Ania+Milva i Ulver Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Bo kopie doły?????????????...Mój doberman to dopiero doły kpie-zreszta sama zobaczysz:) Nie no ludzie codziennie mnie zadziwiaja. Pies jest przepiekny.....czy on moze u nich zostac az do czasu znalezienia nowego domu? Czy trzeba go odbierac? Quote
BUDRYSEK Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Właściciel Aresa przyjeżdża na poczatku września-pojade zrobic zdjecia i pogadam z gościem zeby trzymał Go tak długo az Mu cos znajdziemy! Najwyzej powiem ze zasypie mu te wszystkie dołki! Przeciez i tak go tam nie ma prawie cały tydzie, to co mu On przeszkadza?! Powiedział,ze on musi miec takiego psa zeby ludzie bali sie podejsc do bramy!!! Quote
Jola_K Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 krokodyla niech sobie kupi, dolkow nie kopie a do bramy nikt nie podejdzie :roll: przekonuj goscia niech pies ma schronienie do czasu znalezienia mu nowego lokum te dolki najwyzej pomoge zakopywac.. Quote
Kluska4 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Nareszcie Was znalazłam ... Czyli to pewne, że go oddają, czy jest jeszcze cień szansy, że zmienią zdanie? Quote
Agata69 Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 No nic. Czekamy na zdjęcia Budryska i szukamy. Quote
Vlk Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Co to za ludzie, wiedział jaki mix bierze. Jak mu to tak przeszkadza, to po co psa brał? Ja się spytam, bo mam kogoś kto się zastanawia nad czymś spokrewnionym z haskaczem albo haskaczem. Tylko, że jakiekolwiek inforemacje będą podkoniec września dopiero. Ale taka piękność powinna szybko znaleźć dom :) Podobny jest do mojej suni, mix ON z malamutem. Gdyby nie to, że nasza rodzinka ma 4 psy, to bym go wzięła ;) Quote
BUDRYSEK Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Byłam dzisiaj u Aresa/Saby i Dorin!:lol: Oba pieski bardzo sie lubią,ganiają za soba wszędzie! Uwielbiaja pieszczoty! Mają tam hektar do biegania,las! Szkoda,że je rozdzielają! Ares jest bardzo grzeczny,nie szczeka i to jest najgorsze!!!! Ten pan chce psa ktory szczeka!!! Ma odstraszać ludzi od bramy! Fotki postaram sie wrzucic jak najszybciej! Nie widziałam tam dołków?!:razz: Powiedział,zeby postarac sie szybko znalezć mu dom! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 dołki to tylko głupi pretekst...ehhh czekamy na foty Quote
Okamia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Śliczny psiak... coś myślę że to nie doły są powodem oddania :angryy: Quote
BUDRYSEK Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Aresik szuka domku!!!!!!!! Pomóżcie!!!!!!!! Quote
BUDRYSEK Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Wczoraj gościu u którego jest Ares wkurw....mnie ma naxa!!! Zadzwonił i spytał czy jest jakis chetny na niego,bo on szuka nowego psa "a tego to juz by USPAŁ!!!" Co za debil!!!!!!!! Musimy szybko cos mu znalezc bo ten idiota jeszcze to zrobi!!! Moze Ktos poogłaszac Areska? Moze jakies allegro? Błagam POMÓŻCIE!!! Ten piękny pies potrzebuje domku!!!!!!!!! Dajmy Mu szansę!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 to on nie ma żadnych ogłoszeń? cholera.... postarm sie cos porobic..na kogo namiar do adopcji? na agate? czy na ciebie Budrysek? Quote
BUDRYSEK Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Najlepiej na mnie,jestem tu na miejscu anouschka@interia.pl gg 1205732 kom 607488598 Dzięki!!! Quote
Okamia Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 BUDRYSEK napisał(a):Wczoraj gościu u którego jest Ares wkurw....mnie ma naxa!!! Zadzwonił i spytał czy jest jakis chetny na niego,bo on szuka nowego psa "a tego to juz by USPAŁ!!!" Co za debil!!!!!!!! Musimy szybko cos mu znalezc bo ten idiota jeszcze to zrobi!!! Moze Ktos poogłaszac Areska? Moze jakies allegro? Błagam POMÓŻCIE!!! Ten piękny pies potrzebuje domku!!!!!!!!! Dajmy Mu szansę!!! Co za po***:angryy: A może jakieś dt?? Quote
_bubu_ Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 allegro: http://www.allegro.pl/item437981327_uratuj_aresa_przed_uspieniem_mix_husky_czeka.html Quote
BUDRYSEK Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ares przypomina się!!! Nie pozwólmy na Jego uśpienie!!! Quote
Agata69 Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Normalnie nie wierzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wielkie państwo, sedzia Sądu Najwyższego , i taki numer!!!!!!! Sam niech się uśpi!!!!!!!!!!! Błagam, szukajcie jakiegoś DT. Ja muszę lecieć do pracy, jak wrócę zacznę szukać kontaktów. Kurcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
mar.gajko Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 A jak z jego "weterynarją"? Kastrowany? Szczepiony? Odrobaczony? Odpchlony? Ile ma lat? Quote
Recommended Posts