vikiii Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 A może ktoś do Leszna się wybiera:p Bo my się pokażemy, ale tak dla przyjemności bo na miejsca lokatowe nie liczymy - w zeszłym roku było 16 suń w kl mlodzieży, a w pośredniej 24:cool3: Quote
gaba14 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Ja właśnie mam zgłoszoną Krisi do Leszna ale nie wiem czy pojedziemy , szkoda mi tylko kasy którą zapłaciłam za wystawę, my też na nic nie liczymy. Moim celem jak na razie wyjazdów na wystawy było to aby obyła się z ringiem i obcym otoczeniem bo była bardzo bojaźliwa , a teraz po kilku wystawach widzę dużą poprawę w szczególności jeżeli chodzi o chodzenie po ringu i reakcję na inne psy Quote
vikiii Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 gaba14 napisał(a):Ja właśnie mam zgłoszoną Krisi do Leszna ale nie wiem czy pojedziemy , szkoda mi tylko kasy którą zapłaciłam za wystawę, my też na nic nie liczymy. Moim celem jak na razie wyjazdów na wystawy było to aby obyła się z ringiem i obcym otoczeniem bo była bardzo bojaźliwa , a teraz po kilku wystawach widzę dużą poprawę w szczególności jeżeli chodzi o chodzenie po ringu i reakcję na inne psy A dlaczego nie chcesz przyjechać? Jak pogoda dopisze to będzie napewno fajnie - powinno być dużo miejsca (lotnisko) i mało gapiów (bo nie w centrum miasta), którzy miziają i całują psiaki przed wejściem na ring:evil_lol: Quote
kate8828 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 A jak sa natretni to bronisz sie stwierdzeniem'' prosze nie dotykac pies zaraz wchodiz na ring'' Jedźcie nie przesadzaj bedzie dobrze Quote
Recommended Posts