakieś będą. Tylko kto to będzie potem oglądał :roll: :lol: ???
A szkoła no cóż, w tym roku mam przerypane :placz: . Konrad 6 klasa i praktycznie tona nauki, dodatkowe lekcie, próbne teściki non stop. Gabi - Komunia i od marca dwa razy w tygodniu treningi w kościele :roll: :roll: :roll: . Już za tydzień zebranie z ks.proboszczem dot. Komunii, która będzie dopiero za 8 miesięcy :roll: :mad: . Niestety, ale w naszym kościele przeginają z tą uroczystością, nigdzie indziej nie ma takiego reżimu :angryy: . No i oboje mają popołudniowe dodatkowe zajęcia, na które ktoś ich musi dostarczyć, szczególnie Gabrysię, i jak myślisz KTO??? Całe szczęście że "do fabryki" nie muszę codziennie rano latać i wracać nie wiadomo o której. Teraz niestety takie czasy nastały, że albo dzieci, albo kariera, trudno to pogodzić jak się nie ma żadnej pomocy :shake: . No to się trochę pożaliłam, jakby lżej mi na duszy, idę obiadek dzieciom robić :lol: .

Posted

mmbbaj napisał(a):
Oj! To tym bardziej żałuję :-( Może się jednak okaże, że ktoś robił fotki? :cool3: Wogóle stwierdzam, że na wystawie ludziom rozum odbiera :evil_lol: Siedzieliśmy z Wojtkiem razem, psy też, i my i on mieliśmy aparaty i....ani jednego zdjęcia nie zrobiliśmy :wallbash: Jak teraz o tym myślę, to sama siebie bym nalała :mad:
Wiesz, mojemu mężowi, to się nie dziwię:shake: . On do aparatu podchodzi jak do jeża, jakoś serca nie ma do fotografowania. Ale Tobie :-o ??? Masz rację ludziom na wystawach rozum odbiera :evil_lol: , przestają myśleć i skupiają się na jednym. Po nastej wystawie samo przechodzi.....:evil_lol: . No cóż, mówi się trudno, na otarcie łez zamiast na foty, popatrzę na puchary :p .

Posted

Poświata napisał(a):
Ale Tobie :-o ??? Masz rację ludziom na wystawach rozum odbiera :evil_lol: , przestają myśleć i skupiają się na jednym. . . No cóż, mówi się trudno, na otarcie łez zamiast na foty, popatrzę na puchary :p .

:placz: chyba pójdę się :grab: , albo mnie :snipersm: , ale już nie dręcz :evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
:placz: chyba pójdę się :grab: , albo mnie :snipersm: , ale już nie dręcz :evil_lol:
Eeeeeeeeeeeee tam, Małgoś nie :placz:, i się nie:grab:, ani nie :snipersm:. Nie przejmuj się moim gderaniem.....mnie łatwo jest gadać, jak se wygodnie w fotelu siedzę i czekam na smsy :cool3: .

Posted

[quote name='Poświata']Z przykrością Miśka, muszę stwierdzić, że cosik "nie w sosie" jestem oststnio :oops: :shake: , jakoś tak mi pod górkę idzie :oops: .
Ale zaplanowałam dwudniowe powitanie jesieni w ten weekend, jakieś spacery, plenery, to może i foty jakieś będą. Tylko kto to będzie potem oglądał :roll: :lol: ???
A szkoła no cóż, w tym roku mam przerypane :placz: . Konrad 6 klasa i praktycznie tona nauki, dodatkowe lekcie, próbne teściki non stop. Gabi - Komunia i od marca dwa razy w tygodniu treningi w kościele :roll: :roll: :roll: . Już za tydzień zebranie z ks.proboszczem dot. Komunii, która będzie dopiero za 8 miesięcy :roll: :mad: . Niestety, ale w naszym kościele przeginają z tą uroczystością, nigdzie indziej nie ma takiego reżimu :angryy: . No i oboje mają popołudniowe dodatkowe zajęcia, na które ktoś ich musi dostarczyć, szczególnie Gabrysię, i jak myślisz KTO??? Całe szczęście że "do fabryki" nie muszę codziennie rano latać i wracać nie wiadomo o której. Teraz niestety takie czasy nastały, że albo dzieci, albo kariera, trudno to pogodzić jak się nie ma żadnej pomocy :shake: . No to się trochę pożaliłam, jakby lżej mi na duszy, idę obiadek dzieciom robić :lol: .

Beatko, masz życie b. podobne do mojego dwadzieścia pare lat temu. Nie pracowałam, robilam setki przetworów, gotowałam ,odprowadzalam i przyprowadzałam dzieci, chodzily do szkoly muzycznej i bez przerwy byly jekies proby i popisy, język, religia, Pałac Kultury(mialam jeszcze trzecia dziewczynkę, która 16 lat temu jako dziewieciolatka zginęla w wypadku). Wiem, jak to jest. Gnębilo mnie np. to, ze mimo, ze dużo zawsze czytalam i tak z matkami pracującymi nie miałam o czym rozmawiać. O modzie ? Najnowszych kosmetykach i ciuchach ? Wyleciana z obiegu, nie umialam prowadzic takich rozmowek o d.... Maryni, nie interesowało mnie to, a z drugiej strony musiałam być cholernie nudna z tym zagajaniem tylko odzieciach i domu. A teraz.....już Ci kiedyś pisałam, ze to był najszczęśliwszy mój okres w życiu :oops: :oops: .

Posted

[quote name='KUMPELka']Chyba rzeczywiście masz dołek :buzi:
Na otarcie łez obiecuję wkleić przynajmniej jedno zdjęcie Poświatki ze Świerklańca ...wieczorem :p:look3: No chyba tak, od wczoraj już tydzień się kiepsko zaczął :oops:, eeehhh szkoda gadać :wallbash:, a za fotki z góry dziękuję :loveu: .
[quote name='Sabina1']Beatko, masz życie b. podobne do mojego ....... A teraz.....już Ci kiedyś pisałam, ze to był najszczęśliwszy mój okres w życiu :oops: :oops: . :buzi: umiesz Ty człowieka pocieszyć :glaszcze:.
Ale chyba się ulotnię, bo przy mnie i Wam humory zwiędną :oops: .

Posted

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!:Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

Sabina1 napisał(a):
A teraz.....już Ci kiedyś pisałam, ze to był najszczęśliwszy mój okres w życiu :oops: :oops: .

Przypuszczam jak musiało Ci Sabinko i jest Ci Poświatko ciężko ale...zazdroszczę takiego życia (wbrew pozorom trudniejszego niż 8 godzin poza domem :roll: ) i zawsze będę podziwiać przysłowiowe "kury domowe" (chociaż w każdej dziedzinie można znaleźć plusy i minusy)
A pozatym wcale nie uważam, że rozmawianie o dzieciach i domostwie jest nudne, wręcz przeciwnie - pasjonujące !! Ja pomimo iż pracuję to wolałabym mówić tylko i wciąż o Gabi a te nowości, ploteczki :shake:
Całuski dla wszystkich mamuś i kurek :p