Light of Shin-Ra Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Moja Oki po raz pierwszy w młodzieży w Szczecinie - doskonała ale bez lokaty. Może gdyby podniosła ogonek byłoby lepiej. Musimy popracować. Wyprawa bardzo udana, wystawka fajna i gdyby nie ta koszmarna odległość...ale udał się naprawdę komfortowy transport z Krakowa z mężem Kareniny, której jeszcze raz dziękuję za wszystko a przede wszystkim za możliwość poznania jej charcików. :loveu: Quote
resuruss Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 MWPR SZCZECIN 21.06.2008 sędzia p.K.Opara Psy: Klasa szczeniąt: JOY Chrustowianki wo 1 SHADOW OF LOVE Just Like Summer Klasa młodzieży: DUCKY Plysovy Pritel dosk1 zw mł Tippytoes EXUBERANT nieob KAIR Nesjana dosk 3 PRIVILEGED BORN von Shinbashi dosk 2 TONIC DAIQUIRI Sua Sponte dosk4 WIZARD Rosa Thea nieob Klasa pośrednia: G`TOP GUN Top Model De Rama dosk 1 cwc,res cacib KINGSTON Pastoral dosk 3 LEO Quet-Zolco dosk 2 Klasa otwarta: CEDRIK Dwie tecze dosk 1 CWC ukonczył Ch.Pl RAFFI Rosini nieobecny Klasa championów: Sasquehanna ZACHÓD dosk 1,cwc,cacib ,bob Suki: Klasa szczeniąt: SATISFACTION Just Like Summer Sasquehanna SATYNA wo 1 BoB Puppy Klasa młodzieży: Tippytoes ABRAKADABRA dosk 2 BALTICA z Teramonu BONI Siringara dosk CYNIA Pokerowy Żywot OLA LA Opławieckie Czary dosk 4 STARLIGHT Casidi dosk 3 WATER LILY Rosa Thea Sasquehanna ZAGADKA dosk1 ZW.Mł Klasa pośrednia: Sasquehanna ELANDRA dosk 2 JAMAJKA Pastoral dosk 4 Sasquehanna WRÓŻKA dosk 3 VODKA MARTINI Sakladir dosk 1 cwc Klasa otwarta: HAPPY Amitycja nieob INKA Chrustowianki Sasquehanna MAKUTRA dosk 1 cwc cacib VIVA ESPANIA Favonius dosk 2 Klasa championów: CORY Bos Bohemia dosk 1 cwc Na razie tyle ze Szczecina ,prosze o uzupełnienie i poprawienie ewentualnych błędów . Gratulacje dla zadowolonych .Szczególnie dla Zacharego :loveu:i Makutry :loveu: Quote
flashka-g Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 ja poprosze o fotki mojej dzidzi- Satynki jezeli ktos ma:loveu: Quote
flashka-g Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='Dada']Pochwal się jak jej poszło :lol:[/quote] ja nie wiem nie moge sie dodzwonic do źródła informacji ale pani Krystyna Opara to bardzo dobra sędzina więc mam nadzieje ze pozytywnie;) Quote
Light of Shin-Ra Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Flaschka - Twoja dzidzia zwracała uwagę, była taka wesoła i zupełnie bez stresu, no i bardzo ładna. W każdym razie mnie i kilku stojącym obok osobom sie podobała. No i wyglądała jak pączuś :loveu: ale napewno z tego wyrośnie. Quote
McDzik Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Gratulacje wszystkim :loveu: moze ktos ma jakies zdjecia? :) Quote
Light of Shin-Ra Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Ress szczeniaki psy Joy szczeniaki suczki Satynka i chyba ona BOB Puppy Quote
flashka-g Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='Han Sharn']Flaschka - Twoja dzidzia zwracała uwagę, była taka wesoła i zupełnie bez stresu, no i bardzo ładna. W każdym razie mnie i kilku stojącym obok osobom sie podobała. No i wyglądała jak pączuś :loveu: ale napewno z tego wyrośnie.[/quote] Satynka- po domowemu Ola jak widac ma swój tyłeczek po mamusi:lol: ktorej tez musze diete zrobic;) z reszta ona zawsze byla najbardziej tłuściutka;) ( nie bez podowdu nazywalam ja Satynka-dupinka :P ) ale jestem dumna:loveu::loveu::loveu: to była moja najwieksza ulubienica:loveu: Quote
Dada Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Super, gratuluję! :multi: Mam nadzieję, że ma ktoś małej fotki, chętnie bym zobaczyła jak Satynka wyrosła Quote
Recommended Posts