k.iwona Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Czy ktoś z Was zna stawki (oczywiście afganów ) z Budapesztu ? My mieliśmy być nawet psy były przygotowane i auto spakowane ale wszyskie znaki na niebie od samego poniedziałku mówiły że mamy tam nie jechać. Piątkowe popołudnie przechyliło szale i nie pojechaliśmy. Ciekawa jestem kto się wystawiał? Cześć flashka-g miło cię widzieć w tym temacie :) attache ciebie tez miło widzieć :) Quote
zpr Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 flashka-g napisał(a):a ty monika nie w budapeszcie??? Byłam, a raczej byliśmy :lol: wróciłam dziś o 3 nad ranem do domciu ;) Quote
zpr Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 k.iwona napisał(a):Czy ktoś z Was zna stawki (oczywiście afganów ) z Budapesztu ? My mieliśmy być nawet psy były przygotowane i auto spakowane ale wszyskie znaki na niebie od samego poniedziałku mówiły że mamy tam nie jechać. Piątkowe popołudnie przechyliło szale i nie pojechaliśmy. Ciekawa jestem kto się wystawiał? Cześć flashka-g miło cię widzieć w tym temacie :) Mam fote afgana który w niedziele wygrał BOG i kilku innych :razz: Quote
k.iwona Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 zpr Fajnie Wam - ja też chciałam tam być :-( . Opowiadaj jak było no i jakie stawki? Quote
Ewelinaa Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 czy to nie jest czasem Jannies Joplin Gandamak ? Quote
Recommended Posts