tigrunia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 iberia napisał(a):Tigrunia ale chyba bedziesz?? Będę , będę :lol: A w który dzień są Yorki?? Quote
ladyyork Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 A ja bym pojechałą z moją ale nie zdąże jej papierów i szczepień zrobić. bo na 3 dawke szczepienia musi poczekać , a zotała jeszcze póżniej wścieklizna:cool3: Quote
martyna. Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 My będziemy w Toruniu(Bydgoszczy) :) Jedzie ktoś jeszcze z forum?:cool3: Quote
iberia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Martyna2006 napisał(a):My będziemy w Toruniu(Bydgoszczy) :) Jedzie ktoś jeszcze z forum?:cool3: No pewnie :) wstawimy się tłumnie napewno będe ja i Tigurinia. No dziewczyny wpisywać się kto jeszcze... Moze jakies postkanko?? Quote
martyna. Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 No to świetnie, że nie bede sama :) Czyżby szykował się debiut Ibi?;> Quote
tigrunia Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Martyna2006 napisał(a):No to świetnie, że nie bede sama :) Czyżby szykował się debiut Ibi?;> Taaak... :multi: Ibi bedzie na pierwszej wystawie i napewno dostanie WO :loveu: Jedziemy z Kasią razem ale Jessi jeszcze się nie będzie prezentować .. Quote
martyna. Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 W to, że dostanie WO nie wątpie :multi: Widziałam jej galerie - jest śliczna :loveu: Ja będe z moim kawalerem w młodzieży - ma 15 m-cy:cool3: Ale szkoda,że nie pokazujesz Jessi - taka słodka i włos ma fajny :) Quote
tigrunia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Martyna2006 napisał(a):W to, że dostanie WO nie wątpie :multi: Widziałam jej galerie - jest śliczna :loveu: Ja będe z moim kawalerem w młodzieży - ma 15 m-cy:cool3: Ale szkoda,że nie pokazujesz Jessi - taka słodka i włos ma fajny :) A Ty tez masz Yorka ? Dziękujemy :loveu: , ale Jessi zaczyna dopiero w kwietni swoją "karierę" Quote
tigrunia Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 No i co? Nie ma więcej chętnych ?? Tylko we 3 będziemy ?? :-o Quote
Sandra i Soul :) Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Witam!!! My też się wybieramy do Bydgoszczy (Toruń).Startujemy w pośredniej (suki) i już nie możemy się doczekać :D Quote
tigrunia Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Sandra i Soul :) napisał(a):Witam!!! My też się wybieramy do Bydgoszczy (Toruń).Startujemy w pośredniej (suki) i już nie możemy się doczekać :D Super :multi: iberia napisał(a):Nas na pewno nie bedzie my w tym czasie bedziemy w grudziądzu i inowrocławiu:razz::razz: Jednak i tu i tu Kasiu?:cool3: Quote
Aurunia Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Witam. Jestem tu nowa ale forum czytam już długo i postanowiłam się zalogować. Ja taż jadę na wystawę do Bydgoszczy (Torunia) z moją suczką będziemy w klasie młodzieży ostatni raz. A potem pierwszy w pośredniej w Grudziądzu. Quote
iberia Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Aurunia napisał(a):Witam. Jestem tu nowa ale forum czytam już długo i postanowiłam się zalogować. Ja taż jadę na wystawę do Bydgoszczy (Torunia) z moją suczką będziemy w klasie młodzieży ostatni raz. A potem pierwszy w pośredniej w Grudziądzu. SUPER EKIPA SIE POWęKSZA!! Quote
Aurunia Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 My nie mamy własnej galerii więc postanowiliśmy pochwalić się tutaj. Byliśmy na wystawie w Bydgoszczy, która odbywała się w Toruniu. Przy okazji dziękuje dziewczyną za spotkanie. Masz Aura zakończyła już występy w klasie młodzieży. Choć dla sędziego okazała się trochę za duża otrzymała ocenę doskonałą i ładny opis. Gratuluje zwycięzcą. Poniżaj zdjęcia. Dziękuję za zdjęcia Panu W.Plebańskiemu. Przed występem nie uczesani Quote
tigrunia Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Kurcze Aurunia . miałam wam fotki przesłać i zapomniałam :oops: Dziś wieczorem wam prześle ;) Quote
Upiór Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 glupi sędzia, ale myslę, ze następny raz więcej powiedzie się :lol: Quote
Fibi Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Warto przesledzic wyniki wystaw i zobaczyc, jak wczesniej oceniali sedziowie, do ktorych sie wybieramy, sa gusta i gusciki, warto poszukac, gdzie wieksze, ciemne psy maja szanse na lokaty. Mala podpowiedz np p. M.Jurek, p. Szczepanska-Korpetta, p.Winiarska, sedziowie zachodni itp. itd. Mysle, ze warto to przesledzic, bo kazdy sedzia tez czlowiek i ma swoj gust, ktorym sie kieruje przy wyborze lokat. I raczej jest mu wierny, jesli spojrzymy na kilka wystaw sedziowanych przez jedna i ta sama osobe, to wyloni nam sie typ yorka jaki preferuje. Quote
Aurunia Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Dziękuję. Pani Szczepańska-Korpetta będzie nas oceniać w Grudziądzu jeśli nie zmienią znowu sędziego bo w tamtym roku miała nas oceniać i zmienili na inną i wiem że do niej nigdy nie pojade. Ja i tak się ciesze z oceny i ze spotkanie. Co prawda było za mało miejsca przy ringu a jak jeszcze ludzie zaczęli chodzić to masakra. Ale ogólnie mnie się podobało. Do zobaczenia z Grudziądzu (o ile cieczki nie dostaniemy) Quote
Fibi Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Aurunia napisał(a):Dziękuję. Pani Szczepańska-Korpetta będzie nas oceniać w Grudziądzu jeśli nie zmienią znowu sędziego bo w tamtym roku miała nas oceniać i zmienili na inną i wiem że do niej nigdy nie pojade. Ja i tak się ciesze z oceny i ze spotkanie. Co prawda było za mało miejsca przy ringu a jak jeszcze ludzie zaczęli chodzić to masakra. Ale ogólnie mnie się podobało. Do zobaczenia z Grudziądzu (o ile cieczki nie dostaniemy) Trzymam kciuki:) Quote
Recommended Posts