Dada Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Mój Joyek dwa razy 1/4 z CQ i L suns 4 (też dwa razy) :loveu: na Cacib Ozolnieki! Mają inne zasady, są wybierane 4 lokatowe psy Lsuns i 4 suczki L kuce z wszystkich championów oraz psow z 1 lokatą i CQ (włącznie ze szczeniakami i młodzieżą) Dziękuję Moli za mile spędzony czas! I gratuluję Lindki L kuce 4 i 1/4 lokaty z CQ! :multi: i Volcano, który się bardzo ładnie pokazał Gratuluję zadowolonym z Kalisza!!:multi: Szczególnie Miniadze i Tonicowi! Grucy, Kasi z Rosa thea, Nesjanie, Jamilowi i Happy Quote
Light of Shin-Ra Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Dada - ja również gratuluję, chociaż muszę przyznać, że troszeczkę ten ich system zawikłany. Może napisałabyś coś więcej. Quote
Dada Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 CQ- certyfikat jakości dostają psy, które idą na porównanie (tak jak u nas bez cwc pies nie idzie, tak tam bez CQ), ale w championach mogą ten certyfikat dostać wszystkie psy, przeważnie tak jest i do porównania idą psy z 1 lokatą, CQ i championy z CQ L suns to jak nasze NPwR, ale obstawiają psy na 4 lokatach (wybierają z psów championów i psów z 1 lokatą i CQ - włącznie z szczeniakami i młodzieżą). Ponieważ mogą iść wszystkie championy, dlatego też do tej 4 lokaty po interchampionie może przechodzić Cacib na kolejne z lokatowych psów, a CAC z championów Łotwy na kolejnego z tych 4 wybranych psów. L kuce - jak nasza NSwR i analogicznie do L suns Zasady mają inne niż nasze i mam nadzieję, że nic nie przekręciłam, ale tak to zrozumiałam. Quote
Dada Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Joyek: Zdjęcie zrobione przez Ludmiłę Smirnową Quote
Light of Shin-Ra Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Dada dzięki za wyjaśnienie. Joy pi ęknie wygląda, nidługo będzie miał włos do ziemi. Maga fajne foty tylko szkoda , że tak mało. Quote
Dada Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Super foteczki! :loveu: Dziękuję dziewczyny, Joyek faktycznie super się spisał :multi: Quote
resuruss Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 :multi::multi::multi:Gratulacje Dada!!!!!:multi::multi::multi: Quote
Dada Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Dzięki! Poprawilam, bo nie jak nasze NDPwR, a NPwR, bo również ze szczeniaków i młodzieży wybiera się Lsuns Quote
resuruss Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Dada!Czyli L Kuce 4 to znaczy ,ze suka była 4 na cała stawke??? Jakoś nie wchodzi mi to :roll::oops: do łba :oops: L kuce 1 moze byc przyznany suce z klasy szczeniat i jest niezalezny od np caciba ...tak? Piękna Lindeczka :loveu: Quote
Dada Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Wyniki z pierwszego dnia: sędzia VEIGA Gabriela (Portugal) Puppy (suczki) Lok 1. Fantastik Kashmir Kerry Kamelia - Bob puppy Lok 2. Crested Charm Belatris queen of heart PSY Junior class Lok 1. Chineseblue's gorgeous guy CQ L suns 3 Intermediate class: Lok 1. Mooncrest commander keen CQ Lok 2. LV JCH, Fantastic Kashmir Tulpan Fan-Fan Lok 3. LV JCH, Baltic house monty Lok 4. Crestwood Ha chamaeleon Open class Lok 1. Sasquehanna Margrabia CQ, Lsuns 4 Lok 2. Lohamras Korint Lok 3. RUS, PL CH Jay- Jay Sub divo Lok 4. Sippelins Forever yours champion class Lok 1. Fin, LV, EST CH Candy queen's badalucklove CQ, Lsuns1, CACIB, BOB Lok 2. RUS CH Fantastik Kashmir Leon fleur, CQ, Lsuns2, resCACIB Lok 3. PL CH, Volcano negro sub-o-divo, CQ Lok 4. AM CH, Legends git r done, CQ SUCZKI Junior class Lok 1. Bernardin nataki Fanrock CQ Lok 2. Rouber balt esmeralda san Lok 3. Absolute perfectiion panx Lok 4. Zlato Dinastii aleksandra Intermediate class Lok 1. Mooncrest Cinderella CQ L Kuce 3 Lok 2. Clivia Lavandula - nieobecna Open class: Lok 1. Pl JCH Linda z jasne hvezdy, CQ, L kuce 4 Lok 2. Lohamras tequila rose Lok 3. Elana Golden san Lok 4. Bur-mari-and'i ami-artemida o'rex Champion class: Lok 1. LV, LTU, RUS CH, Mit rococco rouber zlat, CQ, L kuce 1, CACIB Lok 2. RUS CH, Fantastic Kashmir Omega, CQ, L kuce 2, res CACIB Lok 4. FIN, N CH, Sun-hee's xando, CQ Lok 5 Rus Ch Apriori vip vencedora CQ POPRAWIŁAM WYNIKI - BYŁY BŁĘDY Quote
AngelOfDeath Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 suczka jak dla mnie bardzo ladna i efektowna , ale cinko wypadła ;) Quote
Dada Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Dopiero na zdjęciach zauważyłam, że do porównania wyszedł drugiego dnia również pies z 2 lokatą z otwartej , coś jednak w tych zasadach pomyliłam, już sama nie wiem które psy do porównania idą, pewnie wszystkie którym przyznaje się CQ, ale które dostały, to sama nie wiem, championy na pewno wszystkie poszly do porównania Quote
Dada Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Cacib Ozolnielki 15.06.2008 Pylvanainen-suorsa Marjatta (Finlandia) Puppy (suczki) Lok 1. Crested Charm Belatris queen of heart Bob puppy Lok 2. Fantastik Kashmir Kerry Kamelia Psy junior class Lok 1. Chineseblue's gorgeous guy CQ Lok 2. Bernadot nataki Fanrock Intermediate class: Lok 1. Mooncrest commander keen CQ Lok 2 LV JCH Fantastic kashmir Tulpan fan-fan ok Lok 3. Crestwood ha chamaeleon Lok 4. LV JCH, Baltic house monty Open class Lok 1. Sasquehanna Margrabia CQ, Lsuns 4 Lok 2. Sippelins Forever yours Lok 3. Lohamras Korint Lok 4. RUS, PL CH Jay- Jay Sub divo champion class: Lok 1. Fin, LV, EST CH Candy queen's badalucklove CQ, Lsuns1, CACIB, BOB Lok 2. RUS CH Fantastik Kashmir Leon fleur, CQ, Lsuns2, resCACIB Lok 3. AM CH, Legends git r done, CQ, L suns 3 Lok 4. PL CH, Volcano negro sub-o-divo, CQ Suczki: Junior Class: Lok 1. Zlato Dinastii aleksandra CQ Lok 2. Bernardin nataki Fanrock Lok 3. Rouber balt esmeralda san Lok 3. Absolute perfectiion panx nieobecna - Bbsolute perfection panx Intermediate class: Lok 1. Mooncrest Cinderella CQ Lok 2. Clivia Lavandula - nieobecna Open class: Lok 1. Lohamras tequila rose CQ, L kuce 4 Lok 2. Pl JCH Linda z jasne hvezdy Lok 3 Elana Golden san Champion class: Lok 1. RUS CH, Fantastic Kashmir Omega, CQ, L kuce 1, CACIB Lok 2. LVJ, LV, LT, RUS CH, Fantastic kashmir Grace forever CQ L kuce 2 Lok 3. FIN, N CH, Sun-hee's xando, CQ L kuce 3 Lok 4. Mit Rococco Rouber Zlat Lok Rus Ch Apriori vip vencedora Wyniki można też brać na stronę, oceny nie wszystkie znam, więc nie wpisuję Quote
Dada Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 stawka Psy otwarta z drugiego dnia (foto - Molka) stawka Suczki otwarta z drugiego dnia res Cacib psy championki na lokatach z drugiego dnia (zdjęcie - Molka): Quote
Dada Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Bob puppy z pierwszego dnia: Bob puppy z drugiego dnia: Jay Jay sub-o-divo: Legends git r done: Quote
Dada Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Mooncrest cinderella: http://i18.photobucket.com/albums/b133/nadirandaga/Mooncrest.jpg Linda: Volcano: Crestwood ha chamaeleon: Quote
Recommended Posts