Alicja Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 cudeńko a wiesz ze az mi się by chciał mieć znów królcia w domku :razz: STO LATEK dla Miluni:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='r_2005']Poświataaa, a ja to Ciebie widziałam jak śmigasz po innych galeriach, a swoją zaniedbujesz:eviltong: Proszę o nowe wieści i zdjęcia zwierzyńca. Roczku Kochany - Poświaty to już u mnie nie było ... hohoho... prawie 5 albo i 6 dni! Nikt mnie nie kocha!:placz: Pzdr. Quote
r_2005 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='Asiaczek']Roczku Kochany - Poświaty to już u mnie nie było ... hohoho... prawie 5 albo i 6 dni! Nikt mnie nie kocha!:placz: Pzdr. Poświata, skargi na Ciebie napływają:evil_lol: Quote
aga1215 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='r_2005']Poświata, skargi na Ciebie napływają:evil_lol: Beata - gdzieś znikła???????????? [quote name='Poświata'] ciekawskie kobitki:multi: Quote
Poświata Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 Moje kochane dziewczynki:loveu:, nie mam czasu :placz: , dzieci mnie obsiadły, codziennie coś jest do roboty, nawet zdjęć jeszcze nie obrobiłam :placz: . A do innych galerii próbuje choć zaglądnąć z ciekawości co słychać. Teraz też jestem w biegu, robię kolejne pranie :mad: , nakarmiłam dzieci i męża, oporządziłam zwierzyniec, zaraz się robię na bóstwo i lecimy do kina, potem jakiś obiadek i zanim się obejrzę a tu już wieczór :roll: :lol: . Jutro pewnie też całą rodziną coś będziemy kombinować, ale postaram się choć parę fotek wrzucić :oops: . Asia kofam, kofam w galerii u Ciebie też byłam i oglądałam zdjęcia, i wiem o piesku który szuka domku, wszystko widziałam, ale też w biegu więc nawet nie pisałam nic. Czas na mnie, buziaki dla wszystkich :calus: , idę się ukulturalniać:bigcool:, kiedyś pewnie wrócę :diabloti: . Quote
Asiaczek Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Ale czytałaś niedokładnie!!! Bo ja specjalnie z myślą o Tobie wkleiłam fajniutkie zdjęcia jednej koteczki z mojej hodowli, która jest u mojej siostry... A tu ani słowa zachwytu, ani nic... Wszyscy zabiegani, nikt do mnie nie zagląda... O, już wiem, co zrobię: zaraz wkleje link do mojej strony, to "niektórym" będzie łatwiej. Zobaczymy. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2048516#post2048516 Pzdr. Quote
Poświata Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 Było nie było od czasu do czasu powinna pojawić się w galerii jej gospodyni :lol: :cool3:. No to się pojawia i to w kilku odsłonach ;) : jedna łapka... ...druga łapka... ...nonio... ...:cool3: ... ...jedno oczko... ...drugie oczko... ...i Poświaty portret prawie... ... i Poświatka cała :razz: . Quote
Alicja Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 :crazyeye:o Poświata .....to chyba jakieś święto ;)śliczna jak zawsze:loveu: Quote
Poświata Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 Żadne święto........................................................................................ tylko Chorwację mam cały czas nieobrobioną :oops: :oops: :oops: , więc w ramach wyrzutu sumienia wrzuciłam com pod ręką miała i zrobione było :oops: :lol: . Quote
aga1215 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='Poświata']Było nie było od czasu do czasu powinna pojawić się w galerii jej gospodyni :lol: :cool3:. No to się pojawia i to w kilku odsłonach ;) : jedna łapka... ...druga łapka... ...nonio... ...:cool3: ... ...jedno oczko... ...drugie oczko... ...i Poświaty portret prawie... ... i Poświatka cała :razz: . zaniemówiłam................... :loveu: Quote
r_2005 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Poświata napisał(a):Żadne święto................................................................................... Znalazła się zguba:p Kino kinem a my czekamy:razz: Quote
Poświata Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 r_2005 napisał(a):Znalazła się zguba:p Kino kinem a my czekamy:razz: To poczekajcie jeszcze do jutra. Jak mi rodzina czegoś nie wymyśli, to sama zagonię się :mad: do obrobienia i wstawienia fotek :diabloti: . Dobranoc dziewczynki :hand: , ja już od godziny powinnam :sleep2: . Quote
