Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja się wybieram z Kristiną ,jesteśmy w klasie szczeniąt " suczki " ale my to bardziej tak dla przyzwyczajenia bo Krisi wszystkiego się boi także na nic wielkiego nie liczymy, będzie to jej pierwszy raz na tak dużej hali i tyle psów i ludzi naraz

Posted

gaba14 napisał(a):
Ja się wybieram z Kristiną ,jesteśmy w klasie szczeniąt " suczki " ale my to bardziej tak dla przyzwyczajenia bo Krisi wszystkiego się boi także na nic wielkiego nie liczymy, będzie to jej pierwszy raz na tak dużej hali i tyle psów i ludzi naraz

oooo czy twoja suczka to CRYSTAL FAIRY Stribrne Prani jeśli tak to
jeśli tak to spotkamy się na ringu moja to IBERIA Bukolika :)

Posted

Tak to moja suczka , ja wiedziałam już wcześniej ze spotkamy sie na ringu z katalogu ze strony zk , twoja ibka przynajmniej ma jakieś doświadczenie a moja to taki mały tchorzek
A co do Częstochowy to tez sie wybieram ale my będziemy już w klasie młodzieży

Posted

A my w młodziezy bedziemy w grudziądzu a potem opole:)

Tylko że moja Ibka na ringu w miare ładnie się zachowuje ale za to jest czarna ja smoła tylko lekko brzuszek od spodu sie wybarwia. i Niestety jest po urazie oka i ma włosy koło jednego wyciete
Gaba a skąd jesteście??

Posted

Ja jestem z okolic żywca , a ty skąd jesteś?
Moja Krisi znów w ogóle nie przebarwia sie na złoto jest bardzo jasna na główce i nogach a pozostałą część też ma czarną ale z prześwitami stalowego i ma duże problemy tak jak już wspomniałam z obcym otoczeniem, zaraz ogonek opuszcza więc na pewno będzie miała problemy na ringu. A do opola jak pójdzie wszystko po mojej myśli też się wybieram

Posted

Wiecie może coś na temat wpuszczania piesków niezgłoszonych na wystawę chodzi mi o Katowice Gdzieś wyczytałam że akurat tam bardzo rygorystycznie jest to przestrzegane. A chciałam zabrać moja drugą pociechę lecz ona właśnie nie będzie startować.

Posted

gaba14 napisał(a):
Wiecie może coś na temat wpuszczania piesków niezgłoszonych na wystawę chodzi mi o Katowice Gdzieś wyczytałam że akurat tam bardzo rygorystycznie jest to przestrzegane. A chciałam zabrać moja drugą pociechę lecz ona właśnie nie będzie startować.

Wiem ze w zeszłym roku nie wpuscili znajomej z psiakiem nie zgłoszonym.

Wprowadzili też że z jednym zgłoszeniem jedna osoba może wejść niezależnie od ilości psów!!! głupota

Posted

No to w takim razie Sisi musi zostać w domu , kurcze szkoda wiem że na innych wystawach większych problemów nie było. A wiesz kto będzie sędziował szczeniaki i młodzież , bo w pierwszej wersji miała sędziować Magdalena Kozłowska a znajoma mówiła mi że podobno ten co pozostałe klasy bodajże jakiś Roberto Picó

Posted

gaba14 napisał(a):
No to w takim razie Sisi musi zostać w domu , kurcze szkoda wiem że na innych wystawach większych problemów nie było. A wiesz kto będzie sędziował szczeniaki i młodzież , bo w pierwszej wersji miała sędziować Magdalena Kozłowska a znajoma mówiła mi że podobno ten co pozostałe klasy bodajże jakiś Roberto Picó

Własnie nie wiem sama się zastanawiam na wykazie sędziowania jest Roberto Pico także sama nie wiem zadzwonie dzis Związku w katowicach to dam znać