Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='r_2005']Poświataaa, a ja to Ciebie widziałam jak śmigasz po innych galeriach, a swoją zaniedbujesz:eviltong:
Proszę o nowe wieści i zdjęcia zwierzyńca.

Roczku Kochany - Poświaty to już u mnie nie było ... hohoho... prawie 5 albo i 6 dni! Nikt mnie nie kocha!:placz:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Roczku Kochany - Poświaty to już u mnie nie było ... hohoho... prawie 5 albo i 6 dni! Nikt mnie nie kocha!:placz:
Pzdr. Poświata, skargi na Ciebie napływają:evil_lol:

Posted

Moje kochane dziewczynki:loveu:, nie mam czasu :placz: , dzieci mnie obsiadły, codziennie coś jest do roboty, nawet zdjęć jeszcze nie obrobiłam :placz: . A do innych galerii próbuje choć zaglądnąć z ciekawości co słychać. Teraz też jestem w biegu, robię kolejne pranie :mad: , nakarmiłam dzieci i męża, oporządziłam zwierzyniec, zaraz się robię na bóstwo i lecimy do kina, potem jakiś obiadek i zanim się obejrzę a tu już wieczór :roll: :lol: . Jutro pewnie też całą rodziną coś będziemy kombinować, ale postaram się choć parę fotek wrzucić :oops: .

Asia kofam, kofam w galerii u Ciebie też byłam i oglądałam zdjęcia, i wiem o piesku który szuka domku, wszystko widziałam, ale też w biegu więc nawet nie pisałam nic.

Czas na mnie, buziaki dla wszystkich :calus: , idę się ukulturalniać:bigcool:, kiedyś pewnie wrócę :diabloti: .

Posted

Ale czytałaś niedokładnie!!! Bo ja specjalnie z myślą o Tobie wkleiłam fajniutkie zdjęcia jednej koteczki z mojej hodowli, która jest u mojej siostry... A tu ani słowa zachwytu, ani nic... Wszyscy zabiegani, nikt do mnie nie zagląda...
O, już wiem, co zrobię: zaraz wkleje link do mojej strony, to "niektórym" będzie łatwiej. Zobaczymy.
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2048516#post2048516
Pzdr.

Posted

Było nie było od czasu do czasu powinna pojawić się w galerii jej gospodyni :lol: :cool3:. No to się pojawia i to w kilku odsłonach ;) :

jedna łapka...

...druga łapka...

...nonio...

...:cool3: ...

...jedno oczko...

...drugie oczko...

...i Poświaty portret prawie...

... i Poświatka cała :razz: .

Posted

Żadne święto........................................................................................

tylko Chorwację mam cały czas nieobrobioną :oops: :oops: :oops: , więc w ramach wyrzutu sumienia wrzuciłam com pod ręką miała i zrobione było :oops: :lol: .

Posted

[quote name='Poświata']Było nie było od czasu do czasu powinna pojawić się w galerii jej gospodyni :lol: :cool3:. No to się pojawia i to w kilku odsłonach ;) :

jedna łapka...

...druga łapka...

...nonio...

...:cool3: ...

...jedno oczko...

...drugie oczko...

...i Poświaty portret prawie...

... i Poświatka cała :razz: .

zaniemówiłam................... :loveu:

Posted

Poświata napisał(a):
Żadne święto...................................................................................

Znalazła się zguba:p Kino kinem a my czekamy:razz:

Posted

r_2005 napisał(a):
Znalazła się zguba:p Kino kinem a my czekamy:razz:
To poczekajcie jeszcze do jutra. Jak mi rodzina czegoś nie wymyśli, to sama zagonię się :mad: do obrobienia i wstawienia fotek :diabloti: .
Dobranoc dziewczynki :hand: , ja już od godziny powinnam :sleep2: .

Posted

Dobranoc! Szkoda, ze nie mogę obudzić Cię o 5.00. Wtedy na pewno zdążyłabyś ze wszystkim...:diabloti: I Chorwacja, i obiad, i sprzątanie, i kino, i kawiarnia, i spacer... i co tam jeszcze chcesz.
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Dobranoc! Szkoda, ze nie mogę obudzić Cię o 5.00. Wtedy na pewno zdążyłabyś ze wszystkim...:diabloti: I Chorwacja, i obiad, i sprzątanie, i kino, i kawiarnia, i spacer... i co tam jeszcze chcesz.
Pzdr.

:turn-l: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Beata - jesteś tam????????????

potrzebuję rady doświadczonego hodowcy kotów - nasz wet na urlopie do 1 września:placz:

Posted

[quote name='aga1215']
Beata - jesteś tam????????????

potrzebuję rady doświadczonego hodowcy kotów - nasz wet na urlopie do 1 września:placz:JESTEM, siedzę w Chorwacji i ją "obrabiam" :roll: :lol: .
Doświadczonym hodowcą nie jestem:oops: , ale co sie stało ???

Posted

[quote name='Poświata']JESTEM, siedzę w Chorwacji i ją "obrabiam" :roll: :lol: .
Doświadczonym hodowcą nie jestem:oops: , ale co sie stało ???

kocur sąsiadki ma krew w moczu, naszego weta nie ma, jest tylko taki od większych zwierzaków.........może wiesz, co to może być?

Posted

[quote name='aga1215']kocur sąsiadki ma krew w moczu, naszego weta nie ma, jest tylko taki od większych zwierzaków.........może wiesz, co to może być?To może być zakażenie dróg moczowych, mogą być kryształy w moczu, może być SUK o tym DO POCZYTANIA !!!!!!
Napewno bez weta i badania moczu się nie obejdzie, czeka sąsiadkę wyprawa do miasta. Tylko zanim się wybierze niech złapie koci mocz i od razu jedzie z kotem i próbką.

Posted

[quote name='Poświata']To może być zakażenie dróg moczowych, mogą być kryształy w moczu, może być SUK o tym DO POCZYTANIA !!!!!!
Napewno bez weta i badania moczu się nie obejdzie, czeka sąsiadkę wyprawa do miasta. Tylko zanim się wybierze niech złapie koci mocz i od razu jedzie z kotem i próbką.

Dzięki za linka :buzi:

Okazało się, że w N.Targu jest pogotowie weterynaryjne. Sąsiadka wykonała telefon, jutro pojadą do weta.

Posted

[quote name='Asiaczek']Dobranoc! Szkoda, ze nie mogę obudzić Cię o 5.00. Wtedy na pewno zdążyłabyś ze wszystkim...:diabloti: I Chorwacja, i obiad, i sprzątanie, i kino, i kawiarnia, i spacer... i co tam jeszcze chcesz.
Pzdr. :shake: Nie ma takiej godziny na moim zegarku :eviltong: .

CHORWACJA ciąg dalszy.....
Zakończyliśmy na tym, jak to dzieci po długiej i nudnej (dla nich) podróży dotarły prawie do jej kresu. Zamoczyły nogi w Adriatyku, na własne oczy zobaczyły groźne jeżowce i "swoją" wyspę z daleka. po nocy spędzonej w Splicie rano wyruszyły w podóż tym razem morską, aby wreszcie dotrzeć do celu :multi: :

proszę zwrócić uwagę na pierwszą linijkę napisu na koszulce :evil_lol:

teraz trzeba tylko się dostać do "brzucha" tego potwora

c.d.n