Asiaczek Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Dobranoc! Szkoda, ze nie mogę obudzić Cię o 5.00. Wtedy na pewno zdążyłabyś ze wszystkim...:diabloti: I Chorwacja, i obiad, i sprzątanie, i kino, i kawiarnia, i spacer... i co tam jeszcze chcesz. Pzdr. Quote
aga1215 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='Asiaczek']Dobranoc! Szkoda, ze nie mogę obudzić Cię o 5.00. Wtedy na pewno zdążyłabyś ze wszystkim...:diabloti: I Chorwacja, i obiad, i sprzątanie, i kino, i kawiarnia, i spacer... i co tam jeszcze chcesz. Pzdr. :turn-l: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Beata - jesteś tam???????????? potrzebuję rady doświadczonego hodowcy kotów - nasz wet na urlopie do 1 września:placz: Quote
Poświata Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 [quote name='aga1215'] Beata - jesteś tam???????????? potrzebuję rady doświadczonego hodowcy kotów - nasz wet na urlopie do 1 września:placz:JESTEM, siedzę w Chorwacji i ją "obrabiam" :roll: :lol: . Doświadczonym hodowcą nie jestem:oops: , ale co sie stało ??? Quote
jo-jo Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='Poświata'] Rewelacja :crazyeye: Cześć Poświato :loveu: Quote
aga1215 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='Poświata']JESTEM, siedzę w Chorwacji i ją "obrabiam" :roll: :lol: . Doświadczonym hodowcą nie jestem:oops: , ale co sie stało ??? kocur sąsiadki ma krew w moczu, naszego weta nie ma, jest tylko taki od większych zwierzaków.........może wiesz, co to może być? Quote
Poświata Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 [quote name='aga1215']kocur sąsiadki ma krew w moczu, naszego weta nie ma, jest tylko taki od większych zwierzaków.........może wiesz, co to może być?To może być zakażenie dróg moczowych, mogą być kryształy w moczu, może być SUK o tym DO POCZYTANIA !!!!!! Napewno bez weta i badania moczu się nie obejdzie, czeka sąsiadkę wyprawa do miasta. Tylko zanim się wybierze niech złapie koci mocz i od razu jedzie z kotem i próbką. Quote
aga1215 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='Poświata']To może być zakażenie dróg moczowych, mogą być kryształy w moczu, może być SUK o tym DO POCZYTANIA !!!!!! Napewno bez weta i badania moczu się nie obejdzie, czeka sąsiadkę wyprawa do miasta. Tylko zanim się wybierze niech złapie koci mocz i od razu jedzie z kotem i próbką. Dzięki za linka :buzi: Okazało się, że w N.Targu jest pogotowie weterynaryjne. Sąsiadka wykonała telefon, jutro pojadą do weta. Quote
Poświata Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 [quote name='Asiaczek']Dobranoc! Szkoda, ze nie mogę obudzić Cię o 5.00. Wtedy na pewno zdążyłabyś ze wszystkim...:diabloti: I Chorwacja, i obiad, i sprzątanie, i kino, i kawiarnia, i spacer... i co tam jeszcze chcesz. Pzdr. :shake: Nie ma takiej godziny na moim zegarku :eviltong: . CHORWACJA ciąg dalszy..... Zakończyliśmy na tym, jak to dzieci po długiej i nudnej (dla nich) podróży dotarły prawie do jej kresu. Zamoczyły nogi w Adriatyku, na własne oczy zobaczyły groźne jeżowce i "swoją" wyspę z daleka. po nocy spędzonej w Splicie rano wyruszyły w podóż tym razem morską, aby wreszcie dotrzeć do celu :multi: : proszę zwrócić uwagę na pierwszą linijkę napisu na koszulce :evil_lol: teraz trzeba tylko się dostać do "brzucha" tego potwora c.d.n Quote
Poświata Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 W paszczy potwora.... resztę pięknych widoczków ju z oglądałyście TUTAJ :lol: c.d.n. Quote
Poświata Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 I tak sobie płynęli, płynęli aż zobaczyli z daleka cel swojej podróży c.d.n. Quote
Poświata Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 jeszcze tylko dojazd z jednej strony wyspy na drugą... ... i oczom wędrowców ukazał się wreszcie cel podróży c.d.n niebawem :eviltong: Quote
aga1215 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 ależ masz tempo - jeszcze nie skończyłam pisać a już nowe foty :crazyeye: autor sie postarał - :klacz: Quote
r_2005 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 A w ogóle to tak zero kurzu na desce rozdzielczej?:crazyeye: Quote
Recommended Posts