Guest Agata_B Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Kto będzie w Bydgoszczy 17 lutego (w moje urodzinki :)) ? :) Ja będę ;) Quote
tigrunia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Agata_B napisał(a):Kto będzie w Bydgoszczy 17 lutego (w moje urodzinki :)) ? :) Ja będę ;) N prosze - moja siostra ma 15 lutego :) Ja of course będę :multi: I Panna Jessi też :loveu: P.S. U nas bez problemu wpuszczają z pieskami, więc zapraszam :D Quote
tigrunia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 iberia napisał(a):ja też z Ibi będę :) No tylko , że wy to się wystawiać będziecie, nie ? Quote
iberia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Raczej bedziemy się wystawiać :) mam nadzieje ze bedzcie trzymac kciuki Quote
tigrunia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 iberia napisał(a):Raczej bedziemy się wystawiać :) mam nadzieje ze bedzcie trzymac kciuki No pewnie :happy1: Quote
Guest Agata_B Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 iberia napisał(a):ja też z Ibi będę :)Fantastycznie :multi: Wiem jak wyglądasz więc zagadam :) Quote
tigrunia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Agata_B']Fantastycznie :multi: Wiem jak wyglądasz więc zagadam :) A skąd wiesz :-o bo ja nie wiem Quote
tigrunia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 iberia napisał(a):w galerii Ibi jest jedno zdjęcie ze mna A no faktyczmie .. widziałam.. Swoją drogą mogłabyś dać jakies nowe fotki małej pannicy :loveu: Quote
iberia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Wczoraj kupiłam nowy boski aparacik także niedługo bedą nowe zdjecia narazie ucze się a Ibi dzielnie pozuje :) za chwilke wrzuce kilka wczorajszych prób Quote
tigrunia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 iberia napisał(a):Wczoraj kupiłam nowy boski aparacik także niedługo bedą nowe zdjecia narazie ucze się a Ibi dzielnie pozuje :) za chwilke wrzuce kilka wczorajszych prób No ja już nie dotrwam bo idę spaciu .. Jutro rano zajrzę.. Dobrej nocki :) Quote
madziasto4 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Iberia będziemy trzymać kciuki na bank! :thumbs: Ćwiczysz już z Ibi? Quote
iberia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 madziasto4 napisał(a):Iberia będziemy trzymać kciuki na bank! :thumbs: Ćwiczysz już z Ibi? tak ciwczymy na ringówce chodzi oieknie ale stać niechce dlatego zaczynamy chodzić na szkolenie Quote
madziasto4 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Stać też się nauczy, mądra sunia jest- tylko trzeba ćwiczyć :) No jak, już opanowałaś aparacik? Miały być fotki :lol: Quote
iberia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Agata_B napisał(a):No to super ;) Jakie szkolenie? chodzimy w gdyni do dogschow na nauke posłuszeństwa i wystwiania Quote
Guest Agata_B Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 iberia napisał(a):chodzimy w gdyni do dogschow na nauke posłuszeństwa i wystwiania No to świetnie! :multi: Quote
iberia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 madziasto4 napisał(a):Stać też się nauczy, mądra sunia jest- tylko trzeba ćwiczyć :) No jak, już opanowałaś aparacik? Miały być fotki :lol: oj do pełnego opanowania to daleko!!! Narzie opanowany automat ale do manuala długa droga, a zdjęcia zaraz bedą Quote
tigrunia Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 iberia napisał(a):chodzimy w gdyni do dogschow na nauke posłuszeństwa i wystwiania Ale masz fajnie :) W Bydg. nic takiego nie ma i sama muszę się i Jessinę wszystkiego nauczyc :placz: A przydała by sie pomoc bo Jessi szybko zapomina czego się nauczy :placz: Na Ringówce jeszcze z nia nawet nie chodziłam bo dopiero niedawno kupiłam :shake: Quote
iberia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Kurde oto co znalazłam dziś na stronie bydgoskie związku Bydgoszcz, 16-17 luty 2008 Zapraszamy na wystawę w dniach 16-17 luty 2008r. IV Walentynkowa Wystawa Psów Rasowych odbędzie się wyjątkowo w Centrum Targowym "PARK " w Toruniu, przy ul. Szosa Bydgoska 3. Do dyspozycji wystawców jest nowy obiekt o wysokim standardzie, usytuowany u wlotu do Torunia od strony Bydgoszczy (dzielnicy Fordon). Quote
tigrunia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='iberia']Kurde oto co znalazłam dziś na stronie bydgoskie związku Bydgoszcz, 16-17 luty 2008 Zapraszamy na wystawę w dniach 16-17 luty 2008r. IV Walentynkowa Wystawa Psów Rasowych odbędzie się wyjątkowo w Centrum Targowym "PARK " w Toruniu, przy ul. Szosa Bydgoska 3. Do dyspozycji wystawców jest nowy obiekt o wysokim standardzie, usytuowany u wlotu do Torunia od strony Bydgoszczy (dzielnicy Fordon). O kurcze :crazyeye: Całkiem moliwe bo remontują nam "Zawisze" - tam zawsze odbywały się wystawy a teraz przygotowują sie do jaichś mistrzostw swiata i cały teren rozkopany :shake: Ale żeby do Torunia sie przenosić :crazyeye: Jestem w szoku:crazyeye: Quote
Guest Agata_B Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Ja nie będe :placz: Moi rodzice nie chcą jechac do Torunia :placz: Quote
Recommended Posts