Jump to content
Dogomania

Moldawia-Kiszyniów 30-31.08/2xCACIB,3xCAC(+3xJunior Derby)

Recommended Posts

Posted

Daniel ED napisał(a):
Ola gratulacje-pochwal sie sukcesami to i ja to zrobie :-)

Dzięki za towarzystwo Twoje i mamy :-)

No wiec :
Znak Zodiaka - Mł.Ch. Md.
Megi Raciborski Puch Ch.Md
Kudryavyj Gnom Zhemhuznaja Businka Ch.Md

No i oczywiscie serdecznie dziekuje za towarzystwo Danielowi, Ani, Krzyskowi i Zosi .

Daniel teraz Twoja kolej :eviltong:

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

narisowa napisał(a):
no to jak z tymi sukcesami?
daniel - kolejny bisik?
czy tym razem ola poszalała?
wazonów nawieźliście???

Wazonow troche bylo ;) Ale to juz Daniel napisze - wkoncu troche poszalał ;) Pzdr

Posted

olaglowka napisał(a):
No wiec :

No i oczywiscie serdecznie dziekuje za towarzystwo Danielowi, Ani, Krzyskowi i Zosi .

No to tak:
Non Stop Strongman Eskimoski Domek-3 x BEST Junior,2 x BOB,2 x res.BOG Junior(po krajówce nie było finałów)-ukończony młodzieżowy i dorosły CH.Mołdawii;)

Kortiz Eskimoski Domek-debiut w pośredniej,2 x CACIB, 3 x CAC,ukończony CH.Mołdawii;)

Ulka Eskimoski Domek-3 x cac, cacib i res.cacib(przegrała w pierwszy dzień z cudowną championką z Rosji,natomiast na krajówce i na drugim cacibie u sędziego z Rosji:cool1:poszła jak burza:loveu:na drugim cacibie już nawet bez porównania bezapelacyjnie BOB;))Ukończony CH.Moldawii

Ulka&Strongman - w obydwa dni BIS!1 par hodowlanych-dzięki OLA,nie wiem co bym bez Ciebie zrobił

Na drugi dzien(na pierwszy nie zgłaszałem)-Eskimoski Domek-IIIBIS grup hodowlanych:eviltong:

Wazonów sporo.......
Dzięki za towarzystwo i gratulacje dla:OLI,GOSI,ZOŚKI,ANKI i KRZYŚKA

Nie wiem co bym bez Was zrobił-tu szczególne podziękowania dla GOSI;)(hodowla Raciborski Puch-pozdrowienia dla Tobiśka i reszty ekipy:lol:)

Posted

Cavisia napisał(a):
Wazonów był cały samochód, zresztą wszystko tam było :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Dobrze, że nam na granicy nie chcieli tego bałaganu sprawdzać :evil_lol::evil_lol:.
Wspaniale się podróżowało z Olą, Danielem i całą resztą - pozdrawiam serdecznie :razz::razz::razz:. Masa przygód :lol::lol:
Daniel i Ola muszą się sami pochwalić, ale ja też dorzucę swoje 5 groszy.
Moje dziewczyny,
czyli Ch. Abra - 3 CAC, 2 CACIB, BOB oraz
Champion Mołdawii;
Andrea - 3 CACJ, 3 Best Junior, 3 CAC oraz 2 BOB oraz
Młodzieżowy Champion Mołdawii
Champion Mołdawii .
Ja wróciłam więc z planem wykonanym w 100% :loveu:.

olaglowka napisał(a):
No wiec :

Daniel ED napisał(a):
No to tak:
Non Stop Strongman Eskimoski Domek-3 x BEST Junior,2 x BOB,2 x res.BOG Junior(po krajówce nie było finałów)-ukończony młodzieżowy i dorosły CH.Mołdawii;)

Kortiz Eskimoski Domek-debiut w pośredniej,2 x CACIB, 3 x CAC,ukończony CH.Mołdawii;)

Ulka Eskimoski Domek-3 x cac, cacib i res.cacib(przegrała w pierwszy dzień z cudowną championką z Rosji,natomiast na krajówce i na drugim cacibie u sędziego z Rosji:cool1:poszła jak burza:loveu:na drugim cacibie już nawet bez porównania bezapelacyjnie BOB;))Ukończony CH.Moldawii

Ulka&Strongman - w obydwa dni BIS!1 par hodowlanych-dzięki OLA,nie wiem co bym bez Ciebie zrobił

Na drugi dzien(na pierwszy nie zgłaszałem)-Eskimoski Domek-IIIBIS grup hodowlanych:eviltong:

Wazonów sporo.......
Dzięki za towarzystwo i gratulacje dla:OLI,GOSI,ZOŚKI,ANKI i KRZYŚKA

Nie wiem co bym bez Was zrobił-tu szczególne podziękowania dla GOSI;)(hodowla Raciborski Puch-pozdrowienia dla Tobiśka i reszty ekipy:lol:)

Gratulacje :multi::multi::multi:, a były w nagrodę szampany mołdawskie...w nich jestem zakochana :cool3:.
Poproszę o stawkę i sędziów na dogi niemieckie (deutsche dogge), przypuszczam, że dużo ich nie było :lol:.

Posted

Cavisia napisał(a):
Medale gliniane były :loveu:. Super , niepowtarzalne.

Ola, Daniel - jeszcze raz wielkie, wielkie gratulacje.

Zośka,Ola ,Gosia,Anka i Krzysiek-jeszcze raz dzięki za Wszystko,towarzystwo i POMOC;)

Posted

simbik napisał(a):

Poproszę o stawkę i sędziów na dogi niemieckie (deutsche dogge), przypuszczam, że dużo ich nie było :lol:.

Nieśmiało się przypomnę :oops:...może choć sędziów miał by ktoś możliwość podać :roll:.

Posted

Witam
Gratuluję wszystkim zwycięzcom i bardzo, bardzo prosze o garść informacji.
Jak podróż, czy były problemy na granicach, jaki hotel przyjmie z psem. Jakie są orientacyjne ceny hoteli, czy brać euro czy co innego....
Czy można opłacić wystawę na miejscu, no i ogólnie jak to jest w tej Mołdawii.
Bo narazie doczytałam, iż szampany mają dobre, co oczywiście zamierzam wykorzystać i zakupić odpowiednią ilość...
ela

Posted

olaglowka napisał(a):
American Akita
Psy Pośrednia
Ruthdales Eye Of The Tiger
Suki Championy
Buckridge's Stunning Silhouette

Stawki z CACIBówek
Pzdr Ola

a japońska akita?? była?? akita/akita-inu/japanese akita