Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze, nie moge wchodzić na ten watek, bo dołuje mnie maksymalnie.
To zwierze to poezja.

Jak mysle o starym to normalnie nie mogę:angryy::angryy::angryy::angryy:.

Pies super łagodny i cierpliwy, zrównoważony, posłuszny, piekny.
Popełnił grzech smiertelny: wykopał dziadowi kilka dołków.

Posted

Kasiu, ares jest w krakowie w hotelu.

Przepraszam cie, ale wydaje mi sie ze podkreslanie w tytule ze pies kopie doły to nie najlepszy pomysł. Psy były tam cały czas same, nudziły się , moze w innym domu nie bedzie tego problemu. Oczywiscie trzeba o tym ludziom mówić, ale moze nie w tytule.
Prosze zmień to.
I podeśle ci w wolnej chwili aktualne zdjęcia.

Posted

Agata69 napisał(a):

Przepraszam cie, ale wydaje mi sie ze podkreslanie w tytule ze pies kopie doły to nie najlepszy pomysł. Psy były tam cały czas same, nudziły się , moze w innym domu nie bedzie tego problemu. Oczywiscie trzeba o tym ludziom mówić, ale moze nie w tytule.
Prosze zmień to.
I podeśle ci w wolnej chwili aktualne zdjęcia.

OK, zmieniłam Agatko.
Zdjęcia oczywiście prześlij ;)

Posted

Foksia mówi, że Ares nadal jest smutny. Jak najszybciej musi mieć swojego człowieka. Za tydzień, w czwartek Foksia wystąpi z nim w tv. Wcześniej wyślemy ogłoszenia do prasy.

Kasiu, dziękujemy za Allegro!

Posted

[quote name='Frotka']Foksia mówi, że Ares nadal jest smutny. Jak najszybciej musi mieć swojego człowieka. Za tydzień, w czwartek Foksia wystąpi z nim w tv. Wcześniej wyślemy ogłoszenia do prasy.

Kasiu, dziękujemy za Allegro!

W przyszlym tygodniu kundla nie bedzie dopiero za dwa tygodnie:shake:

Posted

A on dalej smutny .....
Dostał dzisiaj od nas smakołyki, ale ni poprawiło mu to zbytnio humoru. :-(
Biedny, tak siedzi oparty o kraty i nie wie dlaczego jest tutaj a nie w domu.

Posted

Wczoraj do programu zadzwonila pani ,że pies o imieniu Karat identyczny jak Ares zaginal jej rok temu w osieczanach ale jej powiedzilam że to nie mozliwe zeby to byl jej pies bo frotka powiedzila ,że on jest przywieziony z wloclawka.
Pani ma dzisiaj do mnie dzwonic bo zapytalam ja czy nie chciala by Aresa ,zapisla tez adres hotelu ,zobaczymy czy zadzwoni
Ma 18 araowa dzialke ,2 psy i jedna wysterylizowana suczke.
Frotka mowi że Ares sie zgadza z innymi psami i tutaj prosze o odpowiedzc osób ktore znaja Aresa .My w hotelu nie wypuszczamy razem psów wiec nie mam pojecia jaki jest do psów.

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Wczoraj do programu zadzwonila pani ,że pies o imieniu Karat identyczny jak Ares zaginal jej rok temu w osieczanach ale jej powiedzilam że to nie mozliwe zeby to byl jej pies bo frotka powiedzila ,że on jest przywieziony z wloclawka.
Pani ma dzisiaj do mnie dzwonic bo zapytalam ja czy nie chciala by Aresa ,zapisla tez adres hotelu ,zobaczymy czy zadzwoni
Ma 18 araowa dzialke ,2 psy i jedna wysterylizowana suczke.
Frotka mowi że Ares sie zgadza z innymi psami i tutaj prosze o odpowiedzc osób ktore znaja Aresa .My w hotelu nie wypuszczamy razem psów wiec nie mam pojecia jaki jest do psów.

Ares u mnie był z suką, u dziada na którego mam alergię tez z suką. Na spacerach na inne psy nie reagował. Mysle że on jest nastawiony bardzo przyjaźnie do wszelkiego stworzenia. U pijaka był na wolności, chodził bez smyczy przy wózku na którym on woził złom. nie było nigdy problemów.

Boże, oby sie udało....

Posted

mam dylemat komu oddac Aresa ,bo dzisiaj odwiedzily go 2 osoby i obie go chca.
Pani z osieczan ma dwa psy i jedna suczke ,a pan z okolic dobczyc nie ma w tej chwili po smierci suczki zadnego .Oba maja domy z ogrodem , oba maja budy ale psy moga wchodzic do domu , podobno u pani spia w łozkach , oba chca zwrocic koszty dowozu psa ,oba juz dzisiaj chcialy go wziasc ,
Pan chce jutro przyjechac (wiadomosc z ostatniej chwili)wziasc psa i osobe do sprawdzenia domku , apoetm odwiesc z powrotem do Krakowa osobe lub psa z osoab jak by sie cos nie podobalo.
jest jeden problem nie ma kto jechac .ja niedawno wrocilam po calym dniu pracy i adopcji psa ,jutro mam nastepna wizyte z pieskiem w domu i odwiedziny w szpitalu.
Moze ktos sie znajdzie chetny do zawiezienia psa ,pan czeka i pani czeka na odpwiedzc jutro rano,

Posted

Ja mogę jechać w niedzielę. Panią z Osieczan widziałam osobiście i bardzo mi się spodobała. Myslę jednak, że lepszym domem jest ten Pan, z uwagi na to, że nie ma innych psów. Nie wiem jak psy tej Pani z Osieczan przyjęłyby Aresa. Może lepiej nie ryzykowac i zostać przy propozycji tego Pana...

Posted

Z interwencji z ayla1 przywiozłyśmy dziś do hotelu niebieskookiego husky. Widzieli go zarówno ta Pani jak ten Pan i wprawdzie husky jest stuprocentowym husky a Ares "tylko" w typie husky to i tak to on a nie husky podbił serca zarówno Pani jak i Pana. Ale niewykulczone, że w braku Aresa przygarną tego husky. Kora niestety nie ma w sobie nic huskowatego ale ją też zaproponujemy.

Posted

Boze, dzięki ci.

dziewczyny jesteście super. dziękuję. Jestem wam zobowiązana.

mam tylko małe pytanie o kastrację. Możnaby umiescić ten punkt w umowie. Jak widzicie Ares bardzo sie podoba, zeby nie spodobał sie az tak żeby ktoś chciał go rozmnożyć.

Posted

Czy wszyscy macie takie problemy z dogo?
Kurcze, nic mi się nie otwiera.....

Ares, trzymam kciuki....

Aha, nie wiem czy on reaguje na to imię, u dziada wołali na niego Saba (kolejny dowód ze ten dziad ma coś z głową).