Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no wlasnie ten kolor niektorym asta przypomina, choc asty tak ciemne raczej nie sa :wink: a Capo jest mlody wiec poki co moge wybaczyc jak ktos sie kopnie z rasa

ale zeby doroslego argentyna pomylic :o o kurcze, ktos chcial sie wykazac znajomoscia ras ale mu nie wyszlo :lol: :lol: :lol:

Posted

Tiaaa... jeżeli moja miniaturowa sznaucerka czarno-srebrna mogła być "foksterierem", to i pies kanaryjski do spółki z argentynem mogą byc pitbullami :D.

Na zdjęciach Twój zwierzak rzeczywiście przypomina amstafa - nietypowa maść, no i zdjęcia - to tylko zdjęcia !

Swoją drogą, kiedys miałam powazny problem z rozróżnieniem rasy - przyszło na szkolenie coś obciętego do gołej skóry i miałam zgryz - sznaucer olbrzym? Czernysz? Ale ani to, ani tamto mi nie pasowało (a jestem asystentką od tych ras, więc blamaż wyjątkowy...). W końcu nie wytrzymałam i pomaszerowałam zapytać właścicieli. Okazało się, że to był... ogolony na sznaucera młody "bouvier". Na to bym w życiu nie wpadła :D :D :D

Człowiek uczy sie całe życie... :wink:

Posted

Heh z Capo to faktycznie na tych zdjeciach mizernie wyglada bo jest po chorobie po ktorej 6 kg schudl, ale nie chce zeby zbyt gwaltownie wrocil do wagi tym bardziej ze jest tak cieplo i boje sie go przekarmic :wink:

Posted

:lol: to zalezy czy pytasz o gosci czy o psa :lol: jak uda mi sie gosci z ziemi poniesc :evilbat: (bo tak sie ciesza) to i z psem sobie radze :D

niestety na moja mame zadne tlumaczenia nie dzialaja, wiec kiedy ona wraca to ja wychodze na balkon zeby Capo myslal ze ja nie widze i niech oni sonbie robia co chca :evilbat: wtedy wracam po chwili i mowie siad i juz super mama i capo przywitani a pies nie czuje ze pozwolilam mu zlamac polecenie

lepiej nie potrafie przy mamie :(

Posted

Taysha, rozumiem... Rzeczywiście, w tej sytuacji przeciez z mamą nie będziesz się spierała :niewiem:

Może kiedys pojmie "rozmiary problemu" :wink: , i bedziesz mogła pewne rzeczy poćwiczyć i przy niej :)

Posted

Moze jak sie przewroci kiedys bo Capek na nia skoczy, albo jej zakupy wywali, niech tylko sprobuje wtedy powiedziec "zabierz go" :evilbat: chyba bym smiechem ja zabila :lol: