Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

TRUE LADY otrzymała swój kolejny CACIB tym razem wreczył jej go ceniony i bardzo surowy charci sędzia przewodniczący Węgierskiego Klubu Charta M. LEVENTE !!!!
ILONA i LASZLO nasze WIELKIE GRATULACJE !!!! :loveu::sweetCyb:
Dziewczyny Bardzo dziękuje wam za gratulacje na Miłośnikach chartów w iniemiu swoim i włacicieli TRUE - podziekowałabym wam na tamtym forum ale cały czas wyskakuje mi na tamtym forum jakiś bład i zawiesza ni się strona.

• 2 weeks later...
Posted

A ja znowu mam wspaniałe wieści z Wegier
Calamus TRUE LADY na dzisiejszej wystawie w Rumuni otrzymała CAC, CACIB , BOB, BOG3 jest to siódmy CACIB tej panienki aa zapomniałabym o najważniejszym TRUE LADY na tejże wystawie ukończyła Championat Rumuni !!!!!
W samcach CACIB otrzymał towarzysz zabaw naszej TRUE – Yazid - który również zakończył Championat Rumuni i Intrchampionat ja ze swojej strony GRATULUJE

• 2 months later...
  • 2 months later...
Posted

Fantastyczne wieści z WEGIER

CALAMUS TRUE LADY - 1# TOP SUKA 08' na Węgrzech iiiiiii
:laola:

1# TOP CHART AFGAŃSKI 2008 - WĘGRY :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

ILONA I LASZLO -wielkie gratulacje !!!!!!! Brawo !!!!

Posted

No i mamy sukcesów ciąg dalszy :)

Calamus TRUE LADY tym razem najlepszym CHATREM AFGAŃSKIM na MIĘDZYNARODÓWCE W AUSTRII ( 8-CACIB i najlepsze suka w rasie - również)
wiem tylko że zgłoszonych było 23 afgany , mam nadzięję że Ilona zapisała wyniki :)))

ja osobiście trzymam kciuki bo pewnie w tym momencie juz odbywaja się rozstrzygnięcia w grupach :))
Brawo TRUE !!!!!

Posted

:multi: jest rozstrzygnięcie finałowe !!! uroda naszej TRUE w stawce Zwycięzców Ras została docenina przez sędziego !!!! i mamy r.BOG - a na grupie stawka była niebanalna :)

ILONA i LASZLO - BRAWO , BRAWO , BRAWO i WIELKIE GRATULACJE !!!!

• 2 months later...
Posted

WIELKIE GRATULACJE ~!!!!!

Calamus TRUE LADY w dniu dzisiejszy ugrała suki otrzymujac CWC i tytuł NAJLEPSZEJ SUKI W RASIE oraz zakończyła CHAMPIONAT POLSKI ! :)
Jej dorobek w chwili obecnej wyglada tak :

INTERNATIONAL CHAMPION
CHAMPION POLSKI

CHAMPION MONTENEGRO ;)
CHAMPION RUMUNI ;)
JUNIOR CHAMPION /PL/
JUNIOR CHAMPION /H/
1# [COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000]TOP AFGHAN HUND 08' /H/
1# TOP BITCH 08'
/H/
CHAMPION OF CHAMPION'S
08'/H/