Pegaza Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Agata_B napisał(a):Tigrunia to nie prawda. Moja znajoma weszła z 3 psami!. pewnie miała "chody";) Quote
marica29 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 To jak się pieska nie wystawia to nie wolno z nim wejść na wystawę? Myślałam, że mogę wybrać się z Franią na wystawę w Kielcach. Kurcze, szkoda. A wie któraś z Was o której będą yorki i gdzie jest dokładnie ta wystawa? Quote
tigrunia Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Marica -z tym właśnie jest różnie :/ Ja z Jessi na wystawę w Bydgoszczy weszłam bez problemu mimo, że nie miała jeszcze szczepienia na wscielkizne! Ale była to wystawa tylko i wyłącznie Yorków. A w Poznaniu część mówi, że wpuszczali, część, ze nie . Chyba zależało to od tego którym wejściem się wchodziło :eviltong: Quote
Ramona Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Czy ktos wie jak poszła wystawa w Poznaniu? Quote
Recommended Posts