tigrunia Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Ja wczoraj zgłosiłam Jessi do Krakowa :multi: Kto jeszcze ?? :loveu: Quote
AmiX Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 tigrunia napisał(a):Ja wczoraj zgłosiłam Jessi do Krakowa :multi: Kto jeszcze ?? :loveu: Hej:) Beata ja do Krakowa sie nie wybieram za daleko :shake: ale może bedziecie w Gorzowie?? Kasia z Ibi też bedzie :) PositiveThought napisał(a):Ty ją do Koszalina i Szczecina zgłaszaj, a nie do Krakowa se jeździsz :p POPIERAM!! :) Quote
tigrunia Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 PositiveThought napisał(a):Ty ją do Koszalina i Szczecina zgłaszaj, a nie do Krakowa se jeździsz :p No niestety Szczecin odpada bo w Egiptowie będę w tym czasie .. a Koszalin .. może , może :loveu: Quote
Kaladan Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 tigrunia napisał(a):Ja wczoraj zgłosiłam Jessi do Krakowa :multi: Kto jeszcze ?? :loveu: My się zgłosiliśmy do Krakowa. I do Lublina :) Quote
Patikujek Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 To teraz [rzyznawać się kto jedzie do Krakowa???:mad: i mówić po czym można was poznać bo ja na wielu wystawach jestem i dopiro po nich dowiaduję się że ktoś na niej był:mad: Quote
iberia Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='Patikujek']To teraz [rzyznawać się kto jedzie do Krakowa???:mad: i mówić po czym można was poznać bo ja na wielu wystawach jestem i dopiro po nich dowiaduję się że ktoś na niej był:mad:[/quote] Posłusznie melduję że w Krakowie zjawimy się całą ekipą czyli Ja :), Tigrunia, Nane i Daga!!! po czym nas poznać nie wiem ale będzie my wszystkie razem yorkofioły ciekawe jak podróż nam minie w małym samochodzie 4 baby i 4 psy :) będzie wesoło Quote
tigrunia Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Z tego co wiem to nasz zlot w Krakowie odwołany ale coś nikt za bardzo o szczegółach mnie powiadomić nie chce. Przynajmniej mnie na 100% juz nie będzie. Quote
Recommended Posts