resuruss Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Gratulacje Maga :multi: Wrzuce wyniki z Bytomia sędzina p.Nowak Psy : Pośrednia 1.Galileo Sub-o-Divo dosk 1 ,CWC 2.Elvis z Chmielnik dosk 2 Championy: 1.Sasquahanna Zachód dosk 1,CWC ,BoS ,BOB 2 Quando Sub Divo suczki młodziez: 1.Sasquehanna Elandra dosk 1,ZW.Mł ,BOB Junior 2.Korrida Wiatr Pustyni dosk 2 3.Hanako Mija Garden Roses dosk 3 4.Cynia Pokerowy Żywot nieobecna otwarta 1.Lawazza Super Ciapki dosk 1,CWC BoS 2.Zachara Sakladir dosk 2 Sędziowanie w sumie spoko ;) tylko wg mnie pani sędzina jeszcze nieco musi sie doszkolic ;) Ogólnie pani nie barzdo wiedziała ,ze nagusy moga miec braki w zębach :evil_lol: ,nie wiedziała ,ze NSwR wychodzi do BoBa :evil_lol: ale była bardzo miła podobało mi się ,ze tłumaczyła wystawcom swoje wybory . Quote
Dada Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Gratuluje wszystkim!!! Maga, ale Max zaszalał! :multi: Quote
meta Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 gratulacje dla Maxia :multi::multi::multi: a moja staruszka Zoe zaczela w sobote championat Litwy :evil_lol: Quote
ajcka Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Res jesteś?Twoja znajoma robiła fotki w Bytomiu,mojej keri- wstawisz tu albo prześlij mi na maila.whippet@wp.pl please Quote
Recommended Posts