Jump to content
Dogomania

Bydgoszcz, 16-17 luty 2008

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Martyna2006 napisał(a):
My będziemy w Toruniu(Bydgoszczy) :)
Jedzie ktoś jeszcze z forum?:cool3:

No pewnie :)
wstawimy się tłumnie napewno będe ja i Tigurinia.
No dziewczyny wpisywać się kto jeszcze...
Moze jakies postkanko??

Posted

Martyna2006 napisał(a):
No to świetnie, że nie bede sama :)
Czyżby szykował się debiut Ibi?;>

Taaak... :multi: Ibi bedzie na pierwszej wystawie i napewno dostanie WO :loveu: Jedziemy z Kasią razem ale Jessi jeszcze się nie będzie prezentować ..

Posted

W to, że dostanie WO nie wątpie :multi: Widziałam jej galerie - jest śliczna :loveu:
Ja będe z moim kawalerem w młodzieży - ma 15 m-cy:cool3:
Ale szkoda,że nie pokazujesz Jessi - taka słodka i włos ma fajny :)

Posted

Martyna2006 napisał(a):
W to, że dostanie WO nie wątpie :multi: Widziałam jej galerie - jest śliczna :loveu:
Ja będe z moim kawalerem w młodzieży - ma 15 m-cy:cool3:
Ale szkoda,że nie pokazujesz Jessi - taka słodka i włos ma fajny :)

A Ty tez masz Yorka ?
Dziękujemy :loveu: , ale Jessi zaczyna dopiero w kwietni swoją "karierę"

Posted

Sandra i Soul :) napisał(a):
Witam!!!
My też się wybieramy do Bydgoszczy (Toruń).Startujemy w pośredniej (suki) i już nie możemy się doczekać :D

Super :multi:
iberia napisał(a):
Nas na pewno nie bedzie my w tym czasie bedziemy w grudziądzu i inowrocławiu:razz::razz:

Jednak i tu i tu Kasiu?:cool3:

Posted

Witam.

Jestem tu nowa ale forum czytam już długo i postanowiłam się zalogować. Ja taż jadę na wystawę do Bydgoszczy (Torunia) z moją suczką będziemy w klasie młodzieży ostatni raz. A potem pierwszy w pośredniej w Grudziądzu.

Posted

Aurunia napisał(a):
Witam.

Jestem tu nowa ale forum czytam już długo i postanowiłam się zalogować. Ja taż jadę na wystawę do Bydgoszczy (Torunia) z moją suczką będziemy w klasie młodzieży ostatni raz. A potem pierwszy w pośredniej w Grudziądzu.

SUPER EKIPA SIE POWęKSZA!!

• 4 weeks later...
Posted

My nie mamy własnej galerii więc postanowiliśmy pochwalić się tutaj. Byliśmy na wystawie w Bydgoszczy, która odbywała się w Toruniu. Przy okazji dziękuje dziewczyną za spotkanie. Masz Aura zakończyła już występy w klasie młodzieży. Choć dla sędziego okazała się trochę za duża otrzymała ocenę doskonałą i ładny opis. Gratuluje zwycięzcą. Poniżaj zdjęcia. Dziękuję za zdjęcia Panu W.Plebańskiemu.

Przed występem nie uczesani

Posted

Warto przesledzic wyniki wystaw i zobaczyc, jak wczesniej oceniali sedziowie, do ktorych sie wybieramy, sa gusta i gusciki, warto poszukac, gdzie wieksze, ciemne psy maja szanse na lokaty. Mala podpowiedz np p. M.Jurek, p. Szczepanska-Korpetta, p.Winiarska, sedziowie zachodni itp. itd. Mysle, ze warto to przesledzic, bo kazdy sedzia tez czlowiek i ma swoj gust, ktorym sie kieruje przy wyborze lokat. I raczej jest mu wierny, jesli spojrzymy na kilka wystaw sedziowanych przez jedna i ta sama osobe, to wyloni nam sie typ yorka jaki preferuje.

Posted

Dziękuję. Pani Szczepańska-Korpetta będzie nas oceniać w Grudziądzu jeśli nie zmienią znowu sędziego bo w tamtym roku miała nas oceniać i zmienili na inną i wiem że do niej nigdy nie pojade. Ja i tak się ciesze z oceny i ze spotkanie. Co prawda było za mało miejsca przy ringu a jak jeszcze ludzie zaczęli chodzić to masakra. Ale ogólnie mnie się podobało. Do zobaczenia z Grudziądzu (o ile cieczki nie dostaniemy)

Posted

Aurunia napisał(a):
Dziękuję. Pani Szczepańska-Korpetta będzie nas oceniać w Grudziądzu jeśli nie zmienią znowu sędziego bo w tamtym roku miała nas oceniać i zmienili na inną i wiem że do niej nigdy nie pojade. Ja i tak się ciesze z oceny i ze spotkanie. Co prawda było za mało miejsca przy ringu a jak jeszcze ludzie zaczęli chodzić to masakra. Ale ogólnie mnie się podobało. Do zobaczenia z Grudziądzu (o ile cieczki nie dostaniemy)

Trzymam kciuki:)