flashka-g Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 dzisiaj Kiwi w Łodzi ukonczyl ML.CH.PL!!!! GRATULACJE!!!:multi: Quote
Light of Shin-Ra Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 flashka-g napisał(a):dzisiaj Kiwi w Łodzi ukonczyl ML.CH.PL!!!! GRATULACJE!!!:multi: A reszta wyników? Nikt nie ma? Quote
Śnieżynka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Han na e-psach są szczątkowe :) całościowych jeszcze nie ma :) dziewczyny muszą skompletować :) CACIB Łódź- ocena grzywaczy chińskich 4.05.2008r. Sędzia:Antonin Mudra (Cz). Psy: Klasa szczeniąt: 1. PIRAT z Gangu Łysych - nb. Klasa młodzieży: 1. AXEL Molka - bdb., lok. III 2. KARAT Pastoral - dosk., lok.II 3. Tippytoes EXUBERANT - bdb., lok.IV 4. TOKAY MOJITO Sua Sponte -dosk., lok. I, ZW. MŁ., BOB JUNIOR 4. DODI Rustica Rubra - db. Klasa pośrednia: 1. FIDO Figlarny Ogonek - dosk., lok. II 2. Hossa-Vija VERACRUS SALVE - bdb., lok.III 3. Ingrus LANCELOT CHERNY RYTSAR - dosk., lok.I, CWC Klasa otwarta: 1. BASTER Dzieci Bianki - db. 2. Hossa Vija MICHELL'IN SUPRISE - bdb., lok.III 3. Secret RAJSKI PTAK - dosk., lok.II 4. WOOLI Armator - dosk., lok. I, CWC, res. CACIB Klasa championów: 1. VOLCANO NEGRO Sub-o-Divo -dosk., lok.I, CWC, CACIB, BOS Suki: Klasa szczeniąt: 1. BEJBI Siringara - WO, lok.I 2. BLEKI Siringara - WO, lok. II Klasa młodzieży: 1. CORRIDA Wiatr Pustyni - dosk., lok.I, ZW. MŁ. 2. HANAKO MIYA Garden Roses - dosk., lok.III 3. KEDIRI Nesjana - dosk. 4. KIMBERLEY Nesjana - dosk. 5. NAOMI z Gangu Łysych - nb. 6. Secret UWIERZ W SUKCES - dosk., lok. IV 7. SINGA z jastrzębiej Góry - nb. 8. SLAVIA z Jastrzębiej Góry - bdb. 9. WATER LILY Rosa Thea dosk., lok. II 10.ZOLKA Interchart - db. Klasa pośrednia: 1. BIANKA BIS Dzieci Bianki -bdb. 2. HORTENSJA z Ogrodu Fauny - bdb., lok. IV 3. JAMAJKA Pastoral - dosk., lok.II 4. MADAME BUTTERFLY Galus - dosk., lok. I, CWC, CACIB, BOS, BOB 5. VIVA ESPANIA Favonius - dosk., lok. III Klasa otwarta: 1. BELLIZA AGUNA Boska Kate -bdb. 2. EFFECTIVE Nesjana - dosk., lok. IV 3. LAVAZZA Super Ciapki - dosk., lok. III 4. LINDA z Jasne Hvezdy - dosk., lok. I, CWC 5. POLA Amitycja - bdb. 6. VODKA MARTINI Sakladir - dosk., lok. II 7. ZACHARA Sakladir - bdb Klasa championów: 1. Secret RODOWE ZŁOTO - dosk., lok. I, CWC, res. CACIB to już jest wszystko :) Quote
Dudek Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 WO I Bleki Siringara - bardzo ładna suczka WO (?)II Bejbi Siringara Quote
Light of Shin-Ra Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Dudek napisał(a):WO I Bleki Siringara - bardzo ładna suczka WO (?)II Bejbi Siringara Też mi się mało prawdopodobne wydawało żeby Bejbi prze Bleki była. Quote
flashka-g Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 :loveu::loveu::loveu: a ja czekam na jakies fotki z Łodzi;) Quote
Śnieżynka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Flashka-q mam pytanko :) czy Happy na tej wystawie była na łańcuszku wystawiana ? Quote
Natalia:) Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Dudek napisał(a):WO I Bleki Siringara - bardzo ładna suczka WO (?)II Bejbi Siringara Wszystko dobrze :) Quote
flashka-g Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Śnieżynka napisał(a):Flashka-q mam pytanko :) czy Happy na tej wystawie była na łańcuszku wystawiana ? Tak była na łancuszku, a czemu pytasz?;) mi sie wszystkie psy lepiej wystawia na żmijce. Quote
Śnieżynka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Bo właśnie dużo opinii ostatnio słyszałam i to pozytywnych o tego typu obróżkach, tylko ja mam jakąś obawę, że włos u pp się będzie w nią wplątywał... Quote
flashka-g Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Śnieżynka napisał(a):Bo właśnie dużo opinii ostatnio słyszałam i to pozytywnych o tego typu obróżkach, tylko ja mam jakąś obawę, że włos u pp się będzie w nią wplątywał... Uwierz ze w żmijke a nawet w oczkowy bo na takim tez wystawialam Kc o wiele mniej sie wplatywal wlos niz w ringowke, tylko mankament taki ze tzreba co chwile poprawiac ten wlos jak lancuszek jest na gorze a nie pod uchem bo sie łatwo wszysko boryka gdy nie jest on naprezony.. w sumie tak jak na ringowce nie naprężonej. Ale psa sie o wiele latwiej prowadzi ( bynajmniej mi) i o wiele estetyczniej to wyglada. Quote
Recommended Posts