Taysha Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 no wlasnie ten kolor niektorym asta przypomina, choc asty tak ciemne raczej nie sa :wink: a Capo jest mlody wiec poki co moge wybaczyc jak ktos sie kopnie z rasa ale zeby doroslego argentyna pomylic :o o kurcze, ktos chcial sie wykazac znajomoscia ras ale mu nie wyszlo :lol: :lol: :lol: Quote
DeDe Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 Tiaaa... jeżeli moja miniaturowa sznaucerka czarno-srebrna mogła być "foksterierem", to i pies kanaryjski do spółki z argentynem mogą byc pitbullami :D. Na zdjęciach Twój zwierzak rzeczywiście przypomina amstafa - nietypowa maść, no i zdjęcia - to tylko zdjęcia ! Swoją drogą, kiedys miałam powazny problem z rozróżnieniem rasy - przyszło na szkolenie coś obciętego do gołej skóry i miałam zgryz - sznaucer olbrzym? Czernysz? Ale ani to, ani tamto mi nie pasowało (a jestem asystentką od tych ras, więc blamaż wyjątkowy...). W końcu nie wytrzymałam i pomaszerowałam zapytać właścicieli. Okazało się, że to był... ogolony na sznaucera młody "bouvier". Na to bym w życiu nie wpadła :D :D :D Człowiek uczy sie całe życie... :wink: Quote
Taysha Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 Heh z Capo to faktycznie na tych zdjeciach mizernie wyglada bo jest po chorobie po ktorej 6 kg schudl, ale nie chce zeby zbyt gwaltownie wrocil do wagi tym bardziej ze jest tak cieplo i boje sie go przekarmic :wink: Quote
DeDe Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 masz rację, zwłaszcza po chorobie nie ma co szaleć. A jak Ci ida treningi z witaniem gości? Quote
Taysha Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 :lol: to zalezy czy pytasz o gosci czy o psa :lol: jak uda mi sie gosci z ziemi poniesc :evilbat: (bo tak sie ciesza) to i z psem sobie radze :D niestety na moja mame zadne tlumaczenia nie dzialaja, wiec kiedy ona wraca to ja wychodze na balkon zeby Capo myslal ze ja nie widze i niech oni sonbie robia co chca :evilbat: wtedy wracam po chwili i mowie siad i juz super mama i capo przywitani a pies nie czuje ze pozwolilam mu zlamac polecenie lepiej nie potrafie przy mamie :( Quote
DeDe Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 Taysha, rozumiem... Rzeczywiście, w tej sytuacji przeciez z mamą nie będziesz się spierała :niewiem: Może kiedys pojmie "rozmiary problemu" :wink: , i bedziesz mogła pewne rzeczy poćwiczyć i przy niej :) Quote
Taysha Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 Moze jak sie przewroci kiedys bo Capek na nia skoczy, albo jej zakupy wywali, niech tylko sprobuje wtedy powiedziec "zabierz go" :evilbat: chyba bym smiechem ja zabila :lol: Quote
Recommended Posts