Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='aga1215']ależ masz tempo - jeszcze nie skończyłam pisać a już nowe foty :crazyeye: Tyle czasu byłam poganiana :mad: , że teraz biegusiem, z lekka zadyszką nadrabiam opóźnienia :evil_lol:
[quote name='aga1215']autor sie postarał - :klacz:Jeśli mówisz o autorze zdjęć to trzeba użyć liczby mnogiej, prócz Wojtka, podobno Gabrysia szalała zza obiektywu, słoneczko kochane z mlekiem matki chyba wyssało zamiłowanie do zdjęć, talent nam rośnie :loveu: :multi: .

No dobra my tu gadu-gadu a foty czekają......

c.d.n.

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poświata']

jedna łapka...

Jakie śliczne, wypielęgnowane pazurki :loveu: Jutro idę z Bajankiem do obcięcia :p

[quote name='Poświata']
... i Poświatka cała :razz: .

Śliczna Poświatka :loveu: :loveu: :loveu: Powinnaś ją częściej pokazywać w jej własnej galerii :mad:
Beatko, fotorelacja z Chorwacji REWELACJA ! Wielkie :klacz: :klacz: :klacz: dla twórców zdjęć i dla ciebie! Oczywiście, że czekamy na dalsze zdjęcia! Toć dopiero przyjechaliśmy na miejsce :evil_lol:

Posted

[quote name='Poświata']c.d.n. chyba że macie już dość :eviltong: ;-)

co, my?????????? nigdy:shake: :shake: :shake: przynajmniej ja:multi: :multi: :multi:

dalej proszę
a jakby Ci się tak jeszcze przypadkiem gdzieś Poświata zaplądała.............

Posted

[quote name='aga1215']co, my?????????? nigdy:shake: :shake: :shake: przynajmniej ja:multi: :multi: :multi:

dalej proszę
a jakby Ci się tak jeszcze przypadkiem gdzieś Poświata zaplądała.............:shake: nie da rady, Poświaty nie było w Chorwacji i się nie zaplątała :shake: .[quote name='mmbbaj']Beatko, fotorelacja z Chorwacji REWELACJA ! Wielkie :klacz: :klacz: :klacz: dla twórców zdjęć i dla ciebie! Oczywiście, że czekamy na dalsze zdjęcia! Toć dopiero przyjechaliśmy na miejsce :evil_lol:
No właśnie, przyjechaliśmy............. i chyba zabiorę Was teraz na wycieczkę w góry, a dokładnie na Vidovą Gorę najwyższy punkt na wyspie. Wycieczka będzie dosyć długa więc proszę zapakować prowiant i termos z kawą i.....................................w drogę :fadein: :

c.d.n.

Posted

[quote name='PIKA']Ojej zdjęcie psa? :crazyeye: A co to za piesek? :evil_lol:Ha, ha, ha.... się jakiś w szufladzie zaplątał :lol: :eviltong: .

Te domki w lewym dolnym rogu, razem z tym niebieskim okrągłym pośrodku, to ośrodek w którym byli :cool3: .

Posted

[quote name='Poświata']Cytat:
Napisał(a) PIKA
Ojej zdjęcie psa? :crazyeye: A co to za piesek? :evil_lol:

[quote name='Poświata']Ha, ha, ha.... się jakiś w szufladzie zaplątał :lol: :eviltong: .

[quote name='Poświata']Mała przerwa, muszę złapać drugi oddech :oops: :lol: .

śliczne :multi: :loveu: zdolne Towarzystwo :klacz:
a jak będziesz łapać ten oddech to przeszukaj szuflady jeszcze raz, może jeszcze gdzieś się Poświata zaplatała.......................................

Posted

to dla mnie cała esencja chorwackich widoków :loveu::loveu::loveu:

cześć Beatko - zdjęcia piękne - proszę koniecznie przekazać słowa uznania dla autorów... czekam na kolejna porcję

Posted

[quote name='Poświata']

Tak sobie pomyślałam, że jeszcze mi tu kogoś brakuje :roll: , ciekawe kogo? :hmmmm:
Widoki przepiękne :loveu: Cudne mieli wakacje :multi:

Posted

[quote name='malawaszka']pięknie pięknie pięknie!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: ahhh pojechałabym do horwacjii - tak dawno temu tam byłam :placz:

a co to za kraj? :evil_lol:

Posted

Beatko!
"Wykopałam"Cie z 9-tej strony:crazyeye:

Czyżbyś pojechała do Białogóry, że Poświatowa galeria tak leży odłogiem???

Kiedy dasz dalsze zdjęcia??? Takie ładne one są..... :modla:

Posted

[quote name='Poświata']
z dedykacją dla Gosi :loveu: PANORAMAcześć Beatko... troszkę wyzdrowiałam i siadłam ponadrabiać galerie a tu widzę ze dla mnie była piekna panoramka :loveu:
dziękuję Ci baaardzo :buzi: :buzi:

a wogóle to gdzie się podziewasz?

Posted

Beatko - gdzie jesteś?

czyżby rodzinka zabierała Ci cały czas?

ps.... moge napisać -6 :multi: a jak u Ciebie? odezwij się na GG jak bedziesz miała chwilkę.