Ilka21 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 no to jedziemy po kolei ze zdjęciami: Psy kl. baby Geros In Circus Epocha kl.młodzieży Eldorado Epocha Zorrazo Grunt If U Want Quote
Ilka21 Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 kl.otwarta Baltic House Monty nb Bodyguard Black Dragon -dosk lok.III Olegro Katrin Inter Malcik Epocha -ocena nie wiem ale pewnie dosk i lok IV Szmer Next Germanika -dosk.cwc lok I,NDPwR Valentino Favonius-dosk.,lokII Quote
Ilka21 Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 psy kl.championów Wooli Armator -dosk.,cwc Suki kl.młodzieży Elizabeth Epocha Irika Absoliut Perfekshn Quote
Ilka21 Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 suki kl.otwarta Carmen Wiatr Pustyni dosk.lokIII Cleopatra Epocha dosk.lokI Viva Espania Favonius dosk lok II kl.championów Queen Zoe Favonius dosk. cwc Quote
lalunia Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 :mad: polskie grzywki najpiękniejsze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :p Quote
meta Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 lalunia, co ty tam sie znasz :evil_lol: eldorado to moj typ :evil_lol: a tak na marginesie, kochane litewskie wystawy. vinek juz kiedys przegral z olegro katrin intermalchik epocha oraz z tym czyms z zorazzo. a viva i linda z piekna cleopatra. oraz viva przegrala z ta biala pp z mlodziezy(irika czy cos tam) ahhhh, jakie cudowne te sedziowania tam sa :diabloti: Quote
Ilka21 Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 meta napisał(a):lalunia, co ty tam sie znasz :evil_lol: eldorado to moj typ :evil_lol: a tak na marginesie, kochane litewskie wystawy. vinek juz kiedys przegral z olegro katrin intermalchik epocha oraz z tym czyms z zorazzo. a viva i linda z piekna cleopatra. oraz viva przegrala z ta biala pp z mlodziezy(irika czy cos tam) ahhhh, jakie cudowne te sedziowania tam sa :diabloti: że z Olegro przegrał to wiedziałam ale z Irinką:crazyeye::crazyeye:to jest naprawdę przykre.... Quote
meta Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 w koncu moje obiecan zdjecia z Alytus. no moze nie z ringu, ale dzien wczesniej. Vinek jeszcze nie ogolony i nie kapany ;) moja Zoe :p Quote
meta Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 no i jak zawsze, egoistka ze mnie, ale nie moge sie opanowac jak patrze na jego ruch :loveu: Valentino Quote
Dada Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Nono, bombowe zdjęcia, szczególnie trzecie od końca w ruchu Valentino, kapitalne. Quote
resuruss Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Wow ,ile fajnych fotek :loveu: Meta suuuper :loveu: Gratulacje dla AniW i Karacika za BoB w Radomiu :multi: Quote
Recommended Posts