Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny wybiera się ktoś do Bedzina ? Wystawa jest jutro ja chciałam jechać pooglądać pieski ale nawet nie wiem czy będą wystawiane Yoraski :oops: Właściwie to nic nie wiem ani gdzie wystawa się odbywa ani o której godzinie ani czy wejde bez psa nic .. :oops: Jeśli któraś z Was będzie mieć jakiekolwiek informacj będe wdzięczna ;)

Kurcze przepraszam poszperałam w internecie i wiem już wszytsko :lol: tylko nie wiem czy wejde tak jako widz i czy za to coś zapłace :(

Posted

No już po wystawie :) Napatrzyłam się na śliczne yoreczki :loveu: Za bilet ulgowy zapłaciłam 5 złotych więc malutko :) zaraz postaram sie wkleić jakieś fotki :)

Guest Agata_B
Posted

konrad998 napisał(a):
Maciek "grygy" !?

Tak :):):)

Posted

konrad998 napisał(a):
Maciek "grygy" !?

Żatujecie :lol: Normalnie nie mogłam się napatrzeć i wszyscy w około tylko tak :crazyeye: byli w szoku jak Maciek pięknie pokazuje psa ;) idealna współpraca :loveu: Sędzina też była zachwycona :cool3:

Tylko pogratulować :thumbs:

Posted

konrad998 napisał(a):
Maciek "grygy" !?

Alexis89 napisał(a):
Żatujecie :lol: Normalnie nie mogłam się napatrzeć i wszyscy w około tylko tak :crazyeye: byli w szoku jak Maciek pięknie pokazuje psa ;) idealna współpraca :loveu: Sędzina też była zachwycona :cool3:

Tylko pogratulować :thumbs:

Prawda! Ma talent:p