Magda Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Już niedługo wystawa w Koszalinie. Kto będzie?:razz: Quote
nane Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Magda_Miki napisał(a):Już niedługo wystawa w Koszalinie. Kto będzie?:razz: [FONT=Courier New]oczywiście ja :eviltong: [/FONT] Quote
Magda Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Tylko?:eviltong: Wybieram się z naładowanym aparatem. Ładnie się ubierz, bo będzie sesja! Quote
nane Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Magda_Miki napisał(a):Tylko?:eviltong: Wybieram się z naładowanym aparatem. Ładnie się ubierz, bo będzie sesja! :question: :scared: Quote
tigrunia Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Mnie niet :shake: Kciałam chociaż przyjechać pooglądać, ale niestety - praca, praca, praca :angryy: Quote
nane Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 tigrunia napisał(a):Mnie niet :shake: Kciałam chociaż przyjechać pooglądać, ale niestety - praca, praca, praca :angryy: [FONT=Courier New]B weź się zwolnij powiedz, że musisz po Edżipcie odpocząć :evil_lol: [/FONT] Quote
tigrunia Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Nie no wezme się zwolnie z pracy już tak na stałe chyba :evil_lol: Dość mam już tych faktur :eviltong: 100x bardziej wolałabym na wystawe pojechać :roll: Quote
nane Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 tigrunia napisał(a):Nie no wezme się zwolnie z pracy już tak na stałe chyba :evil_lol: Dość mam już tych faktur :eviltong: 100x bardziej wolałabym na wystawe pojechać :roll: [FONT=Courier New]miało cię nie być a ja cię widzę .... no nareszcie b się zaraziła wystawami :P czekałam aż to powiesz :loveu: [/FONT] Quote
tigrunia Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 nane napisał(a):[FONT=Courier New]miało cię nie być a ja cię widzę .... no nareszcie b się zaraziła wystawami :P czekałam aż to powiesz :loveu: [/FONT] Bo już wróciłam, ale madrina fotki oglądała to nic nie pisałam ;) Toć ja zarażona cały czas. Ja bym chętnie na każdą jedną pojechała ale raz kasa, dwa brak czasu, trzy praca .. no nie da sie :placz: Quote
Sandra i Soul :) Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Wstawiam wykaz zgłoszonych Yorków na tę wystawę Poukładałam tylko klasy i rozdzieliłam psy-suki Psy Klasa-Szczeniąt Yorkshire Terrier, pies, szczeniąt - JASPER Armawir Klasa-Młodzieży Yorkshire Terrier, pies, młodzieży - HARY SEXY MAN Jantarowa Fuga FCI Yorkshire Terrier, pies, młodzieży - CABARET MOULIN ROUGE Lazuryt FCI Yorkshire Terrier, pies, młodzieży - Whisper Of Wind (FCI) X-MAN-AVALANCHE Yorkshire Terrier, pies, młodzieży - DON DIEGO Dekameron Yorkshire Terrier, pies, młodzieży - SHOW MAN LAZURYT Klasa-Pośrednia Yorkshire Terrier, pies, pośrednia - YOREX OTTO Happy York Silver Tanagra Yorkshire Terrier, pies, pośrednia - SUKCES z Końskiego Raju FCI Yorkshire Terrier, pies, pośrednia - AMOR Palio Yorkshire Terrier, pies, pośrednia - TAO Quipo Klasa-Otwarta Yorkshire Terrier, pies, otwarta - JACK DANIELS Liberi Gaias Yorkshire Terrier, pies, otwarta - PRINCE OF TOY Cameo Suki Klasa-Szczeniąt Yorkshire Terrier, suka, szczeniąt - ABI ADAGIO SOSTENUTO Yorkshire Terrier, suka, szczeniąt - SUNSHINE As Sadake FCI Yorkshire Terrier, suka, szczeniąt - DIDI Rojda Yorkshire Terrier, suka, szczeniąt - GIOCONDA Lazuryt FCI Klasa-Młodzieży Yorkshire Terrier, suka, młodzieży - CALIFORNIA BLUE LAZURYT Yorkshire Terrier, suka, młodzieży - Decoris CHARDONNEY Yorkshire Terrier, suka, młodzieży - Vanity Fair PALOMA PICASSO Yorkshire Terrier, suka, młodzieży - BEZA Dekameron Yorkshire Terrier, suka, młodzieży - KI-KI Gejra FCI Yorkshire Terrier, suka, młodzieży - DOLCE GABBANA Inflancki Talizman Yorkshire Terrier, suka, młodzieży - HELLO MERY LOU Jantarowa Fuga FCI Yorkshire Terrier, suka, młodzieży - HEYAH PRIMA DONNA Jantarowa Fuga FCI Yorkshire Terrier, suka, młodzieży - BETTY Amber Tree Yorkshire Terrier, suka, młodzieży - KRAJ-DAN Kalina Von-Dan Klasa-Pośrednia Yorkshire Terrier, suka, pośrednia - TANYA E.G. Cardea FCI Yorkshire Terrier, suka, pośrednia - Sapphire BIBI Yorkshire Terrier, suka, pośrednia - MERSEDES Lazuryt FCI Klasa-Otwarta Yorkshire Terrier, suka, otwarta - FACE OF ANGEL Varius Canis FCI Yorkshire Terrier, suka, otwarta - DIANA Trinida Yorkshire Terrier, suka, otwarta - MALAGA AKSEDI Quote
nane Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 duszek01 napisał(a):Marta to co moge Ci juz gratulowac?;) [FONT=Courier New]czego??? :-o Ale właścicielka :mad: nie wierzy w siły Mers, która jest starsza i ma na bank dłuższy włos widziałam na yorklandzie fotki małej ślicznie na główce się wybarwiła :cool3: [/FONT][FONT=Courier New]Nie wiem jeszcze czy przyjadę [/FONT] [FONT=Courier New]Tanya ostatnio chorowała troszkę :shake:[/FONT] [FONT=Courier New]i schudła bardzo :-([/FONT] [FONT=Courier New]w sobotę podejmę decyzję [/FONT] Quote
duszek01 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 schudła?,kurcze to faktycznie niedobrze :shake:No nic trzymam kciuki A co do Mersedes to jednak daleko Jej do wybarwienia Tany:eviltong:,a włos tez ma długi ,wiec wiesz hehe:razz: Quote
tigrunia Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Jenyy. taki chuderlaczek z niej był :shake: Jak jeszcze schudła to chyba już sama skóra i kości zostały :shake: Szkoda, że nie mogę przyjechać i wam pokibicować :-( Ale życzę sukcesu jeśli tylko sie zjawicie na wystawie ;) Muszę Cię na te Chojnice namówić :cool3: ... Quote
nane Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 duszek01 napisał(a):schudła?,kurcze to faktycznie niedobrze No nic trzymam kciuki A co do Mersedes to jednak daleko Jej do wybarwienia Tany,a włos tez ma długi ,wiec wiesz hehe:razz: [FONT=Courier New]No więc właśnie zresztą wszystko zależy od sędziego jeden woli jasne inny ciemne co będzie to będzie relacje między nami i tak się nie zmienią ;) [/FONT] tigrunia napisał(a):Jenyy. taki chuderlaczek z niej był Jak jeszcze schudła to chyba już sama skóra i kości zostały :shake: Szkoda, że nie mogę przyjechać i wam pokibicować Ale życzę sukcesu jeśli tylko sie zjawicie na wystawie ;) Muszę Cię na te Chojnice namówić :cool3: ... [FONT=Courier New]:-( ciemu nie chcysz przyjechać ?? :placz: co do Chojnic znasz moje zdanie :roll: [/FONT] Quote
tigrunia Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 nane napisał(a): :-( [FONT=Courier New] ciemu nie chcysz przyjechać ?? :placz: co do Chojnic znasz moje zdanie :roll: [/FONT] :-( ciemu nie chcysz do Chojnic przyjechać?? :placz: Pracuje w ten week-przecież wiesz :-( Quote
Recommended Posts