Liszka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Dzisiaj odbyła się XXII Wystawa Psów Rasowych w Rybniku. Kilka foteczek ;) Resztę możecie zobaczyć na mojej stronie w galerii - w dziale wystawy.Zapraszam. Quote
AmiX Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 :loveu::loveu::loveu: Ale śliczny :loveu::loveu::loveu:co to za piesek?? Quote
AmiX Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Jeszcze chciałabym wiedzieć jeśli ktoś sie orientuje z jakiej hodowli jest ten piesek:loveu: Quote
tigrunia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ale sliczny :loveu::loveu: I jak pieknie stoi :D Ale bym chciała , żeby Jessi była tak grzeczna :loveu: A przy okazji .. wybiera sie ktoś do poznania na wystawe? Jest międzynarodowa i klubowa terierów (nie wiem czy Yorki też będą w tych terierach?) Ale to dopiero za m-c. Quote
Ramona Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ale piekne :loveu::loveu::loveu: byłam na stronce i napatrzec sie nie mogłam :loveu::loveu::loveu: Quote
Liszka Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='AmiX']:loveu::loveu::loveu: Ale śliczny :loveu::loveu::loveu:co to za piesek??http://lukspa.cal.pl/soulofmagic/gallery/main.php?cmd=image&var1=Wystawy%2FCWC+Rybnik+2007%2F14.jpg&var2=400_85 Dokładnie nie wiem,bo nie miałam katalogu,ale tak nam się spodobał,że musiałam go tu umieścić :lol: Wiem tylko,że to chłopczyk i że jego tatusiem jest HALLOWEEN Stribrne Prani. [quote name='AmiX']Jeszcze chciałabym wiedzieć jeśli ktoś sie orientuje z jakiej hodowli jest ten piesek:loveu: http://lukspa.cal.pl/soulofmagic/gallery/main.php?cmd=image&var1=Wystawy%2FCWC+Rybnik+2007%2F41.jpg&var2=400_85 A tu się akurat orientuję,bo czekam na szczeniaczki po tym samym tatusiu . Mam nadzieję,że moje będą równie urodziwe. To mała Bellisima z czeskiej hodowli Kavito. Quote
Ramona Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Mnie na kolana powalił Belami Royal Maridor Quote
Liszka Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='Shahar']Ale piekne :loveu::loveu::loveu: byłam na stronce i napatrzec sie nie mogłam :loveu::loveu::loveu: Ja do tej pory nie mogę się napatrzeć :lol: [quote name='Shahar']Mnie na kolana powalił Belami Royal Maridor No właśnie to jest tatuś ślicznej Bellisimy i szczeniaczków,na które my czekamy ;) Quote
gaba14 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Hejka .Czy może wiecie kto zdobył zwycięstwo rasy na wystawie w Rybniku? Quote
Neva Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='*Liszka*']Dzisiaj odbyła się XXII Wystawa Psów Rasowych w Rybniku. Jakie cudo, ale slodziak z niego Quote
Recommended Posts