olaglowka Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Daniel ED napisał(a):Ola gratulacje-pochwal sie sukcesami to i ja to zrobie :-) Dzięki za towarzystwo Twoje i mamy :-) No wiec : Znak Zodiaka - Mł.Ch. Md. Megi Raciborski Puch Ch.Md Kudryavyj Gnom Zhemhuznaja Businka Ch.Md No i oczywiscie serdecznie dziekuje za towarzystwo Danielowi, Ani, Krzyskowi i Zosi . Daniel teraz Twoja kolej :eviltong: Quote
olaglowka Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 narisowa napisał(a):no to jak z tymi sukcesami? daniel - kolejny bisik? czy tym razem ola poszalała? wazonów nawieźliście??? Wazonow troche bylo ;) Ale to juz Daniel napisze - wkoncu troche poszalał ;) Pzdr Quote
Daniel ED Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 olaglowka napisał(a):No wiec : Znak Zodiaka - Mł.Ch. Md. Megi Raciborski Puch Ch.Md Kudryavyj Gnom Zhemhuznaja Businka Ch.Md No i oczywiscie serdecznie dziekuje za towarzystwo Danielowi, Ani, Krzyskowi i Zosi . Daniel teraz Twoja kolej :eviltong: No to tak: Non Stop Strongman Eskimoski Domek-3 x BEST Junior,2 x BOB,2 x res.BOG Junior(po krajówce nie było finałów)-ukończony młodzieżowy i dorosły CH.Mołdawii;) Kortiz Eskimoski Domek-debiut w pośredniej,2 x CACIB, 3 x CAC,ukończony CH.Mołdawii;) Ulka Eskimoski Domek-3 x cac, cacib i res.cacib(przegrała w pierwszy dzień z cudowną championką z Rosji,natomiast na krajówce i na drugim cacibie u sędziego z Rosji:cool1:poszła jak burza:loveu:na drugim cacibie już nawet bez porównania bezapelacyjnie BOB;))Ukończony CH.Moldawii Ulka&Strongman - w obydwa dni BIS!1 par hodowlanych-dzięki OLA,nie wiem co bym bez Ciebie zrobił Na drugi dzien(na pierwszy nie zgłaszałem)-Eskimoski Domek-IIIBIS grup hodowlanych:eviltong: Wazonów sporo....... Dzięki za towarzystwo i gratulacje dla:OLI,GOSI,ZOŚKI,ANKI i KRZYŚKA Nie wiem co bym bez Was zrobił-tu szczególne podziękowania dla GOSI;)(hodowla Raciborski Puch-pozdrowienia dla Tobiśka i reszty ekipy:lol:) Quote
macsow1 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 GRATULACJE !!! czy były jakieś lhasa apso ? Quote
quadrupedium Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Wielkie Gratki dla polskiej ekipy:multi:. Quote
simbik Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Cavisia napisał(a):Wazonów był cały samochód, zresztą wszystko tam było :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Dobrze, że nam na granicy nie chcieli tego bałaganu sprawdzać :evil_lol::evil_lol:. Wspaniale się podróżowało z Olą, Danielem i całą resztą - pozdrawiam serdecznie :razz::razz::razz:. Masa przygód :lol::lol: Daniel i Ola muszą się sami pochwalić, ale ja też dorzucę swoje 5 groszy. Moje dziewczyny, czyli Ch. Abra - 3 CAC, 2 CACIB, BOB oraz Champion Mołdawii; Andrea - 3 CACJ, 3 Best Junior, 3 CAC oraz 2 BOB oraz Młodzieżowy Champion Mołdawii Champion Mołdawii . Ja wróciłam więc z planem wykonanym w 100% :loveu:. olaglowka napisał(a):No wiec : Znak Zodiaka - Mł.Ch. Md. Megi Raciborski Puch Ch.Md Kudryavyj Gnom Zhemhuznaja Businka Ch.Md No i oczywiscie serdecznie dziekuje za towarzystwo Danielowi, Ani, Krzyskowi i Zosi . Daniel teraz Twoja kolej :eviltong: Daniel ED napisał(a):No to tak: Non Stop Strongman Eskimoski Domek-3 x BEST Junior,2 x BOB,2 x res.BOG Junior(po krajówce nie było finałów)-ukończony młodzieżowy i dorosły CH.Mołdawii;) Kortiz Eskimoski Domek-debiut w pośredniej,2 x CACIB, 3 x CAC,ukończony CH.Mołdawii;) Ulka Eskimoski Domek-3 x cac, cacib i res.cacib(przegrała w pierwszy dzień z cudowną championką z Rosji,natomiast na krajówce i na drugim cacibie u sędziego z Rosji:cool1:poszła jak burza:loveu:na drugim cacibie już nawet bez porównania bezapelacyjnie BOB;))Ukończony CH.Moldawii Ulka&Strongman - w obydwa dni BIS!1 par hodowlanych-dzięki OLA,nie wiem co bym bez Ciebie zrobił Na drugi dzien(na pierwszy nie zgłaszałem)-Eskimoski Domek-IIIBIS grup hodowlanych:eviltong: Wazonów sporo....... Dzięki za towarzystwo i gratulacje dla:OLI,GOSI,ZOŚKI,ANKI i KRZYŚKA Nie wiem co bym bez Was zrobił-tu szczególne podziękowania dla GOSI;)(hodowla Raciborski Puch-pozdrowienia dla Tobiśka i reszty ekipy:lol:) Gratulacje :multi::multi::multi:, a były w nagrodę szampany mołdawskie...w nich jestem zakochana :cool3:. Poproszę o stawkę i sędziów na dogi niemieckie (deutsche dogge), przypuszczam, że dużo ich nie było :lol:. Quote
maga18 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Gratulacje!! A medale gliniane były? :cool3: Quote
Cavisia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Medale gliniane były :loveu:. Super , niepowtarzalne. Ola, Daniel - jeszcze raz wielkie, wielkie gratulacje. Quote
M&S Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 a czy moge prosić o stawkę szpiców wilczych (keeshund, wolfspitz) :modla: Quote
Daniel ED Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Cavisia napisał(a):Medale gliniane były :loveu:. Super , niepowtarzalne. Ola, Daniel - jeszcze raz wielkie, wielkie gratulacje. Zośka,Ola ,Gosia,Anka i Krzysiek-jeszcze raz dzięki za Wszystko,towarzystwo i POMOC;) Quote
simbik Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 simbik napisał(a): Poproszę o stawkę i sędziów na dogi niemieckie (deutsche dogge), przypuszczam, że dużo ich nie było :lol:. Nieśmiało się przypomnę :oops:...może choć sędziów miał by ktoś możliwość podać :roll:. Quote
maga18 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 ja tez bym chciala stawke :grins: chinese crested dogs... slicznie prosze :) Quote
jo-jo Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Gratulujemy !! Wie ktoś może czy grudniowe CACIB'y na 100% są 06/07 ? Mam różne informacje, a bardzo potrzebuje wiedzieć kiedy to dokładnie jest :roll: Quote
panienkabubu Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Gratulacje dla wszystkich!!! :) Quote
Zabajka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Witam Gratuluję wszystkim zwycięzcom i bardzo, bardzo prosze o garść informacji. Jak podróż, czy były problemy na granicach, jaki hotel przyjmie z psem. Jakie są orientacyjne ceny hoteli, czy brać euro czy co innego.... Czy można opłacić wystawę na miejscu, no i ogólnie jak to jest w tej Mołdawii. Bo narazie doczytałam, iż szampany mają dobre, co oczywiście zamierzam wykorzystać i zakupić odpowiednią ilość... ela Quote
olaglowka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 American Akita Psy Pośrednia Ruthdales Eye Of The Tiger Suki Championy Buckridge's Stunning Silhouette Stawki z CACIBówek Pzdr Ola Quote
olaglowka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 panienkabubu napisał(a):a bernardyny? Niewidze w katalogu. Pzdr Ola Quote
Agappe Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 olaglowka napisał(a):American Akita Psy Pośrednia Ruthdales Eye Of The Tiger Suki Championy Buckridge's Stunning Silhouette Stawki z CACIBówek Pzdr Ola a japońska akita?? była?? akita/akita-inu/japanese akita Quote
olaglowka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Agappe napisał(a):a japońska akita?? była?? akita/akita-inu/japanese akita Nie ............. Quote
Recommended Posts