Jump to content
Dogomania

Wystawa w Poznaniu 11.2007

Recommended Posts

Guest Agata_B
Posted

Szkoda że mnie nie było w Rybniku.
Jedzie ktoś 11 listopada do Poznania na międzynardówkę?
Ja będę :multi:

Guest Agata_B
Posted

O tirgrunia! :multi: Super. Mam nadzieję, że będę miała przyjemność poznać się i Jessi.
Ps. Ile masz lat? Bo ja to jeszcze taka małolata jestem :oops:

Posted

tigrunia napisał(a):
Ja też będę z Jessi ale tylko jako widz

Ja też będę z Jessi i tez jako widz:)kurcze, dlaczego mi emontki nie chcą się pokazywać?!!!!:((
ooooo.... teraz są!!ale jak wchodzę myszką na ikonkę, to jej nie przenosi do postu!:( i do tego te moje posty takie "zbite", choć schodzę linijkę, lub dwie niżej!:(może ktoś mi powiie co robię źle?!

Posted

[quote name='Agata_B']O tirgrunia! :multi: Super. Mam nadzieję, że będę miała przyjemność poznać się i Jessi.
Ps. Ile masz lat? Bo ja to jeszcze taka małolata jestem :oops:

Ja mam 20 lat a Ty?? A gdzie mieszkasz?? nie wiem kiedy jechać na tą wystaw .. w sobote czy niedziele i na która tam być ?? Nie wiecie ??

Guest Agata_B
Posted

tigrunia napisał(a):
Ja mam 20 lat a Ty?? A gdzie mieszkasz?? nie wiem kiedy jechać na tą wystaw .. w sobote czy niedziele i na która tam być ?? Nie wiecie ??

Ja mam 13.
Mieszkam pod Poznaniem, dokładniej 45 km od Poznania.
Ja będę w niedziele, bo w niedziele bedzie 3 gr. fci

• 4 weeks later...
Guest Agata_B
Posted

Szybko musze miec informacje o której to sie zaczyna (yorki) !!
Plis, szybko!

Posted

Ja nie mam pojęcia .. oceny na ringach mają byc od 10 - 15 ale nic więcej nie wiem . Właśnie sobie rysuję mapę jak tam dojechać! To z drugiej strony poznania jak ja jade z Bydg :angryy:

Guest Agata_B
Posted

Bo tata jutro wieczorem wyjeżdża na warszawe, a dzisiaj zaczęlismy remont.
;(

Posted

tigrunia napisał(a):
Ja nie mam pojęcia .. oceny na ringach mają byc od 10 - 15 ale nic więcej nie wiem . Właśnie sobie rysuję mapę jak tam dojechać! To z drugiej strony poznania jak ja jade z Bydg :angryy:

jak jedziesz z bydgoszczy to jest niedaleko wjazdu najlepiej wjechac wjazdem na targi od ulicy grunwaldzkiej ja byłam dzis

Posted

tigrunia napisał(a):
Chyba jednak nie pojadę :shake: Nie można tam wejść z psem a co ja zrobię z Jessi ?Nie mogę jej zostawić..przeciez ona wszędzie ze mną jeździ ... :placz:

Ja z Ibi dziś weszłam miałam tylko ksiązedczke szczepień

Posted

No i nie pojechałam :shake: Teraz troche załuje bo bym śnieg zobaczyła :eviltong: ale dziewczyny z innego forum powiedziały mi ze z pieskami kategorycznie nei wpuszczają no to sie wkurzyłam :angryy: No i jeszcze Ikea zamknięta a tak chociaż bym tam wstąpiła po drodze a teraz musze specjalnie jechać :angryy:

Guest Agata_B
Posted

Tigrunia to nie prawda.
Moja znajoma weszła z 3 psami!